nemanja slazem se sa tobom u potpunosti za prvi deo poruke ali evo i ja cu da cutim da ne naljutimo teu
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Mina ::Najvise me nervira sto nije profitirala sa tim glasom?!?!I jos kad sam procitala da je Cecina "Kukavica",bila ponudjena prvo Miri,a ona je odbila,doslo mi je da placem Pa to je mozda i najbolja Cecina pesma,aaaaaaaaaaa.Sta je propustila?!Videla sam spot sa Bebekom,em sto je spot dobar,em sto je pesma super,mnooogo mi se svidja...I tu je bas obucena rokerski,i ima crne naocare :DMnogo mi se svidj taj nacin oblacenja!
"Najbolji prijatelji" mi se isto svidj,i nek bude komercijala,da bi dovukla ljude na koncert! Videla sam neke slike,to kao Mira 1.put u suknji i nije joj los taj stajling!
vanjar ::zasto losa procena nije bila broj jedan?????????????
Me&Myself ::Ma dobro moze i losa procena, samo nek ne bude "onaj pravi" pa da se jadna juri sa tekstom, gde je ona za takve brzalkice, takav tekst je za one koje ne znaju da pevaju pa eto da izricitiraju to.
Mina, Kukavica je pesma koja je bila svima nudjena.. bila je prvo ponudjena vesni zmijanac, pa miri, bekuti, da bi na kraju dosla kod Cece.. nisam bas sigurna, ali cak mislim da je ceca jednom pricala kako je ona upoznala marinu preko mire... ne znam tacno.. ali istina je da mira poznaje marinu jos krajem 80ih, ali mozda je ista ta marina nazalost kriva za mirina propast 96 godine ( ljubavnici, ljubavnici, hodaju po tankoj zici... )... ali definitivno najvise mirinih pesama su zavrsili kod dragane mirkovic...
srce puno nemira ::
Sto se ostatka tice, slazem se skroz... Pesma sa Bebekom je meni jaaaako draga, posebno jer sam i ja veliki poklonik rocka... a sto se stajlinga tice, suknje i Mira meni idu super, ne znam sto ih ne nosi...
srce puno nemira ::Me&Myself ::Ma dobro moze i losa procena, samo nek ne bude "onaj pravi" pa da se jadna juri sa tekstom, gde je ona za takve brzalkice, takav tekst je za one koje ne znaju da pevaju pa eto da izricitiraju to.
Mina, Kukavica je pesma koja je bila svima nudjena.. bila je prvo ponudjena vesni zmijanac, pa miri, bekuti, da bi na kraju dosla kod Cece.. nisam bas sigurna, ali cak mislim da je ceca jednom pricala kako je ona upoznala marinu preko mire... ne znam tacno.. ali istina je da mira poznaje marinu jos krajem 80ih, ali mozda je ista ta marina nazalost kriva za mirina propast 96 godine ( ljubavnici, ljubavnici, hodaju po tankoj zici... )... ali definitivno najvise mirinih pesama su zavrsili kod dragane mirkovic...
TAJ KO LAZE, TAJ I KRADE, A KO KRADE TAJ JE LOS!
ZASTO I NAS DVOJE S NJIMA STAVLJAJU U ISTI KOS!
Zato uveeek, ali uveeeek moras himnu da mi diraaas!
Mileeee :: glavno da izda makar pjevala: Zapela mi haljina na granu se ogrebla"
Samo neka pjeva više: Pjevaj MIRO!!!!!!!!
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu