Mira Skoric i Serif Konjevic - "Tragovi secanja": Upuceni u celu pricu tvrde da ce pesma postati veliki hit i da ce, ako ne skinuti sa trona, onda se bar pribliziti pesmi Dina Merlina i Vesne Zmijanac "Jorgovani", koja vec godinama neprikosnoveno vlada kad je rec o duetima.
Broj poruka : 3447 Location : Svi bi da stajali u stavu MIRNO! Datum upisa : 06.01.2008
Vipe, sve je moguce. Mada nekima i ljubav daje krila.
Aleks, lepo se provedi, i usput ponesi fotoaparat, ako nista drugo nadam se da ces nam prepricati svoje utiske. Inace ako imas prilike slobodno udji u backstage-u, ako imas probleme sa obezbedjenjem samo kazi da si fan sa njenog sajta i da oni to njoj jave. Ovo vazi za sve koji su clanovi ovog foruma a idu na ovaj nastup, ili neki drugi njen nastup u skorije vreme, nebitno.
Broj poruka : 3447 Location : Svi bi da stajali u stavu MIRNO! Datum upisa : 06.01.2008
21og Mira nastupa u Sarajevu na Bazenima. Takodje je potvrdila i nastup u Wuppertal-u, i ko ide slobodno moze da joj se javi u ime sajta. Pre svega mislim na aleksu, koji ukoliko nije promenio mislenje i ide sutra a smatra da treba nesto detaljnije tj ima zelju da se vidi sa Mirom, slobodno nek me kontaktira putem privatne poruke.
Broj poruka : 697 Godina : 35 Location : Znam za jedan grad zove se SISAK!!! Datum upisa : 11.01.2008
A baš super...drago mi zbog tebe. Jedva čekam slike, ali držim te za riječ inače grrrrrrrr šalim se lijepo se provedi i ako budeš u mogućnosti tj. u back stage-u reci da je puno pozdravlja Mile
Dobila sam info od Mileta da je aleks bio sinoc valjda u backstage-u, Mira je sinoc poslala poruku Miletu i neke slike, imala je Ruse u obezbedjenju hahahaha, izgleda da je bas bilo veselo sinoc. Videcemo kad ustanu Mile i aleks.
Jel si se bar naspavao? Odlicno, jedva cekam slike i snimak, a najbitnije od svega da nam prepricas utiske, nadam se da je Mira ostavila super utisak na tebe, koliko dugo si bio u backstage-u?
Broj poruka : 697 Godina : 35 Location : Znam za jedan grad zove se SISAK!!! Datum upisa : 11.01.2008
Juče ja poslao Miri poruku da će aleks doći jer Tea mi rekla da nije ništa javila. I oko 2 h meni dolazi poruka: "Bio je, veliki pozdrav!poslaću ti sliku, imala sam Ruse u obezbedjenju niko nije smeo da mi pridje!" I ja joj dao svoj mail da mi pošalje sliku i ona mi rekla da će njen kum Miloš to obaviti...i ajd kad je tako dobre volje da joj se ispričam što sam ju zvao za novu godinu kao i sve ostale ljude u imeniku da nisam bio pri sebi i ona meni odgovara: "Ma ti si super bre!" I već ja njoj rekao laku noć kada ja dobivam poruku i piše nema predmeta i ja mislio, a možda žena slučajno poslala praznu poruku i ja za svaki slučaj otvorim,a ono Mira i Rusi...kako sam se ja počeo smijati cijeli se jebeni disco okrenuo i buljio u mene...plakao sam od smijeha
Slika je komedija, vidi se da je i njoj to bilo smesno i simpaticno pa je morala odma da ti posalje i podeli sa nama. Zena je kraljica i lik nevidjeni, definitivno prava dusa od coveka! Cini mi se da je super bila raspolozena sinoc i bas prijatno iznenadjena.