Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mira Skoric i Serif Konjevic - "Tragovi secanja": Upuceni u celu pricu tvrde da ce pesma postati veliki hit i da ce, ako ne skinuti sa trona, onda se bar pribliziti pesmi Dina Merlina i Vesne Zmijanac "Jorgovani", koja vec godinama neprikosnoveno vlada kad je rec o duetima.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI!

+24
Ti_si_ko_i_ja
joss
exned
zoxal
andjeoskog lica vrag
Mina
srce puno nemira
quietstorm
vracool
vatra
dalegram
slop
tixy27
vitez
beba
petra
mihha
Hagrid
seki tigar
VIP Live
IVAN VIP
lavbane
Mileeee
Me&Myself
28 posters

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 23  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 6 od 23]

126MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! - Page 6 Empty Re: MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! Uto Apr 21, 2009 6:53 pm

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

Ko je pa sada taj bend, od kada, gde, sta, nisam upucena? Tixy opet morace da mi nacrta. Embarassed Laughing
Valjda ne misli na Kasperovce...

Ustvari cekajte malo, sad sam lepo procitala.
Ne mislite valjda na ono kad je bila cini mi se posle grandovog festivala kod Jece u emisiji Bravo Show sa nekim od clanova tog benda i kasnije su odradili dosta nastupe, ali cudno je bilo to sto je ona na Beoviziji povela Kasper Benda. Nemam pojma, mrzim kada ne znam, grrr. Laughing

http://www.mira-skoric.com

127MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! - Page 6 Empty Re: MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! Uto Apr 21, 2009 11:43 pm

seki tigar

seki tigar

tixy27 ::vi ste bas svi zapeli za fhb. ako cemo od pocetka oni su poceli da sviraju jos pocetkom 90-ih i prtaili su jami. kasnije su nastavili da sviraju po klubovima i nisu se vezivali za pevace, sve dok mira nije pocela da ih forsira i vodi po emisijama. onda se tu ukljucio i lukas. par godina su radili svi zajedno, dok se nisu pokacili. mira je prekinula saradnju sa njima i oni su postali zvanicni lukasov bend.
E nisam upučen skim je sve svirao FHB, prvi put za njih čuh 1999. godine pred koncert u Pioniru.

Najbolje da svira FHB pojačan Zlajom i Tonkom.

128MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! - Page 6 Empty Re: MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! Sre Apr 22, 2009 6:45 am

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

Ako je dobar njen bend, onda nek svira on.
Nije problem ko ce svirati, bitno da to bude bend koji stvarno zna da svira. Mnoge su i 90ih godina imali koncerte sa uzasnim bendom na sceni, Mira je bila jedna od retkih koja je stvarno tada vodila racuna o tome i imala je kvalitetnu pratnju, a to je stvarno veoma bitno za dobar koncert i dobru atmosferu.

129MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! - Page 6 Empty Re: MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! Sre Apr 22, 2009 3:52 pm

srce puno nemira

srce puno nemira

OK, izabrali smo i bend.

A ko ce da obavesti Miru da ce drzati koncert? Laughing

130MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! - Page 6 Empty Re: MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! Sre Apr 22, 2009 6:33 pm

Mina

Mina

I gde ce drzati koncert?
Cool

131MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! - Page 6 Empty Re: MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! Sre Apr 22, 2009 7:39 pm

beba

beba

u beogradskoj areni...samo ne znam kad....

132MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! - Page 6 Empty Re: MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! Sre Apr 22, 2009 7:42 pm

srce puno nemira

srce puno nemira

Nadajmo se.

133MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! - Page 6 Empty Re: MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! Sre Apr 22, 2009 7:47 pm

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

Pa posto je napunila Pioniru 95 i hal sportova 94, sada valjda cekamo arenu, samo sto Mira je zaljubjena u Tasmajdanu. Laughing

134MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! - Page 6 Empty Re: MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! Sre Apr 22, 2009 7:50 pm

Mina

Mina

Pa jel moze ona da napuni Arenu? Iskreno se nadam da moze...

135MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! - Page 6 Empty Re: MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! Sre Apr 22, 2009 7:53 pm

beba

beba

ma mora!!!!

136MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! - Page 6 Empty Re: MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! Sre Apr 22, 2009 7:56 pm

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

Pa sve je moguce ako imas dobrog menadzera i organizatora.
I "velike zvezde" koje su napunile Arenu pola karata su podelile, to zna svako ko je bar malo upucen u tim pricama.
Mira je 90ih bila jedna od retkih koja je imala Beogradske koncerte ( Hala Sportova i Hala Pionir ), a to je tada bio dokaz za uspeh, posto bilo je mnogo njih koji su bili popularni ali su pukli u Beogradu.
Sada uopst nije bitno gde ce odrzati koncert, bitno je da ga odrzi. A ona je rekla da ce uraditi koncert posle novog albuma.
Ja navijam za nesto gde mogu da stanu 10.000 -15.000, sa obzirom da je ona na sve moguce nacine "posvadjana" sa marketingom, ne treba joj vise od toga.

137MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! - Page 6 Empty Re: MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! Sre Apr 22, 2009 8:15 pm

IVAN VIP

IVAN VIP

e dace Bog da bude koncert i da moja drugarica tea, deki, ja i kompanija idemo zajedno i budemo prvi u redu. zamislite to samo. Havarija bre. i svi zajedno pocnemo OTKACIIIIIII SA MNOM DO LUDILAAAAAA ma bre ne bi nam bilo ravnih bre znate valjda ce se na moliti da snimi album.

138MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! - Page 6 Empty Re: MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! Sre Apr 22, 2009 8:21 pm

srce puno nemira

srce puno nemira

Naravno da moze da napuni Arenu.

Kad moze Mile Kitic, moze i ona... Jeste da ona nema Juzni Vetar da dovuce, ali zato ima Lukasa i Bekutu (na Cecu, naravno, ne mozemo da racunamo) tako da mislim da se moze napuniti tolika hala, zasto da ne?

A sto se mene tice i Tasmajdan je OK, dokle god smo mi u prvom redu.

139MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! - Page 6 Empty Re: MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! Sre Apr 22, 2009 8:28 pm

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

IVAN VIP :: znate valjda ce se na moliti da snimi album.
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
mrzim te! Laughing

140MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! - Page 6 Empty Re: MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! Sre Apr 22, 2009 8:44 pm

Mina

Mina

Zasto na Cecu ne mozemo da racunamo? Ona bi joj bila kec u rukavu...

141MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! - Page 6 Empty Re: MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! Sre Apr 22, 2009 8:48 pm

srce puno nemira

srce puno nemira

Zato sto ce je verovatno podrzati na koncertu kao i u VB-u... Kao i inace uvek u zivotu...

142MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! - Page 6 Empty Re: MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! Sre Apr 22, 2009 8:57 pm

Mina

Mina

Ajde objasni to malo bolje!Oces da kazes da joj Ceca nije neka drugarica?Ipak sam ja novopeceni fan,pa nisam upucena u njihove odnose Rolling Eyes

143MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! - Page 6 Empty Re: MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! Sre Apr 22, 2009 9:00 pm

andjeoskog lica vrag

andjeoskog lica vrag
Urednik
Urednik

ja predlazem da mi preuzmemo stvar u svoje ruke ako hocemo koncert,organizujemo sve i obavestimo je da dodje

144MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! - Page 6 Empty Re: MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! Sre Apr 22, 2009 9:02 pm

srce puno nemira

srce puno nemira

Hehehehehe...

Pa znas kako, one su "drugarice"... Tj, Mira nju smatra drugaricom, kao i mnoge, samo sto se nekako pokazalo u praksi da svi ti "najbolji prijatelji" je u nekom trenutku ostave ne cedilu... Svi smo to primetili, samo Mira jos uvek nije, ili nece da primeti.

Recimo, kada je bila u "Velikom Bratu" Aca Lukas, Ana Bekuta, Hani i Sasa Popovic su je javno podrzali, dok se Ceca nije oglasila za Miru nista, ali joj zato nije bio problem da podrzi duet Ivane Selakov i Darka Radovanovica.

To je svezi primer, cuo sam da ih ima i vise, ali ima ovde onih koji bi mogli vise od mene o tome da kazu, ni ja nisam bas upucen.

145MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! - Page 6 Empty Re: MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! Sre Apr 22, 2009 9:06 pm

andjeoskog lica vrag

andjeoskog lica vrag
Urednik
Urednik

i ja sam cula par tih izrazito drugarskih primera
no vratimo se koncertu i podelimo zaduzenja :-)

146MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! - Page 6 Empty Re: MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! Sre Apr 22, 2009 9:08 pm

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

Ako se Nemanja ne oglasi, ne znam ko ce. Rolling Eyes Ja bih tu odmah presekla, ali posto je Mina nova na forumu, pokusacu malo da spustim loptu. Ova tema je vec sto puta prepricavana na forumu, i mislim da nema potrebe ponovo krenuti ka tom putem. Ceca i Mira su najbolje estradne prijateljice vec 20 godina. Privatno niko ne zna sta je i kako je, ali na svim estradnim desavanjama su zajedno. Bilo je mozda nekih propusta kad je Mira bila bolesna tj kada je imala rak stitne zlezde, mnogi kazu da Ceca nije dosla nju da poseti i pored toga sto je Mira njoj prva javno pruzila podrsku dok je bila Ceca u pritvoru. Sad joj mnogi odavde sa foruma zameravaju na to sto nije podrzala Miru dok je bila u vb-u, upravo jer sa medijske strane to bi joj jako znacilo. Mira o svemu tome nije nikada pricala, a i opet niko nisto tacno ne zna i mislim da nemamo pravo da pricamo o tome, nije nasa stvar mesati se u bilokakvim privatnim odnosima. Karleusu i ostale Mirine estradne koleginice, prijateljice, sta god, mozda pominjemo jer to utice na karijeru, ali ovde vec razglavamo preduboke teme o kojima ipak zlocite se svi premalo znamo. Upravo iz tog razloga ako ovakve diskusije procitaju novinare, njihova masta moze svasta da uradi...

vanjar ::i ja sam cula par tih izrazito drugarskih primera
no vratimo se koncertu i podelimo zaduzenja :-)

Najbolji predlog do sada, ljubim te, znas kako mi treba ovakva podrska u ovakvim situacijama. Laughing Konacno ne moram nekome da pretim mada znam da niko me ne shvata ozbiljno na forumu, ovo je banda bez komande i ja tu ne mogu nista nazalost. Laughing

147MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! - Page 6 Empty Re: MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! Sre Apr 22, 2009 9:12 pm

srce puno nemira

srce puno nemira

Nego ko ce, ako necu ja?! Very Happy
Zao mi je, ali ja ne cutim ma koliko potencijalnih novinara bilo sta citalo, a i ne brinem se, nece sigurno nista protiv Cece izaci u novinama, ona je dezurna za hvalospevove... Posebno ne na konto Mire, posto je ona tu kad treba da se pljuje...

Vidis ovo za bolnicu nisam ni ja znao... Mada sam pretpostavljao da se o tome radi... I bolje da ne komentarisem...

Samo cu reci da ja takve prijatelje ne bih trpeo, a i ne trpim ih, ni 20 minuta, a kamoli 20 godina.

Toliko od mene, a sad pripreme za koncert Very Happy

148MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! - Page 6 Empty Re: MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! Sre Apr 22, 2009 9:14 pm

Mina

Mina

Zanimljivo...ja sam mislila da su one nerazdvojne. A Ceca ima veto na pinku,tako da nije ni mogla da je podrzi i da je htela.A procitala sam Mirin intervju u svetu,gde kaze kako se Ceca budila sa velikim bratom,da bi gledala Miru... Verujem da bi je Mira provalila,ako je Ceca losa prijateljica, posto je Miri prijateljstvo najvaznije,i kod nje je sve crno ili belo...

A sto se tice zaduzenja za koncert,i ja mislim da je najbolje da mi organizujemo,i samo obavestimo Miru kad i gde.Ja se prijavljujem za marketing kod rokera i metalaca,ima da navucem takve ljude na njen koncert!

149MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! - Page 6 Empty Re: MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! Sre Apr 22, 2009 9:16 pm

andjeoskog lica vrag

andjeoskog lica vrag
Urednik
Urednik

evo ja cu da sredjujem pravna pitanja a mogu i menadzment za moj grad
zna se ko ce biti vodja projekta-tea

150MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! - Page 6 Empty Re: MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! Sre Apr 22, 2009 9:17 pm

srce puno nemira

srce puno nemira

Mogla je isto da nesto u Svetu kaze i Ceca, a ne da Mira prica na dve strane... OK cutim, necu nista da pricam vise inace ce me Tea zapaliti Very Happy

Bilo bi zanimljivo videti rokere na koncertu Very Happy
Mada posto Mira zaista ima u diskografiji puno pesama sa rock elementima, kladim se da bi im se dopalo Very Happy

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 6 od 23]

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 23  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu