Mira Skoric i Serif Konjevic - "Tragovi secanja": Upuceni u celu pricu tvrde da ce pesma postati veliki hit i da ce, ako ne skinuti sa trona, onda se bar pribliziti pesmi Dina Merlina i Vesne Zmijanac "Jorgovani", koja vec godinama neprikosnoveno vlada kad je rec o duetima.
Broj poruka : 3447 Location : Svi bi da stajali u stavu MIRNO! Datum upisa : 06.01.2008
Mira Skoric - Necu preziveti
Od kad je covek sreo zenu, nije postojala takva noc. A ta je nemoguca ljubav donela mi samo neslucenu bol.
U srcu vulkan silne strasti se za tren otvorio, prvim poljupcem zauvek dusu mi zarobio. Onaj koji s nekom drugom nazalost vec ima to.
Ref:
Necu preziveti on odlazi bez grize savesti on misli da sam ja tek neka prolazna i kaze da je mene lako zavesti. Necu preziveti on odlazi bez grize savesti on misli da sam ja tek neka prolazna bez trunke ponosa sto samo uziva u avanturama.
Od kad je covek sreo zenu nije postojala takva noc na prvi pogled desilo se sve odjednom ko iz vedra neba grom.
U srcu vulkan silne strasti se za tren otvorio, prvim poljupcem zauvek dusu mi zarobio. Onaj koji s nekom drugom nazalost vec ima to.
Ref:
Necu preziveti on odlazi bez grize savesti on misli da sam ja tek neka prolazna i kaze da je mene lako zavesti. Necu preziveti on odlazi bez grize savesti on misli da sam ja tek neka prolazna bez trunke ponosa sto samo uziva u avanturama.
ova pjesma je stvarno slaba, pitam se ko je nju napisao i ko je napravio taj odvratan aranzman, da nije mozda opet zlaja?? steta sto nije nesto snimila poput najboljih prijatelja i silikonima.... stvarno steta
Broj poruka : 3447 Location : Svi bi da stajali u stavu MIRNO! Datum upisa : 06.01.2008
Nije Zlaja uradio aranzman vec Abadic. Kamo srece da je Zlaja uradio aranzman. Jeste da on ne zna pisati tekstove ali za aranzmane je odlican. A muziku i tekst uradio je Braja, isti onaj koji je uradio i Najbolji Prijatelji i Silikoni.
Broj poruka : 697 Godina : 35 Location : Znam za jedan grad zove se SISAK!!! Datum upisa : 11.01.2008
Što se tiče Mire vidi se da joj Braja radi super pjesme, ali meni uvijek tu nešto kod njega fali. Mrzim to ponavljanje stihova, ali ako već mora neka je tako. Iskreno očekivao sam bolju pjesmu nakon mail-a koji mi je poslala tj. netko mi je poslao. I ova je dobra, ali oćekivao sam nešto wauuuuuuu , a to nisam dobio. Dejan Abadić je odradio super posao i njemu bi dao posao u ruke uvijek.
Ali tekst je prejak i mislim da samo zbog toga bice pesma slusana i to dosta! A eto, vitez je napisao da mu se ne svidja aranzman, mene je Abadic bas prijatno iznenadio sa aranzmanom, posto je uneo neke nove elemenate, aranzman nije savrsen ali ima nesto novo sto mi se svidja. Nema one njegove uobicaene smorene fore koje ne volim. U Tako si pao takodje me je iznenadio sa aranzmanom, tj tamo je nadmasio sva moja ocekivanja. Jos malo ako ovako nastavi mocice da zameni mog omiljenog - Timotica.
Daa, slazem se sa tim da aranzman nije kompletan tj vidi se da je nabrzaka uradio aranzman ( ona trebala je do 1. predati Saletu pesmu, a par dana pre to jos nije imala ni aranzman! ), ali uneo je neke nove elemente i kad bi imao vise vremena mislim da bi odradio to sto bi zeleo. Nije da ga branim jer stvarno za mene Zlaja je uvek imao najbolje aranzmane, ali vidi se da polako odbacuje one kompjuterske montirane ritmove. To je odlicno!
:-) eh jebiga meni se taj kompjuterski kurac svidio, neznam zlaja je bio dobar ranih 90ih al to je davno proslo, jer album 2000 ja mislim onaj sa kuckom itd je stvarno bio uzasno nekvalitetan a to samo radi aranzmana kojih je radio zlaja. zlajino vrjeme je proslo nakon albuma rodicu ti sina a mira nek ide naprijed nek radi sa abadicem ili romarijem itd
Takodje za album 2000 delim isto mislenje. Tad je on pokusao da uradi neke kvalitetne aranzmane, i uspeo bi u tome da nije unistio muziku tj melodiju. Hteo je mnogo bogate aranzmane, i sa tim se izgubila melodija. On radi stvarno bogate aranzmane, i u tome je kvalitet na taj album 2000, ali previse je to natrupo pa se izgubila melodija. .
MIRA JE CULA NASE MOLITVE! RESILA KONACNO DA PROMOVISE PESMU! EVO JE DANAS PONOVO U GRAND PARADI! SETILA SE DA POSTOJI REC PROMOCIJA I REKLAMA! PADACE KISA!
Izaso je CD RIP. Nadam se da ovog CD-a i Mira ima profit, tako da zastiticemo autorska prava i necemo postaviti link za download. Inace kompilacija ima dorbe pesmice, pa potrudimo se da nabavimo to original.