Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mira Skoric i Serif Konjevic - "Tragovi secanja": Upuceni u celu pricu tvrde da ce pesma postati veliki hit i da ce, ako ne skinuti sa trona, onda se bar pribliziti pesmi Dina Merlina i Vesne Zmijanac "Jorgovani", koja vec godinama neprikosnoveno vlada kad je rec o duetima.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI!

+24
Ti_si_ko_i_ja
joss
exned
zoxal
andjeoskog lica vrag
Mina
srce puno nemira
quietstorm
vracool
vatra
dalegram
slop
tixy27
vitez
beba
petra
mihha
Hagrid
seki tigar
VIP Live
IVAN VIP
lavbane
Mileeee
Me&Myself
28 posters

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 16 ... 23  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 9 od 23]

201MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! - Page 9 Empty Re: MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! Pon Maj 11, 2009 3:16 pm

srce puno nemira

srce puno nemira

Vraca se stari stil, doduse ne bas dvojke nego neki "Zlatnik" stil, al dobro...

Nesto u fazonu Ildine "Stani duso" bi bio pun pogodak, mada ja ipak hocu nesto modernije Very Happy

202MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! - Page 9 Empty Re: MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! Pon Maj 11, 2009 5:18 pm

andjeoskog lica vrag

andjeoskog lica vrag
Urednik
Urednik

nek bude za svakog po nesto

203MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! - Page 9 Empty Re: MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! Pon Maj 11, 2009 10:42 pm

srce puno nemira

srce puno nemira

za svakog ponesto, za nekog sve Very Happy

204MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! - Page 9 Empty Re: MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! Uto Maj 12, 2009 5:54 am

zoxal

Kad sam rekao da bi Zlaja mogao malo harmonike da ubaci mislio sam na stru Miru od koje to fanovi očekuju. Dugo pratim i Mirin i Zlajin rad i mislim da nisu samo dvojke u pitanju, najbolje pesme Zlaja je radio u Folk-Rock fazonu i te pesme opstaju i dan danas i nedostaju u moru kompjuterske muzike. I naravno da ne zaboravim da pomenem i Vesnu Petković koja je za Miru napisala gomilu hitova i to će biti bum.

205MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! - Page 9 Empty Re: MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! Uto Maj 12, 2009 8:15 am

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

Izgleda da smo te pogresno razumeli, mi smo mislili na one klasicne dvojke koje je takodje imala u svojoj karijeri. Smile Inace, u potpunosti se slazem sto se tog folk-rock fazona tice, o tome smo takodje dosta pisali u ovoj temi, a i u ostalim temama na ovom forumu. Inace, kad bi mene neko pitao, ja bih najvise od svega volela da Zlaja uradi ceo album. Ali, sa druge strane, ne smemo da budemo sebicni i pristrasni, jer u proteklih 10-ak godina Mira je dobila i neke novije fanove koji mozda vise vole pesme tipa "Najbolji prijatelji" i sl. Stoga, mislim da bi bilo lepo kad bi na albumu bila jedna lepa „muckalica“, da ima i za jedne i za druge po nesto, sto bi mogao biti dobar recept za uspeh. U svakom slucaju, dobrodosao na forum i zelim ti lep boravak sa svim ostalim clanovima. Very Happy

http://www.mira-skoric.com

206MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! - Page 9 Empty Re: MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! Uto Maj 12, 2009 9:52 am

tixy27

tixy27

kad bi snimila album u stilu 90-ih mogla bi da peva samo na svojoj terasi. tacno je da se danas mnogo slusaju pesme iz tog perioda, ali samo one koje su vec etablirane kao hitovi. kad bi danas neko tako nesto uradio prosao bi kao bos po trnju.
nadam da ce m. tucakovic svesti na minimalnu meru na novom albumu, a najbolje bi bilo kada bi je preskocila. jer joj doticna od 1997. nije uradila nijedan hit. u mirinom slucaju dati njoj 8.000 evra za jedan tekst je isto kao da je te pare bacila kroz prozor.
isto tako se nadam da je svesna znacaja koji braja ima na njenu karijeru, jer kad je prekinula saradnju sa njim nastupila je i stagnacija u karijeri. bilo bi dobro kad bi bio medju zastupljenijim autorima na albumu, jer bukavalno svaka njegova pesma u njenoj interpretaciji je hit.

207MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! - Page 9 Empty Re: MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! Uto Maj 12, 2009 4:48 pm

srce puno nemira

srce puno nemira

Mislim i da ce dominirati Braja, imam takav filing... Nadam se da se nece mnogo mlatiti sa Basom, posto se "Necu preziveti" i nije nesto proslavila.

Voleo bih da bude i neka jaka balada u "Ista nam je tuga" stilu, ta pesma je savrsenstvo.

Sto se devedesetih tice, slazem se i ne slazem se. Stoja je uradila odlican posao sa pesmama "Idi" i "Potopicu ovaj splav" koje su u tom stilu... I daleko bolje prosla nego sa Zlajinom "Pogresnom" koja je meni licno najbolja pesma na albumu.

A opet, najvise se slusale novokomponovane tipa "Do gole koze"...

I opet se ja vratih na staro - BRAJA I ZLAJA!
Marina i Romario dolaze u obzir, ali da paze sta pisu.
Kako mi se cini, posle par cool tekstova koje je plasirala, Marina se opet vraca "shit-stilu".

dalegram

KAD BI ME PROŠLA

NEKA SE STUDEN UVUKLA U KOSTI
I NEK MI MI MOJA MLADOST OPROSTI
ŠTO SAM JE NA NJU POTROŠIO
ŠTO SDAM SREĆU JA ZAROBIO,
KAO BISTRA VODA LEDENA.
SADA JE SVAKA NJENA UVREDA
I NEMA VIŠE I NEMA NADE,
I NEMA VIŠE MOJIH POBEDA!

ref 2X KADA BUDE PROŠLA
KO ŠTO PROĐE SAD DA NA MIRU ZIVIM
SAMO JEDAN DAN!!!

NEKA SE STUDEN UVUKLA U KOSTI
I NEK MI MI MOJA MLADOST OPROSTI
ŠTO SAM JE NA NJU POTROŠIO
ŠTO SDAM SREĆU JA ZAROBIO,
KAO BISTRA VODA LEDENA.
SADA JE SVAKA NJENA UVREDA
I NEMA VIŠE I NEMA NADE,
I NEMA VIŠE MOJIH POBEDA!

ref 2X KADA BUDE PROŠLA
KO ŠTO PROĐE SAD DA NA MIRU ZIVIM
SAMO JEDAN DAN!!!

DALIBOR POPOVIC OD SRCA!

209MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! - Page 9 Empty Re: MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! Uto Jun 09, 2009 4:26 pm

exned

ne znam, al brate volio bi kada mi mira skoric uradila album sa z. timoticem Smile)

to bi bila prava pozitivna ludnica Smile)

svjedok sam da mira skoric na svojim nastupima pjeva samo prave narodnjake koje je radio zlaja!

dakle, devesete godine sto se tice mirine karijere su zakon!

210MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! - Page 9 Empty Re: MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! Pet Jun 19, 2009 5:56 pm

vitez

bas gledo ovaj snimak tv ger...
joj rekla je da radi sa zlajom, ja mislim da cu se ubiti!

211MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! - Page 9 Empty Re: MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! Pet Jun 19, 2009 7:35 pm

srce puno nemira

srce puno nemira

zlaja! zlaja! zlaja!

212MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! - Page 9 Empty Re: MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! Pet Jun 19, 2009 7:42 pm

Mileeee

Mileeee
Urednik
Urednik

Ovo je tragična tema Crying or Very sad

http://www.slavica-cukteras.net

213MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! - Page 9 Empty Re: MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! Pet Jun 19, 2009 11:00 pm

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

aha Laughing

214MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! - Page 9 Empty Re: MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! Sub Jun 20, 2009 12:34 am

srce puno nemira

srce puno nemira

a bre, cekamo samo 4 godine... opusteno... Laughing
a singlova ima kolko za jedan album i bolje da cutimo inace ce da snimi jedan singl, nareze sve stare i taj jedan na cd i to plasira kao novi album sto neki rade Laughing

215MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! - Page 9 Empty Re: MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! Sub Jun 20, 2009 9:54 am

Mileeee

Mileeee
Urednik
Urednik

Singlovi su na best of-u i mislim da nema potrebe da to stavlja na album inače ubijam Evil or Very Mad

216MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! - Page 9 Empty Re: MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! Sub Jun 20, 2009 9:55 am

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

Moze ali kao bonux. Smile

217MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! - Page 9 Empty Re: MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! Sub Jun 20, 2009 10:05 am

Mileeee

Mileeee
Urednik
Urednik

Ma kao ništa hoću 9 pjesama + duet "Tragovi sećanja", ali to je nemoguće Crying or Very sad

218MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! - Page 9 Empty Re: MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! Sub Jun 20, 2009 10:52 am

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

9? Ja ocekujem minimum 10 kao u stara dobra vremena.

219MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! - Page 9 Empty Re: MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! Sub Jun 20, 2009 10:58 am

srce puno nemira

srce puno nemira

ista nam je tuga
voli je
dobro smo se nasle
ponudi mi cuda
tako si pao
tragovi secanja

i jos 2 nove pesme Laughing

kao zvezde granda, njeni miljenici Laughing

220MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! - Page 9 Empty Re: MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! Sub Jun 20, 2009 11:02 am

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

ma vazi Crying or Very sad

dalegram

ZLATKO ZLAJA TIMOTIC JE JUGOSLOVENSKI MOCART TO NEK SVIMA BUDE JASNO! ZLAJA JE PRE SVEGA ODLICAN PRODUCENT I ARANZER NEMAMU RAVNOG! ON I FUTA SU IS THE BEST OF SVI DRUGI SU DOSLI POSLE NJIH ZAR NE?
A STO SE TICE NOVOG MIRJANINOG ALBUMA BICE VRH U ZLAJU NETREBA SUMLJATI!!!! NIKADA!!!!!! pucambre pucambre pucambre pucambre pucambre pucambre pucambre pucambre

Poslednji put izmenio dalegram dana Uto Jun 30, 2009 9:01 pm, izmenio ukupno 3 puta (Razlog : slovo o)

222MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! - Page 9 Empty Re: MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! Uto Jun 30, 2009 10:16 pm

Mina

Mina

Ja se baš plašim za novi album,jer svi pevači najavljuju da će im izaći na jesen Neutral Mislim da će Mirin album ostati u senci drugih...A još kad Ceca izda,onda su ga svi najebali,samo će se to vrteti...

223MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! - Page 9 Empty Re: MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! Čet Jul 02, 2009 12:16 pm

vitez

ako zlaja bude glavni na tom albumu, miru ponovo mozemo zakopati u rupu neuspjeha!!!!!

224MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! - Page 9 Empty Re: MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! Čet Jul 02, 2009 1:41 pm

srce puno nemira

srce puno nemira

ceca nece sigurno do sledeceg leta, ona nije problem...

jesen ce biti super, tada izdaju mira, seka i tanja savic... ja JEDVA CEKAM!
i nadam se da ce biti zlaje na albumu inace ce album biti osrednji...

225MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! - Page 9 Empty Re: MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! Čet Jul 02, 2009 1:48 pm

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

Bice dobro ako ona uopste snimi album!

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 9 od 23]

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 16 ... 23  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu