Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mira Skoric i Serif Konjevic - "Tragovi secanja": Upuceni u celu pricu tvrde da ce pesma postati veliki hit i da ce, ako ne skinuti sa trona, onda se bar pribliziti pesmi Dina Merlina i Vesne Zmijanac "Jorgovani", koja vec godinama neprikosnoveno vlada kad je rec o duetima.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Mira Skoric -Info

+17
PETARDA!
vitez
Banex
VIP Live
vatra
beba
*anna*
Ti_si_ko_i_ja
slop
J.S.
tixy27
andjeoskog lica vrag
Me&Myself
oljaolja
Mina
srce puno nemira
Mileeee
21 posters

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 17 ... 21  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 14 od 21]

326Mira Skoric -Info - Page 14 Empty Re: Mira Skoric -Info Uto Feb 09, 2010 9:34 pm

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

pa pise cime se bavi, nije javna licnost.

http://www.mira-skoric.com

327Mira Skoric -Info - Page 14 Empty Re: Mira Skoric -Info Sre Feb 10, 2010 10:45 pm

srce puno nemira

srce puno nemira

Da, da... jako je zanimljivo kako je ovo doslo u novine...
vise nego zanimljivo...

328Mira Skoric -Info - Page 14 Empty Re: Mira Skoric -Info Čet Feb 11, 2010 5:50 am

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

dosta bre laprdanja Laughing vi sve znate Rolling Eyes Laughing

329Mira Skoric -Info - Page 14 Empty Re: Mira Skoric -Info Čet Feb 11, 2010 4:11 pm

srce puno nemira

srce puno nemira

Naravno da ne znamo, zato mi je i zanimljivo...
Ja ne nagadjam u prazno (stavise, teza "karamela" mi uopste ne pije vodu)...
Ali mi je jako zanimljivo kako je ovo stiglo do novina Very Happy

330Mira Skoric -Info - Page 14 Empty Re: Mira Skoric -Info Čet Feb 11, 2010 4:14 pm

andjeoskog lica vrag

andjeoskog lica vrag
Urednik
Urednik

a sta kazete na to kako mira ima dobar ukus? Laughing Laughing

331Mira Skoric -Info - Page 14 Empty Re: Mira Skoric -Info Čet Feb 11, 2010 4:15 pm

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

cim nije stariji od nje vise od 10 godina, dobro je Laughing

332Mira Skoric -Info - Page 14 Empty Re: Mira Skoric -Info Čet Feb 11, 2010 4:18 pm

srce puno nemira

srce puno nemira

svako neka sebi bira, ona je sebi birala cheers

333Mira Skoric -Info - Page 14 Empty Re: Mira Skoric -Info Čet Feb 11, 2010 4:21 pm

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

a zasto bi vi da mi njega hvalimo sada tu? pa vidite samo kakva nam je Mira macka Very Happy

334Mira Skoric -Info - Page 14 Empty Re: Mira Skoric -Info Čet Feb 11, 2010 4:27 pm

srce puno nemira

srce puno nemira

necu... uobrazice se... pa opet stilista "orman" - verovatno donja polica...
kao na nastupu sa jovanom... ne, ne... hvalimo njega... :p

335Mira Skoric -Info - Page 14 Empty Re: Mira Skoric -Info Čet Feb 11, 2010 4:28 pm

andjeoskog lica vrag

andjeoskog lica vrag
Urednik
Urednik

macka nam je mira pa mora da ima macana pored sebe Very Happy

336Mira Skoric -Info - Page 14 Empty Re: Mira Skoric -Info Čet Feb 11, 2010 4:32 pm

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

srce, sta ti kaza pa osta ziv? Rolling Eyes Laughing

tako je vanjar. Cool nadamo se da je macan i u dusi, inace pucamo svi. Laughing

337Mira Skoric -Info - Page 14 Empty Re: Mira Skoric -Info Čet Feb 11, 2010 4:38 pm

srce puno nemira

srce puno nemira

Kazem da svaki put kad je pohvalim ona uspe da me demantuje, zato cu sad mudro da cutim... Very Happy

Sto se "macana" tice, kao sto se i na avataru vidi - pistolj je repetiran... za svaki slucaj...

338Mira Skoric -Info - Page 14 Empty Re: Mira Skoric -Info Čet Feb 11, 2010 4:41 pm

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

Nek zna covek s kim ima posla. Ima da cuva Miru inace mi nastupljamo. Laughing

339Mira Skoric -Info - Page 14 Empty Re: Mira Skoric -Info Čet Feb 11, 2010 8:53 pm

tixy27

tixy27

Mira Škorić: Veliki brat je kvaran lik!

"Gledajući ovaj rijaliti šou program gledaoci mogu bolje da stvore sliku o tome ko je kakav i kako se ponaša od ukućana. Međutim, "Veliki brat" je jedan vrlo kvaran lik i već je uspeo da za nekoliko dana napravi negativnu atmosferu među ukućanima," kaže za "Vesti" pevačica Mira Škorić.
Mira Skoric -Info - Page 14 33140miraskoricf

Veliki Brat je pokvarenjak: Mira Škorić Iako je prošle godinemesec dana provela u kući "Velikog brata", Mira ističe da ovo iskustvo ne bi ponavljala."Imam mnogo obaveza i nemam vremena za takav "odmor" i treniranje živaca. Ovog puta ušla je sjajna ekipa i od srca podržavam Lepu Lukić."

Kako komentarišete to što se pola estrade "trese" zbog hapšenja Braće Šarić?
"Ne bih to da komentarišem, to je ispod mog nivoa. Neka policija radi svoj posao."

Mira Škorić (39) nedavno je gostovala u jednoj diskoteci u Ofenbahu. Za razliku od većine svojih kolega, ona izbegava često pojavljivanje u medijima.

"Ima me u novinama, ali u granicama dobrog ukusa. A, ono što vi novinari stalno pratite i tražite, nekakve crne tračeve i slično toga kod mene nema", kaže Mira, koja već duže vreme priprema novi album, ali ne zna kada će ga objaviti.

"U principu ništa ne planiram, jer se uvek nekako izjalovi. Nisam vezana nikakvim ugovorom, pa mogu da radim na miru. Već 20 godina radim ovaj posao i želim da ovoga puta pesme budu skrojene kako treba. A, o beogradskom koncertu ću razmišljati kada objavim album. Dugujem ga publici, ali još uvek ne znam kada i gde ću ga održati."

Milica neće biti pevačica
Da li će vaša ćerka Milica krenuti maminim stopama?
"Ne daj bože! Ona je pre svega dobar učenik i ima sve petice. Ima potpuno drugačija interesovanja od pevanja i estrade. Voli muziku i "Zvezde Granda", a najviše joj se sviđa Saša Kapor i svi smo morali da glasamo za njega dok se takmičio", kaže Mira.

340Mira Skoric -Info - Page 14 Empty Re: Mira Skoric -Info Čet Feb 11, 2010 9:04 pm

Mileeee

Mileeee
Urednik
Urednik

Crying or Very sad

http://www.slavica-cukteras.net

341Mira Skoric -Info - Page 14 Empty Re: Mira Skoric -Info Čet Feb 11, 2010 9:14 pm

tixy27

tixy27

oni su narko dileri koji se terete za sverc 2.5 tone kokaina iz urugvaja. naravno 90% estrade je surovalo sa njima.

342Mira Skoric -Info - Page 14 Empty Re: Mira Skoric -Info Čet Feb 11, 2010 9:15 pm

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

aha, kontam sada ono "se pola estrada trese". hvala.

343Mira Skoric -Info - Page 14 Empty Re: Mira Skoric -Info Čet Feb 11, 2010 9:29 pm

tixy27

tixy27

344Mira Skoric -Info - Page 14 Empty Re: Mira Skoric -Info Čet Feb 11, 2010 9:32 pm

oljaolja

oljaolja

mira skoric

Mira Škorić: "Veliki brat" je vrlo kvaran lik

Izvor: "Vesti-online.com"

"Gledajući ovaj rijaliti šou program gledaoci mogu bolje da stvore sliku o tome ko je kakav i kako se ponaša od ukućana. Međutim, 'Veliki brat' je jedan vrlo kvaran lik i već je uspeo da za nekoliko dana napravi negativnu atmosferu među ukućanima", kaže bivša ukućanka Mira Škorić u razgovoru za "Vesti". Iako je prošle godine mesec dana provela u kući "Velikog brata", Mira ističe da ovo iskustvo ne bi ponavljala. "Imam mnogo obaveza i nemam vremena za takav ‘odmor’ i treniranje živaca. Ovog puta ušla je sjajna ekipa i od srca podržavam Lepu Lukić." Mira za razliku od većine svojih kolega, izbegava često pojavljivanje u medijima. "Ima me u novinama, ali u granicama dobrog ukusa. A, ono što vi novinari stalno pratite i tražite, nekakve crne tračeve i slično toga kod mene nema", kaže Mira, koja već duže vreme priprema novi album, ali ne zna kada će ga objaviti. "U principu ništa ne planiram, jer se uvek nekako izjalovi. Nisam vezana nikakvim ugovorom, pa mogu da radim na miru. Već 20 godina radim ovaj posao i želim da ovoga puta pesme budu skrojene kako treba. A, o beogradskom koncertu ću razmišljati kada objavim album. Dugujem ga publici, ali još uvek ne znam kada i gde ću ga održati."

345Mira Skoric -Info - Page 14 Empty Re: Mira Skoric -Info Pon Feb 15, 2010 11:52 am

tixy27

tixy27

Sašu bije glas da je veliki ljubavnik, a Mira Škorić često ističe kako je jedina pevačica koja nije spavala sa njim.

Kako jedina?! Pa evo, ni ja nisam spavala sa njim (smeh)... Verujem da se Mira šalila ili je neko izokrenuo njene reči. Ne bi Saša mogao da opsluži tolike žene, to su najobičnije gluposti. Inače, muškarci mogu samo da mu zavide jer ima divnu ženu. Na snimanju novogodišnjeg „Granda“ Suzana me je prigrlila i rekla mi: „Nado, dobro nam došla u jato ponovo“. To me je baš raznežilo.

346Mira Skoric -Info - Page 14 Empty Re: Mira Skoric -Info Čet Feb 18, 2010 4:45 pm

tixy27

tixy27

Magazin "Scandal" žurkom obeležio 300. broj

Sinoć je u beogradskom klubu “Teatro” magazin “Skandal” proslavio izlazak 300-tog broja velikom žurkom, na koju su došle brojne kolege novinari, kao i pevači, menadžeri, muzičari, TV lica i druge ličnosti iz domaćeg javnog života. Članovi redakcije isekli su slavljeničku tortu, a dobra zabava potrajala je do kasno u noć. Na “Scandalovu” žurku došli su Jelena Karleuša, Ana Nikolić, Leontina i Filip Pat, Marija Šerifović, Goga Sekulić, Dejan Matić, Jelena Tomašević, Željko Šašić, Danijel Alibabić, Milić Vukašinović, Goca Božinovska, Zlata Petrović, Boško Jakovljević, Mira Škorić, neki od učesnika "Operacije Trijumf", "Velikog brata" i mnogi drugi. A, mikrofona su se prihvatili i uz bend koji je bio zadužen za muzički deo zapevali prisutnima Katarina Duvnjak Kaja, Slobodan Vasić i Džej Ramadanovski.

347Mira Skoric -Info - Page 14 Empty Re: Mira Skoric -Info Čet Feb 18, 2010 5:51 pm

srce puno nemira

srce puno nemira

Me&Myself ::aha, kontam sada ono "se pola estrada trese". hvala.

Ma od toga nema nista...
Mora nasa vlada nesto da radi, a posto nema pametnija posla ona priziva duhove... Tipicno... Rolling Eyes
Zaboravice se cim budu imali pametnija posla Razz

348Mira Skoric -Info - Page 14 Empty Re: Mira Skoric -Info Sub Feb 20, 2010 6:01 pm

tixy27

tixy27

Mira Skoric -Info - Page 14 Mirax.th

349Mira Skoric -Info - Page 14 Empty Re: Mira Skoric -Info Sub Feb 20, 2010 11:20 pm

srce puno nemira

srce puno nemira

lepa, lepa Very Happy

350Mira Skoric -Info - Page 14 Empty Re: Mira Skoric -Info Sub Feb 20, 2010 11:30 pm

andjeoskog lica vrag

andjeoskog lica vrag
Urednik
Urednik

da,daaaaaaaa nego kako nego lepa Smile

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 14 od 21]

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 17 ... 21  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu