Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mira Skoric i Serif Konjevic - "Tragovi secanja": Upuceni u celu pricu tvrde da ce pesma postati veliki hit i da ce, ako ne skinuti sa trona, onda se bar pribliziti pesmi Dina Merlina i Vesne Zmijanac "Jorgovani", koja vec godinama neprikosnoveno vlada kad je rec o duetima.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Mira Skoric-Info

+21
andjeoskog lica vrag
OoOLukaOoO
seki tigar
vitez
srce puno nemira
eXtREMe
vatra
IVAN VIP
Banex
Hagrid
folkshowbiz
monika
beba
Tijana
Laxic
slop
tixy27
Mileeee
*anna*
Me&Myself
VIP Live
25 posters

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 26 od 40]

626Mira Skoric-Info - Page 26 Empty Re: Mira Skoric-Info Sre Apr 22, 2009 8:07 pm

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

@Mina, slazem se donekle. JK je stvarno estradno dno, ali zena zna kako da privuce paznju na sebe i hteli mi ili ne - bavimo se njom. Nazalost... I ona jeste zvezda - medijska zvezda. Mada, razumem i sta je hteo Nemanja da kaze i iz kog apsekta on to kaze.

http://www.mira-skoric.com

627Mira Skoric-Info - Page 26 Empty Re: Mira Skoric-Info Sre Apr 22, 2009 8:17 pm

srce puno nemira

srce puno nemira

Me&Myself ::Znaci nije problem u parama, niti u marketingu, nego u njemu

Jos gore, onda je covek jednostavno bolesno isfrustriran i mrzi svakog ko je uradio nesto u zivotu i ko je popularniji od njega...

Tesko je to kad nestanes sa rezimom koji te je indiretno i stvorio..

628Mira Skoric-Info - Page 26 Empty Re: Mira Skoric-Info Sre Apr 22, 2009 8:18 pm

srce puno nemira

srce puno nemira

Mina ::
srce puno nemira ::

Zeljni medijske paznje preko ledja boljih i daleko popularnijih od sebe, arogantni, puni sebe, zvezde u svom imaginarnom svetu luj vitona i jednom recju - zlo koje su samo devedesete mogle da stvore.

Sto?Pa ne bi bilo zanimljivo bez njih... Kad bi svi bili normalni i sto bi Mira rekla-korektni,ne bi bilo zabave,ko bi popunjavao naslovnice? Uvek su ekscentrici zanimljivi!Od Karleuse ne bih znala ni jednu pesmu da je Mira ne imitira,ali mi je zanimljiva kao pojava. U fazonu ja sam vrh,hehehhehe

To sa naslovnicama je poremecaj vrednosti za koji smo krivi mi, a ne oni. Danas svaka budala moze da napuni naslovnice, a jos vece smo budale mi koji to citamo.

629Mira Skoric-Info - Page 26 Empty Re: Mira Skoric-Info Sre Apr 22, 2009 8:22 pm

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

Ma ok Nemanja, to je tvoje misljenje i imas pravo na njega, ali koristejuci takve reci malo delujes kao Mikijevi kupinovci i Gruovi raperi. Laughing Ne mozes reci da on mrzi svakoga ko je uradio nesto u zivotu, ili sta ja znam.... Kreni od toga da i Mira tako deluje nekim ljudima jer ne znaju kakva je ona, za razliku od nas kojima ne treba da "crta" neke stvari. Stoga nije uopste lepo odma optuzivati nekoga. Ne branim Gorana samo kazem da nije uredu spustati se na takav nivo i komentarisati ljude koje ne poznajemo. Pogotovo jer je on stvarno nedefinisan kad je na onim "cudama", sto se da primetiti i dok vidi emisiju.

630Mira Skoric-Info - Page 26 Empty Re: Mira Skoric-Info Sre Apr 22, 2009 8:26 pm

srce puno nemira

srce puno nemira

Me&Myself ::Ma ok Nemanja, to je tvoje misljenje i imas pravo na njega, ali koristejuci takve reci malo delujes kao Mikijevi kupinovci i Gruovi raperi. Laughing Ne mozes reci da on mrzi svakoga ko je uradio nesto u zivotu, ili sta ja znam.... Kreni od toga da i Mira tako deluje nekim ljudima jer ne znaju kakva je ona, za razliku od nas kojima ne treba da "crta" neke stvari. Stoga nije uopste lepo odma optuzivati nekoga. Ne branim Gorana samo kazem da nije uredu spustati se na takav nivo i komentarisati ljude koje ne poznajemo. Pogotovo jer je on stvarno nedefinisan kad je na onim "cudama", sto se da primetiti i dok vidi emisiju.

Da mu je ovo prvi put, pa i ajde.
Samo sto je taj patetik vec nekoliko puta dobio mesto u uglu naslovne strane (za bolje i nije) na konto toga sto je po ko zna koji put napadao ni krivu ni duznu osobu sa inicijalima TS.
Mada posto vidim koga hvali, a koga kudi, bolje da ne pocnem da povezujem neke stvari...

I da, briga me na kojim je "cudima", to je njegov problem. Mislim, mozemo i narkomanima da oprastamo i ubistva, i oni su bili na "cudima", pa ono... Sto da ne... Malo anarhijee, samo da ti mastu zagolicam... Very Happy

631Mira Skoric-Info - Page 26 Empty Re: Mira Skoric-Info Sre Apr 22, 2009 8:30 pm

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

Pa naravno da znam da si se ti ovako istraumirao zbog T.S., a ne zbog JK, zato i kazem da spustis loptu. Laughing On u principu nije u nekim odnosima sa zg, ne zato sto on nece njih da zove nego zato sto grand ne da.
Samo sto naravno tu je sezona 2005 i 2007, a ne 2004, a sa Slavicom je ok... A posto sa te sezone su popuilarne samo Tanja i Slavica, onda mora da prica nesto. Laughing
A sa Tanjom je tu jedna druga prica u pitanju... Ok ne smem dalje, nema me, previse pricam i ja. Crying or Very sad

632Mira Skoric-Info - Page 26 Empty Re: Mira Skoric-Info Sre Apr 22, 2009 8:32 pm

srce puno nemira

srce puno nemira

Nisam se istraumirao, samo mi nije jasno u cemu je problem sa njim da neprestano napada devojku koju je video samo na televiziji, a ona njega cak ni tamo (posto ga nema nesto u poslednjih, hm... 10 godina!)

633Mira Skoric-Info - Page 26 Empty Re: Mira Skoric-Info Sre Apr 22, 2009 8:39 pm

Mina

Mina

[/quote]
To sa naslovnicama je poremecaj vrednosti za koji smo krivi mi, a ne oni. Danas svaka budala moze da napuni naslovnice, a jos vece smo budale mi koji to citamo.[/quote]

Da,slazem se sa tobom,ali na svakom dvoru postoji jedna dvorska buddala!
Ne moze sve da bude belo ili crno,ljudi se razlikuju,i zato je zanimljivo...

634Mira Skoric-Info - Page 26 Empty Re: Mira Skoric-Info Sre Apr 22, 2009 9:16 pm

srce puno nemira

srce puno nemira

To se slazem.

635Mira Skoric-Info - Page 26 Empty Re: Mira Skoric-Info Sre Apr 22, 2009 9:17 pm

andjeoskog lica vrag

andjeoskog lica vrag
Urednik
Urednik

hahahhahaaaaaaaa on je bas dvorska luda koja daje izjave kako vetar duva

636Mira Skoric-Info - Page 26 Empty Re: Mira Skoric-Info Sre Apr 22, 2009 10:27 pm

Mina

Mina

E,je bila Mira u vezi sa neki poznatim?

637Mira Skoric-Info - Page 26 Empty Re: Mira Skoric-Info Sre Apr 22, 2009 10:30 pm

srce puno nemira

srce puno nemira

Sto bi ona rekla u imitacijama "ona je imala titulasa" Laughing
Muz joj je bio doktor Very Happy

A od poznatih znam samo da je bila u vezi sa Basanovicem...

638Mira Skoric-Info - Page 26 Empty Re: Mira Skoric-Info Sre Apr 22, 2009 10:36 pm

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

Veze ona vesto krije, jer ne zeli kao ostale "koleginice" da se eksponira preko takvog jeftinog marketinga. Tako da malo znamo o tome. Naravno, to sto svi znaju jeste da je bila u braku sa hirurgom Vasilij Jeremic, i iz tog braka ima cerku - ( zove se Milica - 95to godiste ).

639Mira Skoric-Info - Page 26 Empty Re: Mira Skoric-Info Sre Apr 22, 2009 10:38 pm

srce puno nemira

srce puno nemira

nemoj reci samo "hirurg", on je "titulas" a ne kao onaj nadin automehanicar Laughing

za one koji ne znaju, to je sprdnja iz "grand kabarea" Very Happy

640Mira Skoric-Info - Page 26 Empty Re: Mira Skoric-Info Sre Apr 22, 2009 10:39 pm

Mina

Mina

Ali bila je u braku samo 2 godine,pih,nije ni morala da se vencava...
Ja,nekako tipujem na nju i Lukasa!Njih dvoje su mi bas jedno za drugo...Jese nesto suskalo o tome?

641Mira Skoric-Info - Page 26 Empty Re: Mira Skoric-Info Sre Apr 22, 2009 10:41 pm

srce puno nemira

srce puno nemira

Mira i Lukas?!
Nema sanse!

642Mira Skoric-Info - Page 26 Empty Re: Mira Skoric-Info Sre Apr 22, 2009 10:56 pm

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

Pa svaka bajka kratko traje, u ovom slucaju mozda - sva sreca. Laughing
Doticni gospodin je preveliki intelektualac pa je dozvolio da previse pomeri granicu moralnih vrednosti. Necemo o njemu..

Evo sto se Lukasa tice... Crying or Very sad Laughing

*anna* ::Scandal
Mira Skoric-Info - Page 26 Scandalinterview01wp1.thMira Skoric-Info - Page 26 Fscandalintema9c44adjg0.th Mira Skoric-Info - Page 26 Fscandalintem8e85750hs6.thMira Skoric-Info - Page 26 Fscandalintem3101a34lj5.th

643Mira Skoric-Info - Page 26 Empty Re: Mira Skoric-Info Sre Apr 22, 2009 11:04 pm

andjeoskog lica vrag

andjeoskog lica vrag
Urednik
Urednik

tea jel ima jos koji zabavan stari intervju?

644Mira Skoric-Info - Page 26 Empty Re: Mira Skoric-Info Sre Apr 22, 2009 11:10 pm

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

pa ima svata ovde u temi i u arhiva press.. pogledaj ako te ne mrzi, ako ne videcu ja nesto sutra, sada idem da spavam jer sam jako umorna.. Embarassed obicno te zabavne intervjuje su stvarno mirine izjave, jer ona nema nesto navike da daje intervjuje, pa novinari kao po obicaju prepricavaju neke price i vuku jednu njenu izjavu godinu dana, naravno usput ta ista izjava pretrpi milion promena u svim oblicima kako prelazi iz jedne u druge redakcije. Laughing

645Mira Skoric-Info - Page 26 Empty Re: Mira Skoric-Info Sre Apr 22, 2009 11:18 pm

*anna*

*anna*
Urednik
Urednik

Alo

Sve kolege podržavaju Sekin lezbijski poljubac, ali se ne bi tako slikale
Samo bi Tina i Maja ljubile Seku

Mira: Ne treba joj to

Folk pevačica Mira Škorić (38) u početku nam nije verovala da se Aleksićeva zaista slikala u takvom izdanju:
- Ne mogu da poverujem u to. Seku mnogo gotivim, dobra mi je drugarica i iskreno ne znam koliko joj to treba. Ona ima lep glas, odlične hitove, ja prva obožavam njene pesme i mislim da joj pored svega toga nije potrebno da se na takav način eksponira. Lično se nikada ne bih tako slikala. Možda to ide sa godinama, Seka je dosta mlađa od mene, ali kada imaš dete, sve to ima neku drugačiju dimenziju - kaže Mira.

http://www.urban-off.com

646Mira Skoric-Info - Page 26 Empty Re: Mira Skoric-Info Čet Apr 23, 2009 1:06 am

srce puno nemira

srce puno nemira

Ja podrzavam Sekinu odluku Very Happy

647Mira Skoric-Info - Page 26 Empty Re: Mira Skoric-Info Čet Apr 23, 2009 9:28 am

vitez

i ja Very Happy

648Mira Skoric-Info - Page 26 Empty Re: Mira Skoric-Info Čet Apr 23, 2009 10:22 pm

Mina

Mina

Gde inace nastupa Mira?uzivo...Po kojim gradovima?

I da li peva u Beogradu,i gde?

649Mira Skoric-Info - Page 26 Empty Re: Mira Skoric-Info Čet Apr 23, 2009 10:40 pm

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

Mira nije od onih pevacica koje imaju ugovore sa nekim klubovima ili diskotekama, pa da peva tamo jednom u mesecu ili svakog vikenda ( ako mislis na to ). Kod nje se nikad nista tacno ne zna jer nema menadzera pa sve sama organizuje. Kada izda album i kada krene zvanicna turneja, onda ce se sve unapred znati gde je sta i kako ugovorila. Uglavnom sada nema turneju jer nema novi album, pa kad je neko pozove ako se oseca dobro onda zakaze "tezgu". Pevala je u skorije vreme u Sarajevo, Nemackoj, onda negde oko Novom Sadu ne znam tacnom gde u tom delu Srbije, za pravoslavnoj bila je na Jahorini...
U Beogradu cini mi se da nije odavno pevala, valjda ceka i ona na tog solistickog koncerta koji bi joj bio treci veliki koncert u Beogradu u karijeri. Ali najbolja je kad je spontana, izadje sa drustvom na nekom splavu, uhvati se za mirkrofona cisto radi zabave i atmosfere, i sto bi tixy rekla, u roku 5 minuta na splavu ne moze ni sibica da stane. Laughing

Samo ne znam sta te konkretno zanima... Mozda je bolje da sacekas sutra da vidi ovo Tixy na forumu pa da ti odgovori, mozda ona vise zna. Very Happy

ps. Ustvari sad se setih... Pevala je u Beogradu u skorije vreme, bila je specijalan gost na solistickom koncertu Miroslava Ilica.

650Mira Skoric-Info - Page 26 Empty Re: Mira Skoric-Info Pet Apr 24, 2009 6:51 am

vatra

vatra

INTERVJU

Mira Škorić: Sanjam da budem voljena

Pošto je tokom poslednjih trinaest godina isključivo posvećena ćerki Milici, folk pevačica Mira Škorić sve češće potajno čezne o muškarcu s kojim bi provela ostatak života, iako više nikada ne želi da stane pred oltar

Story

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 26 od 40]

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu