Evo jedan intervju koji je izasao pre mesec dana, i ne znam kako ga nismo postavili.
Mira Škorić negira da s koleginicom dijeli bogatog Beograđanina
Taman posla, mlađa sam i slađa od Goce Božinovske!
Iako nijesam javno pričala o svojim muškarcima, ne znači da sam čitavo ovo vrijeme otkad sam razvedena živjela kao časna sestra, kaže Škorićka
Nakon razvoda, od kojeg je prošlo prilično vremena, popularna folkerka Mira Škorić odbijala je da s novinarima ćaska o ljubavi. Konačno je “promijenila ploču’’ i javno prizna da je ponovo zaljubljena…
-Naravno da sam zaljubljena! Ništa mi ne fali, pa da ne mogu da nađem muškarca! Ja sam uvijek zaljubljena, ta ljubav me i pokreće, daje mi snagu da radim, snimam, nastupam…Iako nijesam javno pričala o svojim muškarcima, ne znači da sam čitavo ovo vrijeme otkad sam razvedena živjela kao "časna sestra", kaže Škorićka u razgovoru za naš nedjeljnik.
Koliko ima istine u pričama da ste ti i Goca Božinovska zaljubljene u istog čovjeka, po pisanju medija u nekog bogatog Beograđanina?
-To su obične izmišljotine! Taman posla da se zaljubim u čovjeka u kog je zaljubljena Goca Božinovska! Pa, mene koleginice ne podnose, jer s kojom god da izađem muškarci se zalijepe za mene! To ne mogu da mi oproste, zato me i ne vole. Zar da se neki muškarac pored mene zaljubi u Gocu Božinovsku?! Pa, ja sam mlađa, ljepša i slađa…
Ipak, ne bi bilo prvi put da se zaljubiš u čovjeka u kog je zaljubljena i tvoja koleginica. Svojevremeno su mediji pisali da ste i ti i Dragana Mirković u ljubavno- poslovnom odnosu sa Zoranom Bašanovićem?
-Sa Zoranom sam bila samo u poslovnim odnosima, nikad u ljubavnim! E, to što su pojedini mediji pisali da sam i u ljubavnim odnosima s njim, to je njihov problem, a ne moj!
Šta misliš o trenutnom stanju na estradi?
-Čitava estrada je u rukama jedne moćne izdavačke kuće i jedne moćne televizije. Na estradi postoji monopol i veoma je teško opstati, ako nijeste miljenici tih ljudi. Da bi pjevači opstali, potrebno je mnogo više od pjevanja.
Na šta konkretno aludiraš?
-Na dobre kontakte, dobre pjesme, mnogo novca, dobre skandale i afere, savršen izgled i menadžere po dijaspori. Pored toga, poželjno je ne priznavati konkurenciju, već pljuvati kolege gdje god stigneš…
Zbog čega si napala Nedu Ukraden u šminkernici tokom ‘’Grand festivala’’?
-Nijesam ja nikoga napala, ta žena je napala mene! Ta bezobrazna baba je dala sebi za pravo da određuje koliko ću se vremenski šminkati i razgovarati telefonom. Inače, razgovarala sam sa svojom koleginicom i velikom prijateljicom Cecom Ražnatović koja me je nazvala da mi pruži podršku... Malo smo se zapričale, a Neda je čekala red za šminkanje. Odjednom mi je prišla, povukla me za ruku i rekla: "Daj, prekidaj, što si sjela na taj telefon"? Zaista sam poludjela, okrenula sam se i rekla joj: "Ko si ti da mi određuješ koliko ću da pričam?! Skloni se od mene, bolesna babo"! Naravno, Saša Popović se umiješao, zamolio Nedu da se smiri i odmah joj omogućio šminkanje, jer treba dosta vremena da bi se ona "dotjerala" …
Jedna si od rijetkih pjevačica koja malo radi, a dobro živi. Kako ti to uspijeva?
-Mnogim mojim kolegama ne ulazi u glavu kako to da u odnosu na njih tako malo radim, a imam toliko para?! Pa, za razliku od njih, ja sam zarađeni novac znala da uložim u prave stvari. Dok su neki kupovali skupa kola, skupocjene haljine, cipele, jahte, ja sam kupovala stanove i poslovne prostore… Danas sam u poziciji da mogu da diktiram kad ću nastupati i kome ću pjevati.
S obzirom na to da si često nastupala na festivalima, šta misliš o manifestacijama tog tipa?
-Na festivale sam se uvijek pojavljivala samo da bih prezentovala pjesme, a ne da bih pobijedila… U ovom poslu sam toliko dugo da znam kako stvari funkcionišu… Znam da moćni klanovi odlučuju ko će da pobijedi…
S.Kovačević
Podvrgla se botoks terapiji
Priča se i da si nedavno koristila usluge estetskog hirurga. Ima li istine u tome?
-Ima… Međutim, nijesam ništa "sjekla", već sam primila injekciju "botoksa", kojom se sprečava nastajanje bora. Željela sam nešto da promijenim, ali je moj hirurg konstatovao da je još sve savršeno na mom tijelu, tako da sam napravila samo "male korekcije".
Platila sam ljekove koje mi je Dragana poslala
Dragana Mirković je nedavno u jednom intervju izjavila da ti je dok si bila bolesna pomagala i slala ljekove, ali da si ti sve to zaboravila…
-Ne znam šta ona podrazumijeva pod tim "zaboravila"?! Dragana mi je dvaput poslala ljekove i ja sam to platila… Njene izjave po medijima kako sam zaboravila to što mi je dvaput poslala ljekove ne govori o meni već o njoj.
Zubi, nokti i čarape
Šta prvo primijetiš kod muškarca?
-Zube, nokte i čarape… Ne volim aljkave muškarce, pogotovo one koji nose bijele čarape…
RevijaD