Mira Skoric i Serif Konjevic - "Tragovi secanja": Upuceni u celu pricu tvrde da ce pesma postati veliki hit i da ce, ako ne skinuti sa trona, onda se bar pribliziti pesmi Dina Merlina i Vesne Zmijanac "Jorgovani", koja vec godinama neprikosnoveno vlada kad je rec o duetima.
meni tu nesto smrdi. uvek se sve nagrade dodeljuju odmah. tako je uvek bilo. ne znam kakav sad strucni ziri pregleda i ocenjuje. tom logikom su mogli i da preslusavaju pesme, pa onda naknadno da proglase pobednika. licno prizeljkujem da maticu daju i tu nagradu posto onaj kafanski sto sa kariranim stoljnjakom je prava slika i prilika granda!
ja sam odusevljena izborom. vece potvrde njihove devijantnosti od ovoga nema. ne znam koliki debil trebas da budes pa da slepom coveku dodelis nagradu za scenski nastup? ovo je kraj, prevazisli su sebe
U konkurenciji za vrednu nagradu bili su Ivana Pavković, Mira Škorić, Stevan Anđelković, Jadranka Barjaktarović i Dejan Matić. Inače, većina pevača koja se večeras našla u studiju na Košutnjaku složila se da je Stevan Anđelković imao najbolji nastup. Ipak, žiri je mislio drugačije i za najboljeg proglasio Dejana Matića, koji je na finalnoj večeri osvojio vicešampionsku poziciju.
Broj poruka : 23 Godina : 37 Location : Grand forum Datum upisa : 20.08.2009
Da nije smešno bilo bi žalosno Gadi mi se Dejan Matić, FUJ i on i njegova pesma i takozvani scenski nastup. Ovo je poslednji Grand festival koji sam gledao
Žao mi je ako je Mira tužna, treba da se smeje toj retardiranoj paradi.
mene samo zanima cime se ona to zamerila don sraletu i baba brendi pa je dozivela ovaj prikriveni bojkot? posto je vise nego ocigledno da ove godine nije smela da dobije nijednu nagradu. zato nagrada za scenski nastup nije dodeljena u petak, jer su videli da je publika u studiju bila prilicno naklonjena miri i da su prozvali nekog drugog bili bi izvizdani, pa su iskusno to pomerili za ponedeljak. inace plediram da ce na sledecem festivalu nagradu za interpretaciju dobiti gluvonem samo je potrebno da izabere dobre pratece vokale.