Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mira Skoric i Serif Konjevic - "Tragovi secanja": Upuceni u celu pricu tvrde da ce pesma postati veliki hit i da ce, ako ne skinuti sa trona, onda se bar pribliziti pesmi Dina Merlina i Vesne Zmijanac "Jorgovani", koja vec godinama neprikosnoveno vlada kad je rec o duetima.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Mira Skoric-Info

+21
andjeoskog lica vrag
OoOLukaOoO
seki tigar
vitez
srce puno nemira
eXtREMe
vatra
IVAN VIP
Banex
Hagrid
folkshowbiz
monika
beba
Tijana
Laxic
slop
tixy27
Mileeee
*anna*
Me&Myself
VIP Live
25 posters

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 29 od 40]

701Mira Skoric-Info - Page 29 Empty Re: Mira Skoric-Info Ned Apr 26, 2009 2:16 pm

srce puno nemira

srce puno nemira

Splavovi, folkoteke, kafane... to je provod!
Diskoteke su smooor!

18-i rodjendani najbolji provodi ikada!
Mada smo mi i sa 16/17 upadali na tudje 18-e Laughing

U sustini, treca godina srednje rules!

702Mira Skoric-Info - Page 29 Empty Re: Mira Skoric-Info Ned Apr 26, 2009 2:28 pm

Mileeee

Mileeee
Urednik
Urednik

Meni su diskoteke super jer ja volim techno i isplešem se da me sutra sve živo boli Very Happy

http://www.slavica-cukteras.net

703Mira Skoric-Info - Page 29 Empty Re: Mira Skoric-Info Ned Apr 26, 2009 2:57 pm

srce puno nemira

srce puno nemira

Ja taj tehno nikako ne razumem... Ima par pesama koje mogu da slusam ovako na koje me najbolji drug navukao, ali da idem u diskoteku da "ludujem" na tehno - nema sanse. Za mene to nije muzika...

A i nema provoda bez narodnjaka i kraj! Very Happy

704Mira Skoric-Info - Page 29 Empty Re: Mira Skoric-Info Ned Apr 26, 2009 3:03 pm

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

Zar je kod vas to podeljeno - diskoteke i folkoteke ? Crying or Very sad
Kod nas ne zna se ko placa a ko pije. Laughing Zato i ne volim diskoteke niti bilo sta gde ima guzve. A i iskreno nisu tako IN, samo fukse idu tamo. Bolji je provod ako se sabere drustvo kod nekoga, 10ak nas koji se dobro poznajemo, pa da ludujemo ako nam se vec luduje, ili da se zjbavamo i smejemo u nekom kaficu ili u parku. Bilo je ranije inace dobrih rok zurka ovde, e to je ludilo!! Steta sto ih sve manje ima, a i ono sto sada ima je prilicno katastrofa, neki nepoznate bendove koje nemaju veze sa mozgom.

http://www.mira-skoric.com

705Mira Skoric-Info - Page 29 Empty Re: Mira Skoric-Info Ned Apr 26, 2009 3:42 pm

srce puno nemira

srce puno nemira

Naravno da nije podeljeno, mi imamo folkoteke i disko-folkoteke Laughing

Tj, imamo mesta u gradu u kojima idu narodnjaci celo vece, a imamo i ona koja pocinju sa tehnom do ponoci, onda malo rok i na kraju i oni okrenu na folk Very Happy

Ranije je bilo bez tehna i bilo cega, proslog leta ko za baksuz poceli sa tehnom, pa je ranije bilo do ponoci, pa cak i do 1 posle ponoci tehno... Medjutim, kad su videli da su ljudi poceli da dolaze tek u ponoc, a da polaze u 2 kad okrenu na tehno opet i da su tu samo dok su narodnjaci - to je smanjeno, tako da je tehna sve manje i manje.

Inace, najposecenija mesta u gradu kod nas su sa uzivo muzikom, tako da od tehna nema ni t Very Happy

706Mira Skoric-Info - Page 29 Empty Re: Mira Skoric-Info Ned Apr 26, 2009 4:30 pm

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

Cudan je tvoj grad Nemanja. Laughing

707Mira Skoric-Info - Page 29 Empty Re: Mira Skoric-Info Ned Apr 26, 2009 5:08 pm

beba

beba

pa za mene je glupost izlazit sa 13...izlazi se kad kreneš u srednju...dakle 15 godina...dobro ja sam biće svoje vrste pa sa 14 idem ured čitav prvi srednje...kad kreneš u srednju tad se ide u diskoteke,u kafiće...ja u gradu još nisam bila u diskoteci..a kažu kad uđeš djece je more...moja generacija i generacije mlađe od nas su nešto nenormalno...ja sam na kraju 1. razreda srednje...uopće se ne šminkam...izašla sam 4-5 puta do sada...izuzev exkurzije u 8. razredu...tu u svom gradu 4-5 puta...kad se rođak selio,oproštajka...za božić...i prije 10-ak dana 2 večeri...i samo prije 10-ak dana sam se našminkala...uđi u osnovnu školu u koju sam ja išla od 7. razred pa nadalje svaka 2. je našminkana...i kažu da sve izlaze...kamara ih ima koje imaju momke u srednjoj školi...za mene je to previše...ja uopće ne izlazim nešto...odemo nekad poslje nastave na kavu...petkom ostajemo na piću...al to je sve dan,popodne...noćnih izlazaka kod mene nema...to je rijeeeeetkost...čak me ni krizmena kuma nije izvela za krizmu što je trebala...moji bi meni i dopustili ovako s vremena na vrijeme,ali ja to i ne tražim...tako da je za mene normalno i pametno da dijete od 13 godina ne ide u diskoteku...

708Mira Skoric-Info - Page 29 Empty Re: Mira Skoric-Info Ned Apr 26, 2009 6:16 pm

srce puno nemira

srce puno nemira

Cudan grad, ali mi je simpatican... Bolje i to nego da mi pustaju muziku koju ne razumem... Dobro, imamo neke "diskoteke" gde cepa samo tehno i gostuju neki DJ-evi, ali su one velicine obicnog kafica, a ove folkoteke su nam bas, bas velike... A u diskoteci koja je inace najveca na podrucju Istocne Srbije cepa i jedno i drugo. Samo sto kad je tzv "tehno vece" bude prazno, a kad su rodjendani, ili kad gostuje neki Grandovac nemas gde iglu da bacis.

Mada sam ja generalno najvise za kucne zurke.

A sto se ovog sto beba rece tice, apsolutno se slazem. Kad sam ja bio u osnovnoj nismo ni znali bre sta je to, a danas deca 6. razred (13.godina) u minicima igraju po stolovima... Pa to nema nigde...
A kad vidim da neko u vezi sa 6-7 godina mladjom curom/starijim deckom - muka mi je iste sekunde... Uzas...

709Mira Skoric-Info - Page 29 Empty Re: Mira Skoric-Info Ned Apr 26, 2009 6:36 pm

vitez

jel vi svi zivite u bivsoj jugi???

710Mira Skoric-Info - Page 29 Empty Re: Mira Skoric-Info Ned Apr 26, 2009 6:38 pm

srce puno nemira

srce puno nemira

ima nas sa svih strana Laughing
mada mislim da je vecina iz ex-yu

711Mira Skoric-Info - Page 29 Empty Re: Mira Skoric-Info Ned Apr 26, 2009 7:17 pm

beba

beba

srce puno nemira ::Cudan grad, ali mi je simpatican... Bolje i to nego da mi pustaju muziku koju ne razumem... Dobro, imamo neke "diskoteke" gde cepa samo tehno i gostuju neki DJ-evi, ali su one velicine obicnog kafica, a ove folkoteke su nam bas, bas velike... A u diskoteci koja je inace najveca na podrucju Istocne Srbije cepa i jedno i drugo. Samo sto kad je tzv "tehno vece" bude prazno, a kad su rodjendani, ili kad gostuje neki Grandovac nemas gde iglu da bacis.

Mada sam ja generalno najvise za kucne zurke.

A sto se ovog sto beba rece tice, apsolutno se slazem. Kad sam ja bio u osnovnoj nismo ni znali bre sta je to, a danas deca 6. razred (13.godina) u minicima igraju po stolovima... Pa to nema nigde...
A kad vidim da neko u vezi sa 6-7 godina mladjom curom/starijim deckom - muka mi je iste sekunde... Uzas...

ej mene ne bi mogo natjerat sad neko da se zabavljam s momkom od 18 godina...ili ti ga maturnatom...nema tih para...imam 100 i 1 razlog zašto to ne bi funkcioniralo upravo zbog razlike u godinama...i kad vidim dijete s momkom...al doslovno momkom...ja ne znam kojom bih se rukom krstila...ajd ona je dijete...nema pojma...al u šta on gleda???...razmišljal on???

712Mira Skoric-Info - Page 29 Empty Re: Mira Skoric-Info Ned Apr 26, 2009 7:20 pm

beba

beba

i da,viteže,ja sam iz ex-yu...točnije bih...

