Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mira Skoric i Serif Konjevic - "Tragovi secanja": Upuceni u celu pricu tvrde da ce pesma postati veliki hit i da ce, ako ne skinuti sa trona, onda se bar pribliziti pesmi Dina Merlina i Vesne Zmijanac "Jorgovani", koja vec godinama neprikosnoveno vlada kad je rec o duetima.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Mira Skoric -Info

+17
PETARDA!
vitez
Banex
VIP Live
vatra
beba
*anna*
Ti_si_ko_i_ja
slop
J.S.
tixy27
andjeoskog lica vrag
Me&Myself
oljaolja
Mina
srce puno nemira
Mileeee
21 posters

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 21  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 15 od 21]

351Mira Skoric -Info - Page 15 Empty Re: Mira Skoric -Info Ned Feb 21, 2010 1:47 am

Mina

Mina

Mira sve mršavija i mršavija...

352Mira Skoric -Info - Page 15 Empty Re: Mira Skoric -Info Ned Feb 21, 2010 12:21 pm

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

hocu i ja njen recept za mrsavljenje. Crying or Very sad treba mozda da se zaljubim? Laughing

http://www.mira-skoric.com

353Mira Skoric -Info - Page 15 Empty Re: Mira Skoric -Info Ned Feb 21, 2010 4:44 pm

srce puno nemira

srce puno nemira

mozda Laughing

354Mira Skoric -Info - Page 15 Empty Re: Mira Skoric -Info Pon Feb 22, 2010 1:54 am

Mina

Mina

Tea,opusti se,nema razloga da mršaviš,jedino ako hoćeš da budeš anorexična... Crying or Very sad Laughing

A svakako bi trebala da se zaljubiš,te srednjoškolske ljubavi su najbolje...

355Mira Skoric -Info - Page 15 Empty Re: Mira Skoric -Info Ned Feb 28, 2010 3:54 pm

oljaolja

oljaolja

Mira Skoric -Info - Page 15 23826136580042207111434
Shot at 2010-03-10

Poslednji put izmenio oljaolja dana Sre Mar 10, 2010 7:30 pm, izmenio ukupno 7 puta

356Mira Skoric -Info - Page 15 Empty Re: Mira Skoric -Info Ned Feb 28, 2010 9:47 pm

tixy27

tixy27

VB ŽURKA
Slavlje do zore!
Na proslavi povodom velikog finala u kući „Velikog brata" pored takmičara prisustvovale su i brojne javne ličnosti

Mira Skoric -Info - Page 15 2022n.th

Na žurku su došli i vlasnik Pinka Željko Mitrović, Marija Šerifović i druge javne ličnosti. U dobrom provodu uživale su i ukućanke Ana Bebić, Tamara Simić i Sanja Brnović, a sećanje na kuću „VB" preksinoć su osvežili i nekadašnji učesnici, pevačice Mira Škorić i Zorica Marković, reperi Ajs Negrutin i Skaj Vikler, manekenka Ivana Škorić.

357Mira Skoric -Info - Page 15 Empty Re: Mira Skoric -Info Sre Mar 03, 2010 7:23 pm

srce puno nemira

srce puno nemira

slika je legendarna Very Happy

358Mira Skoric -Info - Page 15 Empty Re: Mira Skoric -Info Čet Mar 04, 2010 9:02 am

tixy27

tixy27

gest sezone!

359Mira Skoric -Info - Page 15 Empty Re: Mira Skoric -Info Uto Mar 09, 2010 1:42 pm

tixy27

tixy27

Ko te je konkretno zvao?
Prva mi je prišla Mira Škorić. Rekla mi je da me obožava i da su ona i njena porodica ceo serijal gledali samo zbog mene, da sam ih danonoćno zabavljao. Onda, Marija Šerifović. I još mnogo njih, ali ih ne bih sve imenovao, sigurno ću nekog zaboraviti.

Nisi imao zadršku prema Miri Škorić s obzirom na to da Jelena Kareluša i ona nisu u najboljim odnosima, a ti si veliki fan JK?
Jelena zna zbog čega ne komunicira sa Mirom ili nekom drugom pevačicom, ali to zaista nema veze sa mnom. Nemam apsolutno nijedan razlog da sa nekim budem u bilo kakvom sukobu, jer sam ovde nov i niko se prema meni još nije postavio loše. Štaviše, Mira mi je veoma simpatična i draga.

Boki 13

360Mira Skoric -Info - Page 15 Empty Re: Mira Skoric -Info Sub Mar 13, 2010 3:36 pm

Mileeee

Mileeee
Urednik
Urednik

Dojava o bombi uoči nastupa Mire Škorić

Lažna dojava o bombi sprečila je noćašnji nastup folk pevačice Mire Škorić u vukovarskom noćnom klubu "2 Element". Nekoliko minuta pre nego što je Škorićeva trebalo da nastupi, nepoznato lice javilo je policiji da je u klubu postavljena bomba posle čega je lokal ispražnjen i pregledan. Prema rečima portparola Vukovarsko-sremske policijske uprave Krunoslava Žgele, pretragom objekta u kojoj je korišćen i policijski pas treniran za otkrivanje eksploziva, utvrđeno je da je dojava bila lažna. Policija će u daljoj istrazi raditi na utvrđivanju osobe koja je uputila lažan poziv što je krivično delo koje je vrlo retko na području koje pokriva policijska uprava. Poziv je upućen s telefonske govornice u vukovarskom kvartu Borovo naselje.Mira Škorić dala je izjavu lokalnoj radio stanici, rekavši da je zaprepašćena tim činom s obzirom na to da u Hrvatskoj nastupa godinama i da je svake godne s porodicom na Jadranu pri čemu nikad nije imala problema. Vlasnik kluba Goran Pejčić za "Večernji list" izjavio je da je nastup Mire Škorić bio uredno prijavljen, ali i da je do sada više puta dovodio pevače iz Srbije i BiH. Ističući da nastupa nije bilo, jer je pretraga trajala dva i po sata nakon čega su se svi razišli, naglasio je da je i pored toga morao platiti sve troškove. Zbog toga, kako kaže, očekuje od policije da otkrije onog ko lažno prijavljuje bombu, jer time njemu, ali i njegovim kolegama ugrožava poslovanje.

http://www.slavica-cukteras.net

361Mira Skoric -Info - Page 15 Empty Re: Mira Skoric -Info Sub Mar 13, 2010 5:25 pm

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

Strasno je da se ovakve stvari jos uvek desavaju.

362Mira Skoric -Info - Page 15 Empty Re: Mira Skoric -Info Sub Mar 13, 2010 6:40 pm

andjeoskog lica vrag

andjeoskog lica vrag
Urednik
Urednik

i vise nego strasno

363Mira Skoric -Info - Page 15 Empty Re: Mira Skoric -Info Ned Mar 14, 2010 2:16 pm

andjeoskog lica vrag

andjeoskog lica vrag
Urednik
Urednik

Hrvati Miri pretili bombom
Mira Škorić nije održala koncert u Vukovaru zbog dojave o podmetnutoj eksplozivnoj napravi

Mira Škorić morala je u petak uveče da otkaže nastup u Vukovaru zbog anonimne dojave da je u klubu “Drugi element” podmetnuta eksplozivna naprava.
Policija je uoči koncerta upala u objekat, sve prisutne izvela napolje i posle detaljnog pretresa uz pomoć pasa tragača ustanovila da je, na sreću, samo reč o lažnoj uzbuni.

- Pred sam nastup neko je dojavio da se u klubu nalazi bomba, pa je policija morala da zatvori klub kako bi ga proverili. To je trajalo satima, pa gosti nisu mogli više da čekaju i otišli su kućama, a i ja za njima. Nikad mi se do sada nije desila ovakva neprijatnost u Hrvatskoj, ali sam čula da su neke moje kolege imale slična iskustva. Najbitnije je da smo stigli kući i da je sve prošlo bez incidenata - ispričala nam je Mira juče nakon povratka iz Vukovara.

Ovo je, inače, u samo nekoliko dana drugi slučaj lažne dojave o bombi prilikom nastupa naših pevača u Hrvatskoj. Podsetimo, prošle nedelje je istu neprijatnost doživela i Neda Ukraden u Dubrovniku. Na sreću, oba događaja prošla su bez posledica. Ali, situacija postaje ozbiljna.

364Mira Skoric -Info - Page 15 Empty Re: Mira Skoric -Info Ned Mar 14, 2010 4:48 pm

Mina

Mina

juuuuuuuuuuuu Shocked Shocked Shocked strašno,zaledila sam se!

365Mira Skoric -Info - Page 15 Empty Re: Mira Skoric -Info Ned Mar 14, 2010 8:25 pm

vracool

vracool

bezveze...ljudi dosli da se lepo provedu uz dobru pesmu, a onda neki kreten im pokvari celo vece.
Sad

366Mira Skoric -Info - Page 15 Empty Re: Mira Skoric -Info Pon Mar 15, 2010 4:39 pm

*anna*

*anna*
Urednik
Urednik

Svet
Mira Skoric -Info - Page 15 Svetu.th

http://www.urban-off.com

367Mira Skoric -Info - Page 15 Empty Re: Mira Skoric -Info Ned Mar 28, 2010 10:44 pm

*anna*

*anna*
Urednik
Urednik

Alo

U Novom Sadu ubijen tekstopisac Velibor Vučurević
Overen drug Mire Škorić!

Velibor Vučurević (31), tekstopisac brojnih srpskih pevača, pronađen je ubijen nedaleko od raskrsnice Bulevara Jaše Tomića i ulice Jovana Hranilovića u Novom Sadu, preksinoć oko 21 sat.

Beživotno Vučurevićevo telo, sa prostrelnom ranom u predelu glave koje je ležalo u lokvi krvi pronašli prolaznici.
- Nisam smeo da pipam pokojnika, jer sam video da ima ranu na glavi iz koje je curila krv - rekao je za “Alo!” Miomir P., Novosađanin.
Kako “Alo!” saznaje, Vučurević se ne dovodi u vezu sa kriminalom. Mladić je najverovatnije šetao ulicom, držeći kišobran u ruci, kada mu je najverovatnije ubica prišao sa leđa i iz blizine ispalio jedan hitac u glavu. Pre otprilike godinu dana iz Bačke Topole se doselio u Novi Sad, gde se zaposlio na jednoj privatnoj televiziji, a pisao je pesme za srpsku estradu - Miru Škorić, Šabana Šaulića, Sašu i Dejana Matića, Nedeljka Bajića Baju...

Policija traga za ubicom, a telo mladića, po nalogu istražnog sudije, nakon uviđaja preneto je u Institut za sudsku medicinu Kliničkog centra Vojvodine.

Mira Škorić: Ne mogu da dođem sebi!

- U Švajcarskoj sam na nastupu i vraćam se u Beograd tek u sredu. Zatekli ste me ovom vešću, nisam ni čula da je čovek koji je uradio tekst pesme “Tragovi sećanja”, koju sam snimila sa Šerifom Konjevićem, nastradao. Ne znam šta bih rekla, treba mi malo vremena da dođem sebi.

http://www.urban-off.com

368Mira Skoric -Info - Page 15 Empty Re: Mira Skoric -Info Pon Mar 29, 2010 12:53 pm

andjeoskog lica vrag

andjeoskog lica vrag
Urednik
Urednik

ovi novinari su stvarno kreteni.naslov teksta nema veze sa izjavom njenom iz koje se jasno vidi da su tendenciozno stavili takav naslov kom ovde stvarno nema mesta

369Mira Skoric -Info - Page 15 Empty Re: Mira Skoric -Info Pon Mar 29, 2010 4:35 pm

tixy27

tixy27

naslov je toliko neukusan da ga je glupo i komentarisati. pri tom je u novinama uz tekst i njena velika slika sa osmehom. tako da sve deluje jos skaradnije. mada ako se pogleda ko je urednik tih novina ne treba ni da iznenadjuje. on je miru zivu sahranjivao dok je lezala na onkoloskom.

370Mira Skoric -Info - Page 15 Empty Re: Mira Skoric -Info Pon Mar 29, 2010 6:00 pm

andjeoskog lica vrag

andjeoskog lica vrag
Urednik
Urednik

nisam videla stampano izdanje,bolje sto nisam...alo je gori od kurira.ja sam u soku kakav oni naslov stavljaju a iz izjave njene se jasno vidi da to nema veze sa mozgom

371Mira Skoric -Info - Page 15 Empty Re: Mira Skoric -Info Pon Apr 12, 2010 4:18 pm

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

Slike sa Mirinog fejsbuka.
Mira Skoric -Info - Page 15 3296499_1m Mira Skoric -Info - Page 15 3296502_4m Mira Skoric -Info - Page 15 3296503_5m
Mira Skoric -Info - Page 15 3296501_3m Mira Skoric -Info - Page 15 3296500_2m Mira Skoric -Info - Page 15 3296514_8m
Mira Skoric -Info - Page 15 3296516_10m Mira Skoric -Info - Page 15 3296515_9m Mira Skoric -Info - Page 15 3296513_7m Mira Skoric -Info - Page 15 3296512_6m

372Mira Skoric -Info - Page 15 Empty Re: Mira Skoric -Info Pon Apr 12, 2010 4:50 pm

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

Lepa Brena - Ti si ko i ja, Imam zelju

373Mira Skoric -Info - Page 15 Empty Re: Mira Skoric -Info Uto Apr 13, 2010 9:37 am

Mina

Mina

jako zanimljiv snimak!!!Brena na nekom nastupu da peva tuđe pesme i to 2 Mirine...jako zanimljivo! tek sad mogu da naslutim Mirinu tadašnju popularnost.

374Mira Skoric -Info - Page 15 Empty Re: Mira Skoric -Info Ned Apr 18, 2010 12:22 pm

tixy27

tixy27

MIRA ŠKORIĆ: - Ne volim „životinjski marketing“

- Bila sam u potpunom šoku kada sam čula šta su uradili jadnom psu. Ovim gradom šetaju takvi monstrumi da je to strašno. Mislim da je takav čin za najstrožu osudu i javnosti i nadležnih institucija. Vidim da se poznate ličnosti služe životinjama zarad ličnog promovisanja, a ja nikad nisam bila pristalica takvog marketinga. Volim životinje, ali ne mogu da imama ljubimca jer živim u stanu.

375Mira Skoric -Info - Page 15 Empty Re: Mira Skoric -Info Ned Apr 18, 2010 12:25 pm

tixy27

tixy27

RTS fenomenalan filmski program

Kad uključite TV, koje kanale birate?
- Pošto moja ćerka uglavnom gleda strane kanale, morale smo da se organizujemo, pa u kući imamo više televizora. Uglavnom gledam Pink, zbog Grandovih emisija, i RTS, jer imaju fenomenalan filmski program i zanimljive političke emisije.
Koje vesti pratite?
- Na B92, jer su najkonkretniji, najbrži i vesti su im tačne.
Šta biste voleli da gledate, a ne postoji na našim televizijama?
- Nisam neko ko je opterećen gledanjem televizije. Kad me zainteresuje neki film, iznajmim ga i pogledam.

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 15 od 21]

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 21  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu