Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mira Skoric i Serif Konjevic - "Tragovi secanja": Upuceni u celu pricu tvrde da ce pesma postati veliki hit i da ce, ako ne skinuti sa trona, onda se bar pribliziti pesmi Dina Merlina i Vesne Zmijanac "Jorgovani", koja vec godinama neprikosnoveno vlada kad je rec o duetima.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Mira Skoric-Info

+21
andjeoskog lica vrag
OoOLukaOoO
seki tigar
vitez
srce puno nemira
eXtREMe
vatra
IVAN VIP
Banex
Hagrid
folkshowbiz
monika
beba
Tijana
Laxic
slop
tixy27
Mileeee
*anna*
Me&Myself
VIP Live
25 posters

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 13 od 40]

301Mira Skoric-Info - Page 13 Empty Re: Mira Skoric-Info Čet Okt 30, 2008 7:19 pm

tixy27

tixy27

potpuno je "fascinantan" njihov odnos prema njoj. ili je ignorisu, kao da ne postoji, ili je neko tesko pljuvanje. ja se ne secam kad je bio neki afirmativan tekst o njoj.
samo se nadam da nece nasesti i da u sledecem broju necemo citati njen intervju. to bi bio tezak zajeb.
ako vec mora negde da se oglasi nek da intervju "scandal"-u. mozda je malo cudno, ali oni bas imaju fer odnos prema njoj.

302Mira Skoric-Info - Page 13 Empty Re: Mira Skoric-Info Čet Okt 30, 2008 7:55 pm

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

Ma "Pravda" i nista vise, iako nisu neke tirazne novine.
Ne pamtim da su nekad napisali ruznu rec o njoj, bar do sad.
Iako su previse politicki nastrojeni i nema neki efekat od svega toga jer nije to estradni dnevni list tipa "kurira" i slicno, ali kad bi nekada trazila PR-a najbolji izbor bi bio neki novinar odatle.

"Scandal" sam davno prestala da citam kamu li kupujem.
To za mene nisu novine, ma kakav god bio njihov odnos prema njoj.
Sve neke smesne price i likove se vrte u krug.
Inace i "Svet" ne kupujem mozda godinu-dve.
Ranije sam kupovala to zbog Cece, onda kad je onaj tragikomicni Golubovic plasirao Karleusu u svaku poziciju prestala sam da kupujem, a sada sve to lici na slikovnica, cak je gore i od "Skandala", totalno nezanimljivo.

http://www.mira-skoric.com

303Mira Skoric-Info - Page 13 Empty Re: Mira Skoric-Info Pet Okt 31, 2008 12:03 pm

tixy27

tixy27

u danasnjoj gazeti su miru proglasili za sexy cicu dana. Laughing

304Mira Skoric-Info - Page 13 Empty Re: Mira Skoric-Info Pet Okt 31, 2008 12:07 pm

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

Jel ima to na netu da vidim o cemu se radi? Laughing
Eto, dodajem i "gazetu" koja je do sad bila na nekom solidnom nivou kad je Mira u pitanju.

Plastično fantastično

Jedna od njenih najboljih drugarica, folk zvezda Mira Škorić, takođe je priznala operaciju grudi, ali je ona objasnila da je to izvela iz zdravstvenih razloga, u isto vreme kada je operisala i tumor u predelu vrata.

"Alo"

305Mira Skoric-Info - Page 13 Empty Re: Mira Skoric-Info Pet Okt 31, 2008 12:11 pm

tixy27

tixy27

nema. to je mala rubrika koja izlazi svaki dan. ali je simpaticna, bas su je nahvalili.

306Mira Skoric-Info - Page 13 Empty Re: Mira Skoric-Info Pet Okt 31, 2008 2:57 pm

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

Silvija Nedeljkovic u nekom intervjuju spomenula je da bi najvise volela da snimi duet sa Mirom. Very Happy

307Mira Skoric-Info - Page 13 Empty Re: Mira Skoric-Info Sub Nov 01, 2008 3:09 pm

slop

slop
Urednik
Urednik

Sa "Svetom" je Mira '90tih godina imala zaista odlicnu saradnju. Sada je "Svet" kao novina, nesto potpuno drugo. Postuju se samo pevaci koji imaju zaposlene PR-ovce u urednistvu casopisa (JK, Brena, Indira...) i Ceca, koja je licni Robertov prijatelj i o kojoj Svet nikada nista lose nije napisao. . E kako Mira spada u red pevacica koje nemaju menadzere i PR teamove, onda se moze svasta procitati. Mada, nisam do sada video neki jako negativan tekst na njen racun. :/

308Mira Skoric-Info - Page 13 Empty Re: Mira Skoric-Info Sub Nov 01, 2008 3:24 pm

tixy27

tixy27

mira nikada nije imala dobru saradnju sa svetom, pa ni 90-tih godina. cak je i tuzbe podnosila protiv pojedinih novinara, koji su je posle zvali da se izvinjavaju i onda to nije zavrsavalo na sudu.

309Mira Skoric-Info - Page 13 Empty Re: Mira Skoric-Info Sub Nov 01, 2008 3:26 pm

slop

slop
Urednik
Urednik

Svet je bio medijski sponzor njene turneje 95 godine. Znam kakvi su se clanci pisali o njoj. A ovo sto pricas o tuzbama se verovatno desavalo tek nakon 2000. Mada se ne secam toga Laughing moram malo u arhivu turiti nos Laughing Twisted Evil

310Mira Skoric-Info - Page 13 Empty Re: Mira Skoric-Info Sub Nov 01, 2008 3:29 pm

tixy27

tixy27

i 90-tih je bilo tuzbi.

311Mira Skoric-Info - Page 13 Empty Re: Mira Skoric-Info Sub Nov 01, 2008 5:56 pm

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

Ma i Cecu ne pretstavljaju u "Svetu" ko sto je to bilo ranije, odkad se pojavio onaj Karlesin PR sve je drugacije u tim novinama. A saradnja sa Mirom je ja mislim najvise pukla u periodu kad se razvodila i posle toga.

A sto se slopove arhive tice, pa ti vec odavno 'turas' tamo nos i kako da skeniras neki clanak. Pa cak je edo vredniji od tebe. Twisted Evil Laughing

312Mira Skoric-Info - Page 13 Empty Re: Mira Skoric-Info Sub Nov 01, 2008 8:25 pm

*anna*

*anna*
Urednik
Urednik

Mira Skoric-Info - Page 13 Th_71120_Mira_122_374lo

http://www.urban-off.com

313Mira Skoric-Info - Page 13 Empty Re: Mira Skoric-Info Ned Nov 02, 2008 9:29 am

slop

slop
Urednik
Urednik

Me&Myself ::Ma i Cecu ne pretstavljaju u "Svetu" ko sto je to bilo ranije, odkad se pojavio onaj Karlesin PR sve je drugacije u tim novinama. A saradnja sa Mirom je ja mislim najvise pukla u periodu kad se razvodila i posle toga.

A sto se slopove arhive tice, pa ti vec odavno 'turas' tamo nos i kako da skeniras neki clanak. Pa cak je edo vredniji od tebe. Twisted Evil Laughing
jedan je Edo, nemoj tako. Laughing

314Mira Skoric-Info - Page 13 Empty Re: Mira Skoric-Info Sre Nov 05, 2008 12:58 pm

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

Mira Skoric-Info - Page 13 Tyz-alo1

"Alo"

Mira Skoric-Info - Page 13 Thumb_DSC00051
"Kurir"

Nadam se da cemo u toku dana dobiti i skenirano. Embarassed

315Mira Skoric-Info - Page 13 Empty Re: Mira Skoric-Info Čet Nov 06, 2008 5:39 pm

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

Zvezde pod palmom

Vrh srpske estrade okupio se na snimanju novogodišnjeg programa u Jagodini

Iako miholjsko leto još traje, vlasnik televizije Palma plus Dragan Marković Palma na vreme je okupio pevačke veličine kako bi snimio novogodišnji šou-program za svoj TV kanal. Gazda je očigledno želeo da u najluđoj noći budu zastupljeni svi žanrovi, kako narodni, tako zabavni, ali i turbofolk, što mu je i uspelo.

Tako su gosti, predvođeni Cecom Ražnatović, pevali svoje numere i još jednom potvrdili da će u najluđoj noći na TV Palma plus sve pucati od dobre pesme. Na snimanju novogodišnjeg programa učestvovali su Mira Škorić, Nada Topčagić, Marko Bulat, Jasna Đokić, Era Ojdanić, Milena Plavšić, Luis, Neda Ukraden, Čeda Marković, Buba Miranović, Nikola Rokvić, Snežana Đurišić, Bora Drljača, Nada Obrić, Maja Marijana, Crni, Kaja...

Uz meze i pićence, bez i najmanjeg ekscesa, svako je čekao svoj red pod budnim okom gazda Palme, koji se kao pravi domaćin pobrinuo da sve protekne u najboljem redu.

Kurir

316Mira Skoric-Info - Page 13 Empty Re: Mira Skoric-Info Čet Nov 06, 2008 7:01 pm

tixy27

tixy27

zar je mira bila na ovom snimanju?
ja mislim da nije, mada ko zna ...

317Mira Skoric-Info - Page 13 Empty Re: Mira Skoric-Info Čet Nov 06, 2008 7:11 pm

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

Pa ovi sa Cecinog sajta kazu da je nisu videli, bar dok su bili unutra jer su bili jako kratko samo dok je Ceca pevala, ali novine pisu da jeste, i to prvu su je 'naredali' na spisku.

318Mira Skoric-Info - Page 13 Empty Re: Mira Skoric-Info Ned Nov 09, 2008 9:09 am

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

BEKUTINE GRUDI ZASENILE TAKMIČARE!

Autor:Jordan Ginović-SVET

Do sada rekordnih devedeset pet hiljada glasova, koliko je prošle subote stiglo za osmoricu učesnika četvrte sezone najpopularnije muzičke audicije u zemlji – "Zvezde Granda", presudilo je da iz daljeg takmičenja ispadnu Bojan Grujić iz Mladenovca i Igor Ilić iz Loznice. Prvom nije pomogla ni konstatacija Maje Odžaklijevske da je stasiti mladić, a ni Ana Bekuta nije štedela reči hvale za Igorov raskošan glas. Ipak, glasači su rekli svoje.

Upravo ove dve devojčice, kako ih je nazvao Saša Popović, bile su članice žirija. No, među publikom u studiju, Maja i Ana su izazvale takvu euforiju kao da su se i same takmičile u ovom šou-programu. Odžaklijevska je uživo otpevala hit "Budi dobar kao što sam ja", a njen nastup je bio toliko nabijen erotikom da se dve hiljade prisutnih u studiju diglo na noge i aplaudiralo joj, pa čak i sam big bos – Saša Popović. Podjednako je bila zapažena i Bekuta koja je sve oduševila stajlingom koji je specijalno za tu priliku osmislila poznata kreatorka Suzana Perić. Naime, pošto su joj grudi bile "na izvol'te", među publikom je vladala dilema da li je folkerka došla s novim grudima, tj. da li ih je pojačala silikonima. "Joj, vidi kako su lepe i velike. Gde ih je krila do sada?", komentarisala su dva naočita gospodina iz publike.

Pošto su bile složne u oceni pevačkih kvaliteta budućih zvezda, koleginice su ipak imale i svoje favorite. Tako je Maja odlepila za tridesetdvogodišnjim Milanom Topalovićem. "Milane, srce moje, pravo si muško. Tvoje ime ne moram ni da gledam, zapamtila sam te od prošlog puta", obratila mu se pop diva. Kad je, poznata kao veliki zaljubljenik u astrologiju, čula da je Topalko lav u horoskopu, njenoj sreći nije bilo kraja.

Za razliku od prošlog puta, žiri nije imao negativnih komentara na račun stajlinga kandidata. Tako je kreator Peđa Nerić, verovatno zbog straha da mu opet ne opletu pulena kao što je onomad učinila Mira Škorić, nebrojano puta nameštao košulju Jovanu Stefanoviću za čiji je autfit zadužen. Pošto je u prošlom broju "Sveta" replicirao Miri, nazvavši je kokoškom, priznati kreator je iskoristio priliku da joj se javno izvini zbog toga: "Duboko se izvinjavam Miri i njenoj porodici. Nisam mislio baš tako kao što sam rekao i nadam se da se ona neće naljutiti na mene." Čisto sumnjamo, Peđa!

Euforija i nervoza koje su vladale pre nego što je Popović objavio rezultate glasanja, najteže su pale Nebojši Vojvodiću iz Subotice, jer se našao na crvenoj stolici. Kada je shvatio da ipak ide dalje, mladić je pao na kolena i gotovo se rasplakao. Da je doživeo veliki šok, shvatili su i svi oko njega, a najviše su se uspaničili njegovi najbliži. Ipak, Neša se brzo povratio, a ne sumnjamo da mu je u tome pomogla i Slađana Stajić, takmičarka iz ženske ekipe, koja je uvek uz njega. Iako poriču da su u vezi, što opravdavaju time da ona ima dečka, dok je Vojvodić pevao Lukasovu pesmu atraktivna crnka mu je bacila u ruke plišanu igračku. Simbolika ili nešto više, pokazaće vreme.

319Mira Skoric-Info - Page 13 Empty Re: Mira Skoric-Info Ned Nov 09, 2008 7:43 pm

Tijana

Tijana
Urednik
Urednik

Mira Skoric-Info - Page 13 T323096_scandal004

SCANDAL

Mira Skoric-Info - Page 13 20trsoz

PULS

320Mira Skoric-Info - Page 13 Empty Re: Mira Skoric-Info Ned Nov 09, 2008 8:03 pm

Tijana

Tijana
Urednik
Urednik

Mira Skoric-Info - Page 13 931581_grandrevija001 Mira Skoric-Info - Page 13 931582_grandrevija002

Mira Skoric-Info - Page 13 931583_grandrevija004

Mira Skoric-Info - Page 13 931584_grandrevija005

''Svojom pesmom 'Manastirska vrata' Mira je razgalila kandidatkinje i prisutnu publiku''.

GRAND REVIJA, BROJ 93.

321Mira Skoric-Info - Page 13 Empty Re: Mira Skoric-Info Pon Nov 10, 2008 10:14 am

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

Hvala Ticili. Very Happy

Hahahaha inace Mira sinoc 'poslala' poruku kod Popovica.
Kao u fazonu da ne diraju Ziku, a devojke pevaju super, i tako to. Laughing Inace ona Nadezda rekla je da joj je Mira omiljena pevacica.

322Mira Skoric-Info - Page 13 Empty Re: Mira Skoric-Info Uto Nov 11, 2008 11:30 am

Hagrid

Ja Miru idem da gledam u petak u Parizu, dobio sam gratis kartu preko jedne radio stanice, snimicu pa cu postaviti a nadam se i da cu moci da se slikam sa njom.

323Mira Skoric-Info - Page 13 Empty Re: Mira Skoric-Info Uto Nov 11, 2008 11:45 am

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

Reci Tijani da ti da moj msn pa dogovoricemo se mozda videcu sa Mirom da udjes da slikas i da se vidis sa njom u ime sajta. Very Happy

324Mira Skoric-Info - Page 13 Empty Re: Mira Skoric-Info Uto Nov 11, 2008 11:57 am

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

Sad sam pricala sa Mirom kaze da koncert nije u petak vec u subote, i kada dodjes tamo da odes do garderobe i da kazes obezbedjenju da si njen rodjak i ucices unutra. U svakom slucaju uzmi ti moj msn od Tijane pa cujemo se veceras ja moram ici jos malo. Pozz, Tea.

325Mira Skoric-Info - Page 13 Empty Re: Mira Skoric-Info Čet Nov 13, 2008 8:38 pm

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

Mira Skoric-Info - Page 13 948117_express_-_13.11.2008

A ja sam se bas pitala zasto nema Miru u novinama da se oglasi povodom onog stilista, kad ona cuvala te teski reci specijalno za ovo izadnje "express"-a kao najveca ekskluziva tamo. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 13 od 40]

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu