Mira Skoric i Serif Konjevic - "Tragovi secanja": Upuceni u celu pricu tvrde da ce pesma postati veliki hit i da ce, ako ne skinuti sa trona, onda se bar pribliziti pesmi Dina Merlina i Vesne Zmijanac "Jorgovani", koja vec godinama neprikosnoveno vlada kad je rec o duetima.
Broj poruka : 3447 Location : Svi bi da stajali u stavu MIRNO! Datum upisa : 06.01.2008
Ne mogu da budem mirna na njene pokusaje da izadje iz medijskog sveta. Bas kad je interesovanje za nju veliko ona ponasa se kao treceklasna pevacica. I tako se uvek desava u njenoj karijeri, dodje do neki vrhunac i kad joj treba samo malo medijske podrske i nista vise, ona se poonasa kao ne znam vec sta. Ali uvek! I sve tako u krug.
Broj poruka : 3447 Location : Svi bi da stajali u stavu MIRNO! Datum upisa : 06.01.2008
Rekli su mi da je na ovom nastupu u Zajecaru bilo ludilo, kazu da je odziv posetioca bio skoro isti kao kod Severine koja je takodje skoro nastupala. Ne znam tacno, ali igleda da se radi o nekom vecom prostoru, preko 2-3000 ljudi, ne znam tacnu brojku i kapacitet prostora ali bilo je prepuno. Da je imala i Mira plakate u okolnim gradovima kao sto je bila zalepljena Severina na svakom koraku, srusila bi i Severinin rekord, sigurno bi dosli bar jos minimum 1000 ljudi nego sto ih je bilo sada E u tom markentiskom delu lezi i ironija cele ove price.
Inace isao je snimak na RTZ, ne bi bilo lose da pokusa neko da dobije taj snimak. Videcu i ja sta mogu odavde.
Ona je davno jos osvetlila kosu.
Inace sad mi je jos neko javio na fb da je bilo jace od 5.000 ljudi, ova kaze da je mozda bilo cak i blizu 10ak hiljadu ljudi. A sto je najcudnije nije nastupala za vikend nego u toku nedelje. Izgleda da je stvarno bio pravi koncert. Kako se meni cini pocinju pripreme za Arenu. A ja sam sve manje skepticna, cak i mislim da je i Arena mala.
Koncert u zajecaru je bio 25og avg a 28og je bila Mira u CG. Valjda je i tamo pevala.
A izgleda da je i u samom Zajecaru bila problem reklama. I ovi koji su bili kazu da su saznali par dana pre koncerta ili istoga dana. Kazem ja treba obesiti Miru. Mnogo je glupa sto sa ovakvim uspesnim koncertima ne tipuje po novinama.
ps. Na Severinom koncertu je bilo skoro oko 10.000 ljudi.
ne mogu da procene jer je ta Popova Plaza na kojoj je nastupala malo specificna, nije bas klasican prostor i prevelika je. ali posto su komentari u fazonu "skoro kao kod severine" onda je mozda i tacan ovaj drugi podatak. ali to i nije bitno sada, i da je bilo 6-7000 ljudi je i te kako dobra stvar. to sto nije dobro jeste sto niko o tome nista nije objavio ni pre a ni posle nastupa.
Jeste, defnitivno je to super, hvala maco sto si i ti proverila info. Kolko sto sam srecna tolko mi je i zao sto ona nista ne radi povodom svog marketinga. Stvarno steta velika sto je ovo ostalo nezapazeno.
Juce je pevala u Sremskoj Mitrovici.
Diskoteka N*O*X, Sremska Mitrovica Start Time: Friday, September 25, 2009 at 10:30pm End Time: Saturday, September 26, 2009 at 4:00am Location: Diskoteka Nox