Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mira Skoric i Serif Konjevic - "Tragovi secanja": Upuceni u celu pricu tvrde da ce pesma postati veliki hit i da ce, ako ne skinuti sa trona, onda se bar pribliziti pesmi Dina Merlina i Vesne Zmijanac "Jorgovani", koja vec godinama neprikosnoveno vlada kad je rec o duetima.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Mira Skoric-Info

+21
andjeoskog lica vrag
OoOLukaOoO
seki tigar
vitez
srce puno nemira
eXtREMe
vatra
IVAN VIP
Banex
Hagrid
folkshowbiz
monika
beba
Tijana
Laxic
slop
tixy27
Mileeee
*anna*
Me&Myself
VIP Live
25 posters

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 28 od 40]

676Mira Skoric-Info - Page 28 Empty Re: Mira Skoric-Info Ned Apr 26, 2009 10:49 am

Mileeee

Mileeee
Urednik
Urednik

Ženim se ,a ne znam ..bem ti alkohol Crying or Very sad

http://www.slavica-cukteras.net

677Mira Skoric-Info - Page 28 Empty Re: Mira Skoric-Info Ned Apr 26, 2009 10:53 am

beba

beba

Mileeee ::Embarassed Embarassed Embarassed

Poslao sam joj da se još nismo čuli otkad je izašla da joj želim svu sreću pri snimanju albuma i da se vidimo u areni. I evo meni poruke: "Hvala ti do neba Mile. U kaosu sam otkad sam izašla" i ja poslao još nešto, a ona meni:"Za razliku od ostalih imam karakter, sekunde jedne nisam glumila. Ništa ja nisam pogriješila", a pošto se ja svima najavljujem da stižem u Beograd u 6. mjesecu zafrkavao sam ju da moram negdje ručat, a da sam čuo da ona dobro kuha, a ona meni:"Kuvam jedino kada moram, ha, ha tako da ćeš biti moj mili gost" i onda ja napisao da ć ja zapamtit da se ne brine i onda mi napisala da je u Bosni da sam njen gost kada dođem i da će me zvat ovih dana. Embarassed

šta je ovo???i mile ima broj i tea...samo bebu ko je*e...tako je i za koncert bilo..ma marš tamo svi... Sad Sad Sad Sad Sad

678Mira Skoric-Info - Page 28 Empty Re: Mira Skoric-Info Ned Apr 26, 2009 10:55 am

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

Mileeee ::Embarassed Embarassed Embarassed

Poslao sam joj da se još nismo čuli otkad je izašla da joj želim svu sreću pri snimanju albuma i da se vidimo u areni. I evo meni poruke: "Hvala ti do neba Mile. U kaosu sam otkad sam izašla" i ja poslao još nešto, a ona meni:"Za razliku od ostalih imam karakter, sekunde jedne nisam glumila. Ništa ja nisam pogriješila", a pošto se ja svima najavljujem da stižem u Beograd u 6. mjesecu zafrkavao sam ju da moram negdje ručat, a da sam čuo da ona dobro kuha, a ona meni:"Kuvam jedino kada moram, ha, ha tako da ćeš biti moj mili gost" i onda ja napisao da ć ja zapamtit da se ne brine i onda mi napisala da je u Bosni da sam njen gost kada dođem i da će me zvat ovih dana. Embarassed
Zasto mi se cini da njoj neko puni negativno glavu u vezi vb-a? Nervira me sto ne zna da radi na netu, kad bi dosla ovde i kad bi videla kako narod koji nikad nije znao za nju tj za njene pesme reaguje na nju, shvatila bi da je ustvari blesava sto brine. Rolling Eyes

Najjaci je boldovani deo. Crying or Very sad
I meni je to rekla, ali ja sam joj "zapretila" da ne sme da me zove jer ne zelim to jer ne znam dobro srpski da pricam, pa na kraju je shvatila i odustala. Laughing Laughing A meni je od tad jos uvek glupo da joj saljem poruke, da me slucajno ne pozove, pa bolje da sedim mirna. Laughing

Bosnaaaa... Da nije rekla dal peva ili ne? Rolling Eyes A mozda i sa Serifom nesto sredjuju u vezi dueta!!!!!!! Very Happy Ah, mrzim je kad prica nesto a nista konkretno ne prica! Ona jos uvek nije svesna da nam trebaju informacije na sajtu? Laughing

Ajde bar ce Mile na rucak kod nje. Laughing Laughing I ja bi da dodjem. Laughing

Bebo... Embarassed Pa ne mozemo svima da dajemo broj, poludela bi zena nacisto. Laughing To samo retardirane ljude kao ja i Mile imamo broj. Crying or Very sad Laughing

http://www.mira-skoric.com

679Mira Skoric-Info - Page 28 Empty Re: Mira Skoric-Info Ned Apr 26, 2009 10:58 am

beba

beba

[quote="Me&Myself"
Bebo... Embarassed Pa ne mozemo svima da dajemo broj, poludela bi zena nacisto. Laughing To samo retardirane ljude kao ja i Mile imamo broj. Crying or Very sad Laughing[/quote]

puši ku*ac,bre...gotovo...

nemaš se šta sad izvlačit...vidim ja kako stvari stoje...

680Mira Skoric-Info - Page 28 Empty Re: Mira Skoric-Info Ned Apr 26, 2009 11:00 am

Mileeee

Mileeee
Urednik
Urednik

Nije mi rekla da pjeva nego da je u Bosni i to je to. Mene ako bude stvarno zvala samo se nadam da ću ovaj put moći razgovarat s njom, a ne da bude oprostite krivi broj Laughing Crying or Very sad Laughing
Što se tiče vb-a...pm tea Wink

Ja i Tea smo krvavo zaradili taj broj Crying or Very sad Laughing

681Mira Skoric-Info - Page 28 Empty Re: Mira Skoric-Info Ned Apr 26, 2009 11:04 am

beba

beba

Mileeee ::
Ja i Tea smo krvavo zaradili taj broj Crying or Very sad Laughing

bitnija ti je tea i to što ste "krvavo zaradili" taj broj od tvoje buduće žene i toga što ona želi...

682Mira Skoric-Info - Page 28 Empty Re: Mira Skoric-Info Ned Apr 26, 2009 11:05 am

Mileeee

Mileeee
Urednik
Urednik

Nisam ja zlatna ribica da ispunjavam želje Laughing Crying or Very sad Laughing

683Mira Skoric-Info - Page 28 Empty Re: Mira Skoric-Info Ned Apr 26, 2009 11:09 am

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

Beba kao buduca Miletova zena je ljubomorna. Embarassed
ljudi, dosta se zezate u vezi toga, da procita ovo neki novinarcic moze svasta da bude, pa da vidimo mileta u novinama. Laughing

684Mira Skoric-Info - Page 28 Empty Re: Mira Skoric-Info Ned Apr 26, 2009 11:24 am

Mileeee

Mileeee
Urednik
Urednik

Laughing Laughing Laughing

Već vidim naslov: "MŠ viđena s mladim apotekarom" Laughing

685Mira Skoric-Info - Page 28 Empty Re: Mira Skoric-Info Ned Apr 26, 2009 11:30 am

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

Optuzice je neko sa pedofiliju. Crying or Very sad

Dosta vise sa tim humorom, odvratni ste, ozbiljna sam. Laughing

686Mira Skoric-Info - Page 28 Empty Re: Mira Skoric-Info Ned Apr 26, 2009 11:32 am

tixy27

tixy27

Mira Škorić: Sanjam da budem voljena

Pošto je tokom poslednjih trinaest godina isključivo posvećena ćerki Milici, folk pevačica Mira Škorić sve češće potajno čezne o muškarcu s kojim bi provela ostatak života, iako više nikada ne želi da stane pred oltar

Po završetku rijaliti šou-programa Veliki brat VIP All Stars, folk pevačica Mira Škorić trudi se da što više vremena provede sa svojom trinaestogodišnjom ćerkom Milicom koja joj je najviše nedostajala tokom mesec dana izolacije. Iako važi za jednu od najhrabrijih dama na sceni, pevačica snažnog glasa nije uspela da zadrži suze u očima kada je prilikom izlaska iz kuće na Košutnjaku ugledala svoju mezimicu kako trči da vidi svoju mamu i pored toga što joj je javno poručila da ne dolazi na ceremoniju izbacivanja.

- Nisam želela da se maltretira jer je u publici bila velika gužva, ali radoznalost i želja da me vidi bile su prevelike, tako da je ipak došla sa svojim društvom. Trenutak kada sam je videla, za mene je bio veoma dirljiv pa nisam mogla da kontrolišem svoje emocije. Suze su same krenule niz obraze, iako gotovo nikada ne plačem – objašnjava Škorićeva svoja osećanja i ističe da se nikada na tako dug period nije odvajala od ćerke:

- Za vreme mog boravka u kući Velikog brata, ležala sam i budila se misleći na svoju ćerku, nisam mogla da dočekam dan kada ću je ponovo videti. Mislila sam da ću biti jaka, ali nakon ovog iskustva shvatila sam da sam slaba poput pravog miša. S druge strane, Milica je bila mnogo hrabrija od mene i bolje je podnela tu razdvojenost.

Već trinaest godina vaspitanje njene jedinice jedan je od glavnih prioriteta za ovu brinetu, a njeni dobri rezultati u školi najveći su ponos za popularnu pevačicu. Iako je nakon Mirinog razvoda od lekara Vase Jeremića, ova visprena tinejdžerka nastavila da živi sa mamom, njeni životni planovi nisu vezani za estradu i već sada je sigurna da će studirati medicinu.

- Milicu nije bilo teško vaspitavati jer je ona veoma inteligentna devojčica kojoj ne moram dva puta da govorim istu stvar kako bi je zapamtila. Drago mi je da već sada zna šta hoće, a moje vaspitanje zasniva se na našim dugim razgovorima koji su za obe postali mali rituali. Nije od mene nasledila muzikalnost i drago mi je što želi da studira medicinu. Jako sam ponosna na tu njenu odluku.

Iako je slatka devojčica centar njenog sveta, tridesetdevetogodišnja zvezda ne krije kako bih volela da upozna muškarca s kojim bi provela ostatak svog života, ali nikada više ne bi mogla da se odluči na brak.

- Bila sam u braku i mislim da to nije za mene pa se ne bih ponovo upuštala u tako nešto. Naravno, smatram da je apsolutna sreća kada pored sebe imaš nekog ko te voli i koga ti voliš, ali za tako nešto nije potreban bračni papir niti organizovanje venčanja i svadbenog veselja. Meni sada nije prioritet da tragam za partnerom jer sam posvećena svojoj ćerki, ali volela bih da upoznam nekog s kim bih bila u skladnoj vezi – kaže Mira koja je na veoma interesantan način objasnila svojoj princezi zbog čega je bolje da njena mama pronađe partnera, bez obzira na to što ona na početku nije bila oduševljena takvom idejom.

- Rekla sam joj da će, kada nađe momka, uvek morati da me vodi na njihove sastanke ukoliko ne pronađem nekog partnera. Kada je to čula, sama je zaključila kako je najbolje da se ja po drugi put udam, tako da ona ne bi imala ništa protiv da se upustim u romansu – duhovita je Mira.

story

687Mira Skoric-Info - Page 28 Empty Re: Mira Skoric-Info Ned Apr 26, 2009 11:37 am

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

Hvala Tixolino! Very Happy Svidja mi se tekst, ali ozbiljno, mislim da su ovakve price sada mnogo bolje od one gluposte u tabloidima.

688Mira Skoric-Info - Page 28 Empty Re: Mira Skoric-Info Ned Apr 26, 2009 11:41 am

tixy27

tixy27

s'tim sto pola teksta nema dodirnih tacaka sa realnim zivotom, ali nema veze. Laughing

689Mira Skoric-Info - Page 28 Empty Re: Mira Skoric-Info Ned Apr 26, 2009 11:54 am

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

pa neke stvari jesu istinite, samo sto su preuvelicani. Laughing
Ali sta fali, znas i sama kako se narod lozi na patetiku i uspeh posle tragedije. Ne znam da li znas za sto je dobila Natasa Beklvanac nagradu u Storiju? Crying or Very sad Pa kad bi Mirinu zivotnu dramu preuvelicali i objavili, mislim da bi joj se klanjao ceo Balkan. Crying or Very sad Laughing

690Mira Skoric-Info - Page 28 Empty Re: Mira Skoric-Info Ned Apr 26, 2009 12:01 pm

tixy27

tixy27

sve je to ok. znam ja da ona nece da prica o privatnom zivotu po novinama. ali prica da joj nije prioritet da traga za patnerom, a u vezi je vise od dve godine, deluje smesno.

691Mira Skoric-Info - Page 28 Empty Re: Mira Skoric-Info Ned Apr 26, 2009 12:41 pm

vitez

ova naslovna slika gore na pocetku
ruzna je!

692Mira Skoric-Info - Page 28 Empty Re: Mira Skoric-Info Ned Apr 26, 2009 12:49 pm

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

tixy27 ::sve je to ok. znam ja da ona nece da prica o privatnom zivotu po novinama. ali prica da joj nije prioritet da traga za patnerom, a u vezi je vise od dve godine, deluje smesno.

aman vise sa njenim partnerom, njega izgleda ni interpol ne moze da nadje Laughing ali ako izbacimo taj deo, ostalo je sve korektno samo preuvelicano, zaista ne vidim nista lose u tome. Laughing

vitez, slika je lepa, mrsh bre. Laughing
salim se. Very Happy ne brini, baner je to i mi ga cesto menjamo, bice i ovaj promenjen kad-tad.

Poslednji izmenio Me&Myself dana Ned Apr 26, 2009 12:57 pm, izmenjeno ukupno 1 puta

693Mira Skoric-Info - Page 28 Empty Re: Mira Skoric-Info Ned Apr 26, 2009 12:56 pm

beba

beba

Mileeee ::Nisam ja zlatna ribica da ispunjavam želje Laughing Crying or Very sad Laughing

e pa vidit ćemo mi šta si ti,a šta nisi... pucambre

pa tea najnormalnije je da sam ljubomorna...

694Mira Skoric-Info - Page 28 Empty Re: Mira Skoric-Info Ned Apr 26, 2009 1:21 pm

srce puno nemira

srce puno nemira

tixy27 ::- Rekla sam joj da će, kada nađe momka, uvek morati da me vodi na njihove sastanke ukoliko ne pronađem nekog partnera. Kada je to čula, sama je zaključila kako je najbolje da se ja po drugi put udam, tako da ona ne bi imala ništa protiv da se upustim u romansu – duhovita je Mira.

lol!
siroto dete Laughing

695Mira Skoric-Info - Page 28 Empty Re: Mira Skoric-Info Ned Apr 26, 2009 1:32 pm

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

Da, ona to prica u svakoj emisiji magazin in. Crying or Very sad I ne pusta Milicu u diskoteke. Cool

696Mira Skoric-Info - Page 28 Empty Re: Mira Skoric-Info Ned Apr 26, 2009 1:33 pm

beba

beba

Me&Myself ::I ne pusta Milicu u diskoteke. Cool

pametno...šta će dijete od 13 godina u diskoteci???

697Mira Skoric-Info - Page 28 Empty Re: Mira Skoric-Info Ned Apr 26, 2009 1:37 pm

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

Nemoj tako bebo, nije valjda da ti sedis kuci i ne ides po diskotekama? Crying or Very sad

Cini mi se da sam i ja sa 13-14 godina prvi put otisla u diskoteci. Zaboravila sam vec. Crying or Very sad I nakon treceg puta shvatila sam da mi ne prija ta atmosfera. Ja sada bas retko idem u diskoteci, vise sam za setnje i kafic varijanta. A i ne volim guzve...
Treba da ostavi dete samo da odluci. Pametna je Milica ( kao recimo ja Crying or Very sad ) i shvatice posle treceg izlazka da diskoteke nisu bas dobro mesto za izlazak. Laughing Mada ne znam o cemu ja pricam, ni moja keva nije bila nesto bolja povodom toga. Laughing

ps. Ja sam MIlici dobar primer, ali zato Mile bas i nije. Cool

698Mira Skoric-Info - Page 28 Empty Re: Mira Skoric-Info Ned Apr 26, 2009 1:54 pm

srce puno nemira

srce puno nemira

Ne dirajte mi kuma, on je primer kakav treba biti u mladosti Very Happy

PS: Ja ne volim diskoteke, smooor... ali folkoteke... opaaaa djuskaaaa...

Ali se slazem da je 13 godina rano, kad podje u srednju skolu onda ide bancenje/pijancenje... sa 13 je rano.

699Mira Skoric-Info - Page 28 Empty Re: Mira Skoric-Info Ned Apr 26, 2009 2:00 pm

Mina

Mina

Dok si u osnovnoj ti si jos dete,a kad dodjes u srednj,to su najbolje zurke.Ja se ne secam kad sam prvi put otisla u diskoteku,ali znam da su najbolje zurke bile za 18-te rodjendane i to mi je bio najbolji period u zivotu,3-4 godina srednje... Cool

Mislim da su bolji splavovi od diskoteka.Pozivam sve clanove na beogradske splavove,pocevsi od Lukasa(ime splava,za koji ste verovatno culi)!

700Mira Skoric-Info - Page 28 Empty Re: Mira Skoric-Info Ned Apr 26, 2009 2:08 pm

Mileeee

Mileeee
Urednik
Urednik

Ja sam prvi put izašao s 13 i to dvaputa u toj godini i napio se i mama i tata mi zabranili do slijedećeg ljeta Embarassed

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 28 od 40]

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu