МИРА ШКОРИЋ, ЕКСКЛУЗИВНО ЗА „ПРАВДУ“, НАЈАВЉУЈЕ НОВИ АЛБУМ И НОВОГ ДЕЧКАМртва сам заљубљена!Нови албум позната певачица најављује песмом „Тако си пао"
Сексипилна певачица „откачила" за новим дечком, кога скрива од јавности
После трогодишње паузе, Мира Шкорић својим обожаваоцима спрема ново изненађење. Биће то нови албум, који је најавила песмом „Тако си пао" на Грандовом фестивалу, којим ће прославити 20 година постојања на естради, а могуће је да ће овај јубилеј прославити и солистичким концертом који се већ дуго чека. Међутим, много важније од тога је да је једна од најсексипилнијих певачица, по сопственом признању,
мртва заљубљена. Име новог дечка не жели да каже, јер он није из јавног живота и свој интимни живот жели да држи подаље од јавности.
- На новом албуму студиозно радим већ пола године. Са провереном екипом бирам песму по песму, јер ми је ово веома битан албум. Са мном су сарадници из 90-тих, као што су Браја, Дејан Абадић, Весна Петковић, Марина Туцаковић, Злаја Тимотић са којима сам постигла највећи успех, али и неки нови. Соња Митровић Хани је продуцент целог албума и биће то једна лепа прича - каже Мира.
Позната певачица не зна када ће албум бити завршен.
- Нисам сигурна колико нам времена треба јер ништа не радим само зато да бих што пре завршила. Желим да трајем и опстајем и без албума, као и до сада, а песме су моје највеће оружје. Уверена сам да ћу опет бити препознатљива, посебно по једној савршеној балади, али и осталим песмама са емотивним текстовима. Свој стил изградила сам још '93. године албумом „Откачи" и мислим да је то оно што моја публика воли и очекује од мене - рекла је фолк певачица.
Мира својим обожаваоцима припрема још једно изненађење.
- На дуплом ЦД наћи ће се моји најбољи хитови које сам досад урадила. Сама сам одабрала песме и због тога сам пресрећна.
Мира Шкорић је позната као фатална жена која је утегнута у црну кожу.
Годинама сам сазревала и постајала озбиљнија, јер сам одговорна према мојој ћерки Милици. Сада све своје слободно време проводим са њом и, наравно, са пријатељима. Цеца је моја велика пријатељица и кад се нађемо причамо о деци, животу и сличним темама, о музици, ретко.
На питање да ли је у свађи са Драганом Мирковић, Мира је била одлучна.
- Ма, све је то новинарска измишљотина.
Драгана Обрић