Mira Skoric i Serif Konjevic - "Tragovi secanja": Upuceni u celu pricu tvrde da ce pesma postati veliki hit i da ce, ako ne skinuti sa trona, onda se bar pribliziti pesmi Dina Merlina i Vesne Zmijanac "Jorgovani", koja vec godinama neprikosnoveno vlada kad je rec o duetima.
ono sto me odusevljava kod nje je njeno ponasanje na sceni. uvek dostojanstveno, bez obzira gde nastupa. nema onih uzvika, karakteristicnih za 99% pevacica.
Broj poruka : 3447 Location : Svi bi da stajali u stavu MIRNO! Datum upisa : 06.01.2008
Slop ide ovih dana u BiH, ako se slucajno nadje u Sarajevu, ide. Ali to je sada manje bitno, najbitnije je da ona u restoranu Bazeni uvek napravi odlicnu atmosferu.
Broj poruka : 3447 Location : Svi bi da stajali u stavu MIRNO! Datum upisa : 06.01.2008
Slike su preuzete sa facebooka, hvala Katarini Krunic! Izgleda da je bilo super, bar ovi koji su sinoc upoznali Miru su se oduseveli kako je super lik i osoba, uglavnom ono sto vec znamo.
Evo sta mi je malopre javio Nemanja tj srce puno nemira
"ladno ne verujem! izgleda da je mira pevala na popovoj plazi u zajecaru, a mi u negotinu nismo imali pojma za to!!! inace bi sigurno isli, nema sanse da bi to propustili! ...mozes li da proveris dal je stvarno bila, cuo sam da je bilo na tv-u na RTZ-u. "
Ovu zenu trebamo posteno upucati, mene ovo strasno nervira. Ona nije normalna bre. Celo leto radi nenormalno, a niko o tome nista ne zna. Ko da je obicna pevacica kojoj je posao da peva svakog vikenda, a ne estradna zvezda.