713Mira Skoric-Info - Page 29 Empty Re: Mira Skoric-Info Ned Apr 26, 2009 7:23 pm

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

Ja sam iz Makedonije. Ne znam za ostale clanove, ali izgleda da je vecina nas iz zemalja exyu, ili je bar svoje "klinacke" godine proveo u exyu pa se je odselio zbog sva ta sr...a Od urednika jedino Tijana i VIP Live ne zive u exyu ( Holandija i Australija ).

714Mira Skoric-Info - Page 29 Empty Re: Mira Skoric-Info Ned Apr 26, 2009 8:28 pm

srce puno nemira

srce puno nemira

beba ::ej mene ne bi mogo natjerat sad neko da se zabavljam s momkom od 18 godina...ili ti ga maturnatom...nema tih para...imam 100 i 1 razlog zašto to ne bi funkcioniralo upravo zbog razlike u godinama...i kad vidim dijete s momkom...al doslovno momkom...ja ne znam kojom bih se rukom krstila...ajd ona je dijete...nema pojma...al u šta on gleda???...razmišljal on???

meni je 3 godine, pa i ajde 4 OK.
sve preko toga - nema sanse!

715Mira Skoric-Info - Page 29 Empty Re: Mira Skoric-Info Ned Apr 26, 2009 8:35 pm

vitez

ok ja sam iz njemacke, a rodom iz BiH
ja uvjek pretpostavljo da su vecinom svi ovdje "dijasporci"

716Mira Skoric-Info - Page 29 Empty Re: Mira Skoric-Info Ned Apr 26, 2009 9:15 pm

Mina

Mina

To sve zavisi,nisu vazne godine nego koliko je par mentalno blizak.Ja imam dva druga,koji su moje godiste('89),i oni su na nivou osnovne skole,tacno mogu da ih vidim sa klinkicama(14-15god),stim sto je jedan i bio u vezi sa jesnom osnovkom....Mi smo se upocerku cudili,zvali ga pedofilom,ali njima je super islo...I ok su bili par.

Iz zenskog ugla,kad devojka ima 17-18 godina,pokazalo se da je super ako je u vezi sa starijim 5 godina.Znam takvih dosta veza,i svi su dugo zajedno...

I svi mi pricamo,necu ja sa starijim,kad ops,bas to se desi...

717Mira Skoric-Info - Page 29 Empty Re: Mira Skoric-Info Ned Apr 26, 2009 9:19 pm

beba

beba

srce puno nemira ::
beba ::ej mene ne bi mogo natjerat sad neko da se zabavljam s momkom od 18 godina...ili ti ga maturnatom...nema tih para...imam 100 i 1 razlog zašto to ne bi funkcioniralo upravo zbog razlike u godinama...i kad vidim dijete s momkom...al doslovno momkom...ja ne znam kojom bih se rukom krstila...ajd ona je dijete...nema pojma...al u šta on gleda???...razmišljal on???

meni je 3 godine, pa i ajde 4 OK.
sve preko toga - nema sanse!

ja uvijek za sebe govorim...meni je 14 godina...i dijete sam...tako se ponašam i tako razmišljam..a njemu je 18-19...gotovo odrasto čovjek koji tako razmišlja i tako se ponaša...4 godine je uredu za 2 odrasle osobe...za djevojku od 20 i momka od 24 godine...to je uredu...al mi smo u tom dobu da je to ogromna razlika...taman taj prelaz između dijeta i odrasle osobe...e onda on izalzi,ja ne...ja mu ne bih mogla vjerovat kad on izađe i popije...ili je neki pametan pa će i na fax,dakle odlazi odavde na fax u hrvtasku i već gdje....kakve veze na daljinu,to propada...i milion takvih razloga...

718Mira Skoric-Info - Page 29 Empty Re: Mira Skoric-Info Ned Apr 26, 2009 9:22 pm

beba

beba

Mina ::To sve zavisi,nisu vazne godine nego koliko je par mentalno blizak.Ja imam dva druga,koji su moje godiste('89),i oni su na nivou osnovne skole,tacno mogu da ih vidim sa klinkicama(14-15god),stim sto je jedan i bio u vezi sa jesnom osnovkom....Mi smo se upocerku cudili,zvali ga pedofilom,ali njima je super islo...I ok su bili par.

Iz zenskog ugla,kad devojka ima 17-18 godina,pokazalo se da je super ako je u vezi sa starijim 5 godina.Znam takvih dosta veza,i svi su dugo zajedno...

I svi mi pricamo,necu ja sa starijim,kad ops,bas to se desi...

imaš ti slučajeva kada se on ponaša neozbiljnije nego što bi trebao...ili se ona ponaša kao da joj je 3 godine više...al usporedi normalnu curu od 14,ako se to može nazvat curom...i momka od 18-19...za mene je razlika od 3-4-5 godina između 2 odraslih ljudi potpuno normalna...al to ovisi od ljudi opet...npr. ja poznajem jednog momka kojem je 18 godina...super se slažemo...predivan momak...i rekla sam "ako se ikad udam voljela bih se udat za daria kakvog ja poznajem"...al sad kad bi mi reko da se zabavljamo,3 puta bih razmislila...

719Mira Skoric-Info - Page 29 Empty Re: Mira Skoric-Info Ned Apr 26, 2009 9:33 pm

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

Da niste malo otisli u off topic? Suspect

720Mira Skoric-Info - Page 29 Empty Re: Mira Skoric-Info Ned Apr 26, 2009 9:35 pm

beba

beba

nismo...što???

721Mira Skoric-Info - Page 29 Empty Re: Mira Skoric-Info Ned Apr 26, 2009 9:40 pm

Mina

Mina

beba ::

ja uvijek za sebe govorim...meni je 14 godina...i dijete sam...tako se ponašam i tako razmišljam..a njemu je 18-19...gotovo odrasto čovjek koji tako razmišlja i tako se ponaša...4 godine je uredu za 2 odrasle osobe...za djevojku od 20 i momka od 24 godine...to je uredu...al mi smo u tom dobu da je to ogromna razlika...taman taj prelaz između dijeta i odrasle osobe...e onda on izalzi,ja ne...ja mu ne bih mogla vjerovat kad on izađe i popije...ili je neki pametan pa će i na fax,dakle odlazi odavde na fax u hrvtasku i već gdje....kakve veze na daljinu,to propada...i milion takvih razloga...

Bas mi se svidja kako razmisljas,i ja sam u tim godinama bila dete...I pokusaj sto duze da ostanes dete,jer si tada najbezbriznija,i sve je lako...Uzivaj kao dete,jer kad odrastes,imaces hiljadu problema...Pocevsi od:trebam da se izfeniram,zasto me uvek vidi u trenerci kad bacam djubre,neeee razmazala mi se sminka(zato uvek koristite max faktor),prijemni,fax... Ovi prvi problemi deluju smesno,ali nece ti biti jos dugo smesni...

722Mira Skoric-Info - Page 29 Empty Re: Mira Skoric-Info Ned Apr 26, 2009 9:43 pm

Mina

Mina

Naravno da nismo u offtopicu,zar ne vidis da se u svakom postu pojavljuju reci tipa Mira,Skora...?! Smile hehehee,salim se

Da se vratimo na temu:

Da li postoji neko u Grandu,sa kime Mira nije kuma????Bas sam se izneadila,sa kime se sve posestrila...Ana Bekuta,Hani,extra sa Acom,Joksimovicem, Sasom Popovicem.

723Mira Skoric-Info - Page 29 Empty Re: Mira Skoric-Info Ned Apr 26, 2009 9:53 pm

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

Ne znam cemu takvo pitanje, Grand je nastao pre 10ak godina, a ona te ljude poznaje privatno preko 20 godina, pa shodno tome svakako se nije "posestrila" zbog granda i karijere jer grand nije postojao.

724Mira Skoric-Info - Page 29 Empty Re: Mira Skoric-Info Ned Apr 26, 2009 10:12 pm

Mina

Mina

Tea,pogresno si me razumela,meni je fascinanatno sa koliko je ona ljudi kuma i extra drug.I naravno da znam da to nije uradila zbog karijere,ipak je to Mira,koja uvek ide tezim putem,i koja nema menadzera!Nego ne mogu da verujem da je sa toliko ljudi dobra,kad su svi u Grandu dvolicni i zavide jedni drugima.Na normalnom poslu je tresko biti sa kolegom prijatelj,a tek u javnom,gde se sve vrti oko popularnosti...

Ali dobro,ne ponese sve slava...

725Mira Skoric-Info - Page 29 Empty Re: Mira Skoric-Info Ned Apr 26, 2009 10:18 pm

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

Da, samo sto nije sve tako crno i nema tolike zavisti i ljubomore kao sto pise u tabloidima. Pogotovo ne kod izvodjace koji traju vise od 10 godina i te price popularnost, slava, su za njih malo dosadne.

A i Joksimovic, Jelena Tomasevic, Zeljko Bebek, pa i Petar Graso itd... nisu u grandu.

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 29 od 40]

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu