BEKUTINE GRUDI ZASENILE TAKMIČARE!
Autor:Jordan Ginović-SVET
Do sada rekordnih devedeset pet hiljada glasova, koliko je prošle subote stiglo za osmoricu učesnika četvrte sezone najpopularnije muzičke audicije u zemlji – "Zvezde Granda", presudilo je da iz daljeg takmičenja ispadnu Bojan Grujić iz Mladenovca i Igor Ilić iz Loznice. Prvom nije pomogla ni konstatacija Maje Odžaklijevske da je stasiti mladić, a ni Ana Bekuta nije štedela reči hvale za Igorov raskošan glas. Ipak, glasači su rekli svoje.
Upravo ove dve devojčice, kako ih je nazvao Saša Popović, bile su članice žirija. No, među publikom u studiju, Maja i Ana su izazvale takvu euforiju kao da su se i same takmičile u ovom šou-programu. Odžaklijevska je uživo otpevala hit "Budi dobar kao što sam ja", a njen nastup je bio toliko nabijen erotikom da se dve hiljade prisutnih u studiju diglo na noge i aplaudiralo joj, pa čak i sam big bos – Saša Popović. Podjednako je bila zapažena i Bekuta koja je sve oduševila stajlingom koji je specijalno za tu priliku osmislila poznata kreatorka Suzana Perić. Naime, pošto su joj grudi bile "na izvol'te", među publikom je vladala dilema da li je folkerka došla s novim grudima, tj. da li ih je pojačala silikonima. "Joj, vidi kako su lepe i velike. Gde ih je krila do sada?", komentarisala su dva naočita gospodina iz publike.
Pošto su bile složne u oceni pevačkih kvaliteta budućih zvezda, koleginice su ipak imale i svoje favorite. Tako je Maja odlepila za tridesetdvogodišnjim Milanom Topalovićem. "Milane, srce moje, pravo si muško. Tvoje ime ne moram ni da gledam, zapamtila sam te od prošlog puta", obratila mu se pop diva. Kad je, poznata kao veliki zaljubljenik u astrologiju, čula da je Topalko lav u horoskopu, njenoj sreći nije bilo kraja.
Za razliku od prošlog puta, žiri nije imao negativnih komentara na račun stajlinga kandidata. Tako je kreator Peđa Nerić, verovatno zbog straha da mu opet ne opletu pulena kao što je onomad učinila Mira Škorić, nebrojano puta nameštao košulju Jovanu Stefanoviću za čiji je autfit zadužen. Pošto je u prošlom broju "Sveta" replicirao Miri, nazvavši je kokoškom, priznati kreator je iskoristio priliku da joj se javno izvini zbog toga: "Duboko se izvinjavam Miri i njenoj porodici. Nisam mislio baš tako kao što sam rekao i nadam se da se ona neće naljutiti na mene." Čisto sumnjamo, Peđa!
Euforija i nervoza koje su vladale pre nego što je Popović objavio rezultate glasanja, najteže su pale Nebojši Vojvodiću iz Subotice, jer se našao na crvenoj stolici. Kada je shvatio da ipak ide dalje, mladić je pao na kolena i gotovo se rasplakao. Da je doživeo veliki šok, shvatili su i svi oko njega, a najviše su se uspaničili njegovi najbliži. Ipak, Neša se brzo povratio, a ne sumnjamo da mu je u tome pomogla i Slađana Stajić, takmičarka iz ženske ekipe, koja je uvek uz njega. Iako poriču da su u vezi, što opravdavaju time da ona ima dečka, dok je Vojvodić pevao Lukasovu pesmu atraktivna crnka mu je bacila u ruke plišanu igračku. Simbolika ili nešto više, pokazaće vreme.