Alo
U Novom Sadu ubijen tekstopisac Velibor Vučurević
Overen drug Mire Škorić!
Velibor Vučurević (31), tekstopisac brojnih srpskih pevača, pronađen je ubijen nedaleko od raskrsnice Bulevara Jaše Tomića i ulice Jovana Hranilovića u Novom Sadu, preksinoć oko 21 sat.
Beživotno Vučurevićevo telo, sa prostrelnom ranom u predelu glave koje je ležalo u lokvi krvi pronašli prolaznici.
- Nisam smeo da pipam pokojnika, jer sam video da ima ranu na glavi iz koje je curila krv - rekao je za “Alo!” Miomir P., Novosađanin.
Kako “Alo!” saznaje, Vučurević se ne dovodi u vezu sa kriminalom. Mladić je najverovatnije šetao ulicom, držeći kišobran u ruci, kada mu je najverovatnije ubica prišao sa leđa i iz blizine ispalio jedan hitac u glavu. Pre otprilike godinu dana iz Bačke Topole se doselio u Novi Sad, gde se zaposlio na jednoj privatnoj televiziji, a pisao je pesme za srpsku estradu - Miru Škorić, Šabana Šaulića, Sašu i Dejana Matića, Nedeljka Bajića Baju...
Policija traga za ubicom, a telo mladića, po nalogu istražnog sudije, nakon uviđaja preneto je u Institut za sudsku medicinu Kliničkog centra Vojvodine.
Mira Škorić: Ne mogu da dođem sebi!
- U Švajcarskoj sam na nastupu i vraćam se u Beograd tek u sredu. Zatekli ste me ovom vešću, nisam ni čula da je čovek koji je uradio tekst pesme “Tragovi sećanja”, koju sam snimila sa Šerifom Konjevićem, nastradao. Ne znam šta bih rekla, treba mi malo vremena da dođem sebi.