Slađana Stajić: Želim da upoznam Miru Škorić!
Autor: Vladimir Stanojević
Objavljeno: 18.01.2009 21:07
Posle žestoke borbe kandidatkinja, iz daljeg takmičenja "Zvezde Granda" ispala je Slađana Stajić, koja se publici predstavila pesmom Mire Škorić "Ista nam je tuga". I pored toga što sa njenim hitom nije prošla dalje, Slađa za sajt kaže da Miru Škorić obožava! "To mi je omiljena pevačica i bila bi mi velika čast da je upoznam."
Ipak, nisi znala da otpevaš dve pesme koje ti je zadala Snežana Đurišić.
Pesmu "Niz vene mi tiho tečeš" iskreno ne znam da pevam, nikada je uživo nisam izvodila, a "Manastirska vrata" su jedna od mojih omiljenih kompozicija. Ali sam se u trenutku "pogubila". Na kraju sam izabrala "Tako si pao", jer nju najbolje pevam i mislim da nisam pogrešila.
Ipak, ispala si.
Ispala sam, što nisam shvatila tragično, nisam u depresiji. Mislim da je to bio moj najbolji nastup do sada. Šta je bio razlog zašto sam ispala? Ne znam ni sama. Jednostavno, mislim da nije bio problem u meni, pevala sam bez greške. Ostali kandidati su bili bolji, imali su više glasova. Ispao je onaj ko nije uspeo da ih sakupi dovoljno, a to sam bila ja.
Dovodili su te u vezu sa Nebojšom Vojvodićem...
Nebojša je moj kolega i sa njim nastupam u lokalnim klubovima. Pitali su me nekoliko puta da li smo zajedno. Uvek sam odgovarala da smo nas dvoje samo kolege, što je istina.
Kakvi su ti dalji profesionalni planovi?
Nastaviću da se bavim pevanjem, da radim po lokalima i, naravno, volela bih da jednog dana snimim album. Ovo takmičenje je sjajno iskustvo za mene i nastaviću da navijam za moje Subotičane.