Tixy, ja sam tebe odlicno razumela i znam sta zelis reci.
Ali upravo jer znamo kakav je odnos Svetov sa MIROM ( bataimo sad profesionalicam i ostale pevacice, jer sve te ako nemaju pr menadzera u svetu, onda ga imaju u nekih drugih novina, sto sa Mirom nije slucaj ), ne znam sta se je drugo moglo ocekivati. To sto je zelim da kazem je da od svih tih koji imaju nedefinisanu saradnju sa Svetom ( Dragana recimo ), jedino je Mira bila na proslavi njihovog rodjendana, i ne samo sto je bila, nego jos je kao i uvek bila tretirana kao Cecina prikolica i sporedna persona. Ja to jedino zameram Miri sto ne zna da postavi neki odnos prema pojedinih novina, jer upravo "Svet" je kriv sto narod Miru uvek vidi u "duetu" sa nekom, ili jos tragicnije, kao estradnu prikolicu. To je funkcionisanje Sveta, i ako to ona nije razumela do sada, ne znam zasto bi oni trebali da promene princip funkcionisanja prema njoj ( pogotovo kada vide da sta god oni da pisu o njoj, ona je opet tu negde medju njima kao kucni ljubimac i ne zamera im - a znamo da Mira sa ostalim novinama znala da se posvadja i za sitnicu). I sama kazes da Mira nije jedina koja je tamo lose tretirana, ali je jedina koja nema PR u ostalih tabloida, sto nije slucaj sa ostalim "zrtvama". U tome je razlika, i zato kazem da je ona prva ta koja treba da promeni svoju taktiku i stav prema pojedinih novina.