[You must be registered and logged in to see this link.]Mira Škorić: Konji su često bolji prijatelji od ljudi!Poznata pevačica Mira Škorić otvoreno govori o novom albumu, prijateljstvu sa Cecom Ražnatović i lažnim prijateljima.Što se tiče estrade, Mira kaže da nikada nije rekla da napušta muzičku scenu.
"To je bilo izvučeno iz konteksta. Samo se neću toliko javno pojavljivati po medijima. E sad, to su neki doslovno shvatili i verovatno poželeli da nestanem sa estrade. pored takvih prijatelja, ne trabaju mi neprijatelji. Tek kad ti je najgore i najteže u životu, shvatiš koliko imaš lažnih prijatelja. Konji su često bolji i plemenitiji prijatelji od ljudi", kaže ona.
Kako kaže, ne želi da uvredi konje upoređujući ih s nekim ljudima.
"Jer konji su moja ljubav i stras. Sve slobodno vreme koje imam koristim da odem na trke i pratim svoje ljubimce. Krivo mi je što u Srbiji konjički sport nije toliko popularan", kaže pevačica.
Ona dodaje da je solidan jahač i da sa konjima ima divan odnos.
Što se tiče koncerata, Mira objašnjava da nikada nije bila megaloman i da je orjentisana ka hali "Pionir", a ne ka "Ušću".
Što se tiče njene koleginice Jelene Krleiše, ona kaže da se svako bori na svoj način i da ceni svačiji trud.
"Jelena je dala sve od sebe. U svakom slučaju ne likujem ni nad čijom nevoljom", kaže Mira.
Što se tiče Milutin Mrkonjića, pevačica kaže da su oni samo dobri prijatelji da joj se nikada nije udvarao.
Pošto je Karleuša izjavila da je Mira Cecin vojnik, ona je dodala da ona nije vojnik nego estradni umetnik.
Iako važi na najveću estradnu svađalicu, Mira kaže da ne voli da se svađa.
"Ne volim da se svađam, ali kada sam direktno prozvana, onda je tom nekom bolje da ga spži grom. Jer nikome na senku nikada nisam stala", kaže Mira.
Izvor: Informer