Ženim se ,a ne znam ..bem ti alkohol
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Mileeee ::
Poslao sam joj da se još nismo čuli otkad je izašla da joj želim svu sreću pri snimanju albuma i da se vidimo u areni. I evo meni poruke: "Hvala ti do neba Mile. U kaosu sam otkad sam izašla" i ja poslao još nešto, a ona meni:"Za razliku od ostalih imam karakter, sekunde jedne nisam glumila. Ništa ja nisam pogriješila", a pošto se ja svima najavljujem da stižem u Beograd u 6. mjesecu zafrkavao sam ju da moram negdje ručat, a da sam čuo da ona dobro kuha, a ona meni:"Kuvam jedino kada moram, ha, ha tako da ćeš biti moj mili gost" i onda ja napisao da ć ja zapamtit da se ne brine i onda mi napisala da je u Bosni da sam njen gost kada dođem i da će me zvat ovih dana.
Zasto mi se cini da njoj neko puni negativno glavu u vezi vb-a? Nervira me sto ne zna da radi na netu, kad bi dosla ovde i kad bi videla kako narod koji nikad nije znao za nju tj za njene pesme reaguje na nju, shvatila bi da je ustvari blesava sto brine.Mileeee ::
Poslao sam joj da se još nismo čuli otkad je izašla da joj želim svu sreću pri snimanju albuma i da se vidimo u areni. I evo meni poruke: "Hvala ti do neba Mile. U kaosu sam otkad sam izašla" i ja poslao još nešto, a ona meni:"Za razliku od ostalih imam karakter, sekunde jedne nisam glumila. Ništa ja nisam pogriješila", a pošto se ja svima najavljujem da stižem u Beograd u 6. mjesecu zafrkavao sam ju da moram negdje ručat, a da sam čuo da ona dobro kuha, a ona meni:"Kuvam jedino kada moram, ha, ha tako da ćeš biti moj mili gost" i onda ja napisao da ć ja zapamtit da se ne brine i onda mi napisala da je u Bosni da sam njen gost kada dođem i da će me zvat ovih dana.
Mileeee ::
Ja i Tea smo krvavo zaradili taj broj
tixy27 ::sve je to ok. znam ja da ona nece da prica o privatnom zivotu po novinama. ali prica da joj nije prioritet da traga za patnerom, a u vezi je vise od dve godine, deluje smesno.
Poslednji izmenio Me&Myself dana Ned Apr 26, 2009 12:57 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Mileeee ::Nisam ja zlatna ribica da ispunjavam želje
tixy27 ::- Rekla sam joj da će, kada nađe momka, uvek morati da me vodi na njihove sastanke ukoliko ne pronađem nekog partnera. Kada je to čula, sama je zaključila kako je najbolje da se ja po drugi put udam, tako da ona ne bi imala ništa protiv da se upustim u romansu – duhovita je Mira.
Me&Myself ::I ne pusta Milicu u diskoteke.
» Mira Skoric » News » Mira Skoric-Info
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu