Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mira Skoric i Serif Konjevic - "Tragovi secanja": Upuceni u celu pricu tvrde da ce pesma postati veliki hit i da ce, ako ne skinuti sa trona, onda se bar pribliziti pesmi Dina Merlina i Vesne Zmijanac "Jorgovani", koja vec godinama neprikosnoveno vlada kad je rec o duetima.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Mira Skoric-Info

+21
andjeoskog lica vrag
OoOLukaOoO
seki tigar
vitez
srce puno nemira
eXtREMe
vatra
IVAN VIP
Banex
Hagrid
folkshowbiz
monika
beba
Tijana
Laxic
slop
tixy27
Mileeee
*anna*
Me&Myself
VIP Live
25 posters

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 27 od 40]

651Mira Skoric-Info - Page 27 Empty Re: Mira Skoric-Info Pet Apr 24, 2009 7:01 am

tixy27

tixy27

ovo u story-ju je sve samo nije intervju. od mirine dve recenice napisali celu stranu teksta. ima malo nelogicnosti, ali nista strasno. tipicna story sladunjava pricica.

652Mira Skoric-Info - Page 27 Empty Re: Mira Skoric-Info Pet Apr 24, 2009 9:09 am

Mina

Mina

Nema menadzera?Joj,zasto me to ne cudi...Kako bi joj sve lakse bilo da ima nekog,ko ce sve da radi umesto nje i da bira sta ce se pisati po novinama.Onda bi je vise bilo svuda(u emisijama,novinama,tezgama).Od cega ona zivi?Odakle joj pare,da bleji i malo se pojavi u Grandu?

Verovatno Mire trenutno nema nigde,jer je to zatisje pred buru,kad bude izdala taj album bice je svuda.Nego,kako ide taj proces jel prvo promovise album,pa koncert ili istovremeno?

Bas sam se nadala da peva u Beogradu,da odem na neku svirku... Crying or Very sad

653Mira Skoric-Info - Page 27 Empty Re: Mira Skoric-Info Pet Apr 24, 2009 10:31 am

andjeoskog lica vrag

andjeoskog lica vrag
Urednik
Urednik

kupila sam story misleci da je neki mirin intervju u njemu kad ono dve recenice,mada bolje i sladunjava pricica nego onaj tekst u blicu da ne izbija iz grandovih emisija

654Mira Skoric-Info - Page 27 Empty Re: Mira Skoric-Info Pet Apr 24, 2009 6:26 pm

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

Mina ::Nema menadzera?Joj,zasto me to ne cudi...Kako bi joj sve lakse bilo da ima nekog,ko ce sve da radi umesto nje i da bira sta ce se pisati po novinama.Onda bi je vise bilo svuda(u emisijama,novinama,tezgama).Od cega ona zivi?Odakle joj pare,da bleji i malo se pojavi u Grandu?

Verovatno Mire trenutno nema nigde,jer je to zatisje pred buru,kad bude izdala taj album bice je svuda.Nego,kako ide taj proces jel prvo promovise album,pa koncert ili istovremeno?

Bas sam se nadala da peva u Beogradu,da odem na neku svirku... Crying or Very sad

Mira skoro citave karijere je bez menadzera.
Ona je najveci uspeh postigla moze se reci gotovo bez nikakve reklame ( ako sporedis sa ostalima ). A opet ostaje jