Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mira Skoric i Serif Konjevic - "Tragovi secanja": Upuceni u celu pricu tvrde da ce pesma postati veliki hit i da ce, ako ne skinuti sa trona, onda se bar pribliziti pesmi Dina Merlina i Vesne Zmijanac "Jorgovani", koja vec godinama neprikosnoveno vlada kad je rec o duetima.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI!

+24
Ti_si_ko_i_ja
joss
exned
zoxal
andjeoskog lica vrag
Mina
srce puno nemira
quietstorm
vracool
vatra
dalegram
slop
tixy27
vitez
beba
petra
mihha
Hagrid
seki tigar
VIP Live
IVAN VIP
lavbane
Mileeee
Me&Myself
28 posters

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 23  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 10 od 23]

226MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! - Page 10 Empty Re: MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! Čet Jul 02, 2009 1:55 pm

srce puno nemira

srce puno nemira

srce puno nemira ::ista nam je tuga
voli je
dobro smo se nasle
ponudi mi cuda
tako si pao
tragovi secanja

i jos 2 nove pesme Laughing

kao zvezde granda, njeni miljenici Laughing

u najgorem slucaju dobicemo ovo Very Happy

227MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! - Page 10 Empty Re: MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! Čet Jul 02, 2009 1:58 pm

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

Pazite sta sam rekla.. Necemo jos dugo videti taj album.
Navikli smo na nenormalnu Miru, a sreca joj i raspolozenje varira, inace bi odavno ona batalila karijeru. U svakom slucaju i da snimi album, nemojte puno da se nadate nekim hitovima. Nije tako zagrejana niti zainteresovana kao sto smo mislili. Ali aj nije bitno. Sta bude nek bude.

http://www.mira-skoric.com

228MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! - Page 10 Empty Re: MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! Čet Jul 02, 2009 1:59 pm

srce puno nemira

srce puno nemira

ako ce da snima neki prosek onda bolje i da ne snima Rolling Eyes

229MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! - Page 10 Empty Re: MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! Čet Jul 02, 2009 2:00 pm

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

pa ona to izgleda i planira - da ne snima.
te price da je pola album gotov su izgleda price cisto da bi nesto pricala.

230MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! - Page 10 Empty Re: MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! Čet Jul 02, 2009 2:05 pm

srce puno nemira

srce puno nemira

pucambre

ne znam sta ta zena misli, da snima na svakih 5 godina!

231MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! - Page 10 Empty Re: MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! Čet Jul 02, 2009 2:09 pm

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

Ne znam, samo znam da sam ja strasno nervozna trenutno.
I dodje mi da batalim sve ovo iskreno.
Mi se toliko trudimo oko nje i realno u posljednjih par godina pogotovo odkad je forum u funkciji i nasa angazovanost na netu u vezi njene promocije, ona je ponovo maltene na vrhu, i namesto da njoj to daje volju i zelju da uradi nesto dobro bas kada je pravi trenutak jer je taj album sada jako bitan za natamosno odvijanje stvari, ona opusti se i glumi ludilo.

232MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! - Page 10 Empty Re: MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! Čet Jul 02, 2009 2:14 pm

srce puno nemira

srce puno nemira

Slazem se.

Ona je bila bre izbrisana nacisto do 2005-e, a sada je stalno u javnosti, kolko-tolko za nju je to super kako je sve mrzi... I od kako forum radi prisutna je na netu i sve...
A nju kao da boli uvo za to...

a znam jos jednu takvu... tako da te kapiram skroz sto ti je ovog preko glave

233MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! - Page 10 Empty Re: MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! Čet Jul 02, 2009 2:17 pm

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

Osecam se kao zadnja budala ako mi verujes.
Znam da je ona takva kakva jeste i s njom se nikad nista ne zna, a ipak se trudim najvise sto mogu. Jos se ja nadala i solistickom koncertu.
Stvarno cu jednoga dana da dignem ruke od svega.

234MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! - Page 10 Empty Re: MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! Čet Jul 02, 2009 2:18 pm

srce puno nemira

srce puno nemira

razumem te skroz... ali skroz...

inace, ja se tome koncertu odavno ne nadam Sad

235MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! - Page 10 Empty Re: MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! Čet Jul 02, 2009 2:59 pm

tixy27

tixy27

Me&Myself ::Osecam se kao zadnja budala ako mi verujes.
Znam da je ona takva kakva jeste i s njom se nikad nista ne zna, a ipak se trudim najvise sto mogu. Jos se ja nadala i solistickom koncertu.
Stvarno cu jednoga dana da dignem ruke od svega.
ti bas padas pod uticaj ljudi koji nemaju nikakve veze sa mirom. Laughing

236MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! - Page 10 Empty Re: MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! Čet Jul 02, 2009 3:17 pm

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

ne stavljam ja pod znak pitanja ono hoce li ona snimiti album.
snimice ga kad - tad samo radi reda. samo sam napomenula da ne ocekujete nesto preterano dobro kao sto sam se ja nadala, jer ako ona nije zainteresovana da to bude nesto extra, nece ni biti.

ali nije bitno.
videcemo na kraju sta ce biti od svega ovoga.
meni apsolutno nista ne mirise na dobro.
no, nebitno.

237MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! - Page 10 Empty Re: MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! Čet Jul 02, 2009 3:39 pm

andjeoskog lica vrag

andjeoskog lica vrag
Urednik
Urednik

ako bude snimala radi reda onda bolje da ne snima.trebaju joj hitovi a ne osrednje pesme pa da je presisaju svi koji izdaju u vreme kad i ona.
prvi put da vidim da je tea pesimista

238MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! - Page 10 Empty Re: MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! Čet Jul 02, 2009 3:43 pm

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

nije bitno, ne znam ni ja vise sta da mislim.
ostaje nam samo da cekamo, jer ovako se bzvz nerviramo a jos bzvz nagadjamo. ajde, bice sve ok.

239MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! - Page 10 Empty Re: MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! Čet Jul 02, 2009 6:09 pm

vitez

ja mislim ona svaki desetak godina snima kvalitetan album kao prvi "ne daj me majko" i poslje toga album "najbolji prijatelji" znaci najdalje 2015 ocekuje nas predivan album hehehehe Laughing

240MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! - Page 10 Empty Re: MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! Čet Jul 02, 2009 8:58 pm

srce puno nemira

srce puno nemira

ja ne znam sta da mislim...

jedino znam da je ovoliko cekanje nepostovanje publike... a ako posle svega toga i snimi album radi reda, onda definitivno vise nemam komentara...

241MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! - Page 10 Empty Re: MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! Pet Jul 03, 2009 7:53 am

tixy27

tixy27

moram da priznam da meni ovde neki komentari nisu bas najjasniji. posto ne znam kako se to sprema extra (obozavam ovaj termin Crying or Very sad ) album, a kako osrednji i sta to znaci nepostovanje publike?
ako je postovanje publike izdavanje albuma na godinu dana, onda su neki ostali zarobljeni u 90-im godinama kada je jedna pesma kostala 2.000 maraka i kad je produkcijska kuca pokrivala sve troskove izvodjacima. danas marina i braja za jednu pesmu uzimaju 8.000 evra plus troskovi studija i muzicara. na prste jedne ruke mozete izbrojati pevace koji su u stanju da zatvore finansijsku konstrukciju jednog albuma. nije ni cudo sto 90% estrade poslednje tri godine izdaje samo singlove.
sa druge strane imate vladu georgieva i zeljka joksimovica koji em sami sebi rade kompozicije, em imaju svoj studio pa zadnjih 4-5 godina nisu izdali album. prosto niko nece da radi nesto sto je unapred osudjeno na neuspeh, jer nisu ludi da ulaze u nesto gde ce imati gubitke, a ne zaradu.
sve dok se ne budu regulisala autorska prava situacija ce biti ovakva sa tendencijom da ide na jos gore.
ili uzmite primer mucene goge sekulic Crying or Very sad koja je u poslednji album ulozila kamaru para, pa je pukla i sad uslovno receno nema hleb da jede.

242MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! - Page 10 Empty Re: MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! Pet Jul 03, 2009 10:51 am

srce puno nemira

srce puno nemira

Zeznuo sam se samo sto nisam i ovde napisao to naveliko i nasiroko kao na jednom drugom forumu...

Uglavnom prica je bila o tome sto samo oni koji su lose prosli izdaju album brzo, sto se ne slazem... Ranije, u devedesetima, su svi snimali svake godine i uvek imali hit koji i danas postoji.
Ali onda sam i rekao upravo to, da je danas FINANSIJSKI losa situacija i da zbog toga nema albuma, a ne zato sto je ovaj ili onaj album prosao ili pukao.
I bas sam za primer uzeo Tanju, Miru i Cecu... Ova prva zavisi od Popovica, ova druga od toga da li ce imati love, ali za ovu trecu nema opravdanja... Njena publika ceka 4 godine, a znamo svi da Marina ima policu sa "pesmama za Cecu" koje su najbolje sto ona ima da ponudi i da jedino sto ova treba da uradi je da skine nesto sa police i otpeva, a da para nema - to je nebuloza, puna ja ko brod.

Sto se ove dvojice tice, ono sto radi Georgijev nije ni nepostovanje nego pljackanje publike.
Non-stop po jedna pesma, ali svakako i tu jednu izdaje na kioscima da ne propusti neki dinar slucajno.
Ili Nikolicka i Bekvalac... Prodaju 2 nove pesme i 2 remiksa po ceni celog albuma.
E to je nepostovanje publike, kao i to sto kad mozes cekas i jos dajes izjavu "ulenjila sam se, mrzi me da snimam"...

I da, ne slazem se sa tim da su samo autorska prava problem... Cinjnenica je da jesu, ali da se ne lazemo ni autori, a ni pevaci ne ocekuju da ce od toga zaraditi, ili od tiraza... Ovo je doba downloada i pomirimo se sa tim...
Problem je, ako gledamo samo iz ugla pevaca, sto oni "boluju"od IMENA i smatraju da je dobro samo ono sto potpisu Marina i Braja (i nasa Mira je takva sto nam je svima jasno).
A "tamo negde" postoji kamara dobrih, neafirmisanih autora koji bi dali hit za malu cifru samo zato sto nisu poznati, a pisu bolje i od braje i od marine, ali ne mogu da izadju na svetlost dana zbog njihovvog monopola.

Tipican primer su Milos i Filip koji su "Aspirin' poklonili, a Seki je to bio veci hit od svih Brajinih i Marininihpesama na albumu ZAJEDNO!

243MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! - Page 10 Empty Re: MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! Pet Jul 03, 2009 4:29 pm

tixy27

tixy27

ovo za autorska imena se slazem u potpunosti jer bukvalno niko ne moze da garantuje hit. postoji gomila albuma koji su potpisali marina, braja i kompanija koji su kostali kao svetog petra kajgana a doziveli su totalni fijasko.
isto tako je tacno da je internet totalno unistio diskografiju, pa se danas desava upravo ovo o cemu pricamo.
sto se tice georgieva prosle nedelje je gostovao na tv avali i bas je pricao na ovu temu. kaze da on finansijski ne moze da isprati ceo album uz kvalitetnu promociju i spotove. i da mu je jedino resenje ovaj ugovor sa telenorom koji je potpisao.
za nikolicku i bekvalac je misaona imenica izdavanje celog albuma.

244MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! - Page 10 Empty Re: MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! Uto Jul 21, 2009 11:18 pm

vracool

vracool

Svako vreme nosi svoje specificnosti...pocetak 90-ih je bio "zlatno doba" novog folka....zato su i pesme koje su tada nastajale "evergreen" folka kakvog mi znamo....
slazem se da bi trebalo da se pojavi neki novi zvuk, neka nova imena, neki novi zlaja, braja i marina....
iza tih ljudi stoji veliki rad, i veliki uspeh, ali ne mogu garantovati uspeh jer su "istroseni"....
kao sto je pocetkom 90-ih Mira dala sansu (tada novim imenima) Braji i Rodji Raicevicu i posle razlaza sa Futom i Zlaji Timoticu, tako bi trebala da da priliku i nekim novim imenima...
neka zarad njene sigurnosti tu budu i stari saradnici, ali bi je neki "novi klinci" sigurno iznenadili pesmama koje bi joj ponudili....
kako god, ja sa nestrpljenjem ocekujem Mirin album...ona uvek na albumu ima po jednu pesmu koja je skroz drugacija (otkaci, devojke vruce, neka hvala, vraticu ti jednom sve, puk'o mi je film, poklanjam se..) i toj pesmi se uvek najvise radujem!
Smile

245MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! - Page 10 Empty Re: MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! Čet Jul 23, 2009 5:18 pm

srce puno nemira

srce puno nemira

Dace Mira priliku novim imenima, nadamo se... Very Happy

246MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! - Page 10 Empty Re: MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! Čet Jul 23, 2009 5:23 pm

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

Problem je u tome sto Mira nema toliko vremena da se opterecuje sa detaljnom preslusavanjem pesama, pa da joj stizu preko 200 pesama od znani i nenzani autori na kucnu adresu kao nekim pevacicama, jer ona jednostavno nije taj tip - bar ne sada. Njoj je najsigurnije da zaduzi ekipu da uradi pesme, ona preslusa 30ak, izabere najbolje, i to je to. To je licno neki moj utisak.

247MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! - Page 10 Empty Re: MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! Pet Jul 24, 2009 3:38 am

srce puno nemira

srce puno nemira

Nema vremena... Nego sta radi...

Bolje da malo manje juri Milicu po gradskom prevozu i bioskopima, a malo vise da preslusava pesme, pa joj ne bi Marina uvaljivala sve sto nema kome... grrrr

248MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! - Page 10 Empty Re: MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! Pet Jul 31, 2009 9:40 am

joss

nadam se da je uskoro

249MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! - Page 10 Empty Re: MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! Pet Jul 31, 2009 9:55 am

zoxal

Preslusavajuci novi Stojin album mislim da ce Mira biti vrh. Razlog za ovakvo moje misljenje je sto se Zlaja ponovo vratio zivim instrumentima. Ima tu i harmonike i violine i zvuci extra. Mislim da ce ovaj put biti bum kada Zlaja zavrsi posao i Mira otpeva kako to samo ona ume.

250MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! - Page 10 Empty Re: MIRA SKORIC 2013 - U PRODAJI! Pet Jul 31, 2009 10:04 am

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

Da, samo jedina zamerka je sto su skoro svi aranzmani na "isti kaput".
Mada dobro, kod Stoje je produkcija poprilicno cudna, kao i tekstovi.
Kada to sredis sa dobrim tekstovima i Mirinim glasom, moze nesto da ispadne dobro. A da ne pricam o tome da sam ja sigurna da ce Zlaja dati maksimum kod Mire, a kod Stoje svakako nije. Inace ona je vise puta najavila da ce svaki instrumenat biti otsviran uzivo na novom albumu.
Samo sto ja ne verujem da Zlaja raditi ceo album, maksimum 3 pesama. Mozda je i tako bolje, ne znam, jer i ja kolko god cenila to sto radi Zlaja pomalo se plasim da Mira ide na toliki rizik i da dozvoli da joj on radi ceo album. Videcemo kad izda album. Laughing

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 10 od 23]

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 23  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu