tixy27 ::...
p.s.
poslednje dve fotke su sjajne, kao profesionalac da ih je uhvatio.
...
tnx
stavila sam ja i moje a i fotke koje je napravila cale, ali te dve su mi nekako omiljene
Me&Myself ::...
Alex je sjajna, kad bi imala profesionalni aparat ona bi razvalila
Tixy, ja verujem da bi ti jako volela da cujes Miru kako peva oprostajnu veceru,
mozda ispunice ti tu zelju za pravoslavnu
profesionalni aparat - volela bih da ga nabavim jednog dana
za pravoslavnu - dobra ideja, bas bi mogla tad da joj ispuni zelju
ok, razumem ja da ona ne voli novinare, odnosno to zadiranje u njen privatan zivot i slicno... pa ko to uopste voli!? ali javna je licnost, to prosto ide uz njen posao... mora da resi taj problem kako god ume i zna, jer krusevac nam je odlican primer - ako te nema u medijima, niko ni ne zna da si nesto dobro uradio...
i kao sto tea rece - navikli smo da se ne pise o njenim manjim nastupima, ali stvarno nisam ocekivala da je niko cak ni ne spomene posle ovakvog koncerta
samo u bg-u je bilo više ljudi i u novom pazaru (mada mi ta cifra od 50.000 ljudi u novom pazaru zvuci malo nerealno, ali dobro), i na zlatiboru je bilo oko 20.000, a doceci na trgovina su organizovani u mnooogo gradova... tako da je ovih 20.000 u krusevcu stvarno veliki uspeh...
ja u principu ne volim kada peva tudje pesme, ali to zapravo i nije toliko lose - jer mi to deluje kao dobar nacin da ljudima koji je do sada nisu slusali pokaze sta zna...
recimo pesma "recite mu da ga volim" - na youtubu ima i original i nekoliko live verzija raznih pevačica (alegro bend, milica todorovic, mia,...)... i sve to zvuci ok, ali kad ja cujem ono mirjanino:
"...RRRecite mu da ga volim..." - pamet mi stane
ili pesma "pristajem na sve"... e to na youtubu ima jos vise verzija i izvode je jos zvucnija pevacka imena nego prethodnu pesmu... ali opet kada mirjana kaze:
"...gRRRRResila sam duso..."
ili
"RRReci sta hoces, i zivot trazi"
ma to niko ne peva tako... meni obe pesme ubedljivo najbolje zvuce u njenom izvodjenju...
rekla sam vam za ninu badric... prvi put sam je slusala uzivo da peva njenu pesmu... "takvi kao ti" - ma mirjana je razvalila...
od cece je pevala "pazi s kime spavas", "oprostajnu veceru",... ja bih volela da cujem "znam", "necu dugo" i "devojko vestice", mada nisu to pesme za koncert, ali za koncert treba da odabere OBAVEZNO neke 2-3 cecine pesme (samo mora jako pazljivo da odabere ono sto joj najvise odgovara), jer ljudi znaju te pesme i to je jos jedan nacin da pokaze sta ona zapravo moze