Mira Skoric i Serif Konjevic - "Tragovi secanja": Upuceni u celu pricu tvrde da ce pesma postati veliki hit i da ce, ako ne skinuti sa trona, onda se bar pribliziti pesmi Dina Merlina i Vesne Zmijanac "Jorgovani", koja vec godinama neprikosnoveno vlada kad je rec o duetima.
Broj poruka : 697 Godina : 35 Location : Znam za jedan grad zove se SISAK!!! Datum upisa : 11.01.2008
Moram ovo napisati sjetio sam se toga dok sam pušio. E ovako pošto Mira će uskoro izdati album uglavnom kada god to bude...ja sam smialio kakva bi promocija mogla biti. Pošto se mi uvijek zafrkavamo da je lijena ko trut što i je trebala bi za promociju dovući svoju fotelju i staviti je na scenu i onda lijepo se namjestiti u nju i otpjevati nove pjesme. Bilo bi fenomenslno.
Broj poruka : 3447 Location : Svi bi da stajali u stavu MIRNO! Datum upisa : 06.01.2008
Zezaj ti zezaj, videces kad izadje u onim suknjicama sa talasastom kosom ko sto je bila promocija "Najbolji prijatelji", ko prava macka ima da 'pojede' sve miseve na sceni.
Broj poruka : 3447 Location : Svi bi da stajali u stavu MIRNO! Datum upisa : 06.01.2008
Lupaj ti lupaj, ne bi me cudilo da se jednoga dana ove nase 'spavacko-masazne' price nadju u "Kuriru" pa da vidimo naslov "Mira Skoric je najlenija pevacia na estradi". Samo stvaramo zeni bezveze dodatne titule.
Najtragicnije od svega je sto ona ni ne zna gde nastupa, bitno zna da nastupa, za ostalo ima ko da brine, sto ona da razmislja o tome?
Broj poruka : 697 Godina : 35 Location : Znam za jedan grad zove se SISAK!!! Datum upisa : 11.01.2008
Ma najbolje bi bilo da sada na ovu kompilaciju natrpa sve ove pjesme do sada što nisu bile na albumu i da za novi album snimi sve nove pjesme. I ako je rekla da će biti na proljeće neće 100%...ja ništa ne očekujem do slijedeće nove godine.
mozda bi ona i mogla ranije da zavrsi album, ali ce don srale sigurno da oteze sve dok ne prodje grand festival. jer ce verovatno na svaki nacin pokusati da je ubedi da opet ucestvuje. bice verovatno prica to ti je super najava za novi album, daj jednu pesmu. svestan je koliko mu ona treba na festivalu.
Cujem da ce Ceca saradjivti na novom albumu sa Futom. Mislim da bi i Mira mogla razmisliti u pogledu aranzmana da uradi nesto kvalitetnije, on je uradio neke dobre starije aranzmane za nju, a i "Ista nam je tuga" i "Voli je" su super aranzmanski ( samo sto je Marina u nekim delovima unistila tekst pesmi "Voli je", nek se drzi sto dalje nje ). Zadnji album aranzmanski mi se nikako ne svidja. Ne bi volela da bude ceo album u znaku Abadica, ne kazem da se zauvek resi njega, ali da ne bude sve u njegovom fazonu.
I treba malo pripaziti sta uzima od Petkovicke, jer kod nje kolko sto imas hitova tolko imas i smor tekstova. Ne bi volela da zaspim slusajuci njene morbidno neshvatljive tekstove.
aranzman za pesmu "voli je" je radio milos mihajlovic, a ne futa. futa radi odlicne aranzmane za balade, dok kod brzih pesama mi se bas i ne dopada, recimo lukasov album mi se ne svidja.
abadic je radio samo tri pesme na poslednjem albumu. pesma "silikoni" mi se bas svidja kako zvuci.
Ma sve je to na jeftinu foru uradjeno, nebitno jel Abadic ili Aleksov, namontirano na kompu, doduse to sada cela estrada fura ali mene uzasno smara. Nek se ne odrekne tog fazona, ali da ne bude i ceo album, dovoljne su dve pesme, sto vise stilova i vise pesama to bolje. Gde je onaj rok, pa i onaj popfolk u pozadini kakav je Mira znala imati na albumima u aranzmanima. Ako je ona mozda nesto najbolje od svih na estradi imala to su aranzmane. Ja ne volim ono sto je radio Futa za Miru uglavnom, ali pesme "Kosa crna", "Zabava" i "Ista nam je tuga" su odlicne.
znam ja na sta ti mislis, ali to forsiranje rok zvuka koji rade zlaja i futa danas jako slabo prolazi. i ako joj album bude bio u tom fazonu nece se bas proslaviti. aco pejovic je recimo totalno puko sa takvim pesmama na zadnjem albumu. ili futa kad je miri uradio pesmu "neka hvala", taj tip pesama nikada ovde nece proci, iako se meni to dopada.