Procitao sam sve sto ste pisali
Bas sam vredan.
Kao prvo, mislim da je vreme za koncert zaista doslo. Posle toliko godina mora se desiti i taj beogradski koncert, a to i Mira zna - u suprotnom ga ne bi sve cesce spominjala. Ja cu na koncertu svakako da budem, samo da saznam barem 7 dana unapred kada i gde ce da bude.
Buduci da je u pitanju ta ista Mira, bice dobro ako saznamo par sati pre koncerta.
Tu dolazim do prve stvari koja joj je zaista neophodna. Dobar menadžer ili neka organizatorska firma.
Što se tiče lokacije koncerta, ja navijam za Tašmajdan. Ona je već "obeležila" halu Sportova i Pionir, tako da je Tašmajdan logičan sled. Ako sada krene sa promocijom, pocetkom septembra bi taman mogla da organizuje jedan takav spektakl. Mada bila je ona na Tasmajdanu, ali na Cecinom koncertu.
Sto se tice repertoara, isti treba da bude u stilu "the best of-a" koji je objavila. Znaci, i nove i stare pesme, hitovi naravno!
Goste ne treba da ima (kao najavu koncerta) ali treba da ih ima na samom koncertu kao iznenadjenje.
Ceca i Lukas naravno.
I jos jedan razlog zbog cega mislim da je Tasmajdan idealno mesto! Na njemu su u proteklih godina izuzetno uspesne koncerte drzali uglavnom stari pevaci tj pevaci stare garde.... Sinan Sakic, Kemal Malovcic i ostali...
Ipak ostace mi u secanju, kako je Nedeljko Bajic Baja pukao na tom stadionu pre nekoliko godina. Mediji su ga sedmicama zlostavljali sa tim
To je bilo jako cudno. On je te godine imao veliku turneju po Evropi i svagde je punio hale (Ljubljana, Banja Luka, Nis, Podgorica) ali je u Beogradu pevao pred samo hiljadu ljudi. Znam da je u prvom intervijuu nakon toga i sam izgledao iznenadjeno....tako da.... to je mač sa oštrice dve.