Me&Myself ::
Inace, ne brini. Imacemo majice na koncertu. Docaracemo "zvezde granda atmosferu" samo zbog tixy.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2, 3, 4, 5
Me&Myself ::
Inace, ne brini. Imacemo majice na koncertu. Docaracemo "zvezde granda atmosferu" samo zbog tixy.
Pored onog glamuroznog pistolja na avataru, ona uzela puskom da me ganja.tixy27 ::
puska je sigurnija.Me&Myself ::
Pored onog glamuroznog pistolja na avataru, ona uzela puskom da me ganja.
Mileeee ::Samo e ja bojim da ćemo mi imati koncert tu na forumu.
Joj i ja jedva čeka koncert odlazak u Begrad, upoznavanje mnogih divnih ljudi koji me vole i onih koji me ne vole.
Ne mogu dočekati taj dan vjerujte mi da vas sve upoznam lično i da se smijemo svi zajedno.
Me&Myself ::Vidim da niko nece ozbiljnno ni na ozbiljnim temama.
Toliki li je problem da ovaj forum bude normalan po prirodi, vidim zve egzibicionisti po prirodi.
Repertoar: Otkaci, Manastir, Niz vene mi tiho teces, Ne daj me majko, Ti si ko i ja, Sva cuda da se dogode, Strah od ljubavi, Vraticu ti jednom sve, Kafano, Jos uvek te volim, Ista nam je tuga, Tako si pao, Najbolji prijatelji, Ni jedan drugi, Silikoni, Od poraza do pobede, Balada o vojniku, Kog da ljubim posle tebe, Ljubav se prica pogledom, Zasto nosis prsten moj, Kuvarica, Daj mi Boze, Mnogo je....
ok, napisala sam ceo spisak, a kolko sam lepih pesama izostavila! Plasi me da ce na kraju repertoar biti najveci problem, jer ona ima fenomenalan osecaj da izabere pesme koje treba da peva. Ako se vodi prema Best of-u, mozda i zapocne koncert sa "Niko kao mi".
Mileeee ::Gost: Šerif Konjević na koncertu šerifa Mire!!!!!!!
Idi na stranu : 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu