Što se tiče festivala razočaran sam nekim postupcima, primjer odabir žirija koji nemaju uopće muzičko obrazovanje da bi sudili u ovakvim situacijama i daju glasove bezveze. Kao primjer navodim onog s hrvatskog radija daje 12 poena za numeru srpkinja i sada ti znaj jel to provokacija ili pokušava ugladit odnose između Srbije i Hrvatske. Onda Čačak da Branislavu 12 poena što se vidilo unaprijed da će biti tako, a što onda Šabac ne dade Slavici 12 poena nego Ljubi (besmisleno). Ma razočaran sam žirijem totalno.
Što se tiče Acine pobjede mislim da ju je zaslužio jer je stvarno pjesma dobra. Džejeva nije loša, ali nije mi za drugo mjesto (dali mu pare da napokon snimi novi album
), a Silvija i Nemanja fenomenalni dokazali su da i nove zvezde granda mogu da naprave nešto i pokopali iza sebe mnoge velike zvezde. Tanja ne kužim na koji način dobi glasove, bez daljnjega cura lijepo pjeva, ali glupa ko sam vrag i to je juče dokazala. Ana Bekuta dobra mi pjesma, ali već sam to rekao nešto mi fali tu. Zbog Slavice mi drago, ali mislim da je mogla biti još bolja. Za Dušana mi je drago zato što je ostavio iza sebe Milana, Dinču i Radmila (nisam zao, ali mi drago).
Što se tiče Mire mislim da je mogla biti mnogo bolja, a ne ovako koja je uopće?? Mislim da žiri daje glasove, Stevanu (nemam ništa protiv njega) čija je pjesma po meni sramotna za uopće ovaj festival također i Ćirina, nema veze s mozgom.
I na kraju iako je cijenim i volim nadam se da se Neda naučila pameti i neće raditi plagijate više od svojih pjesama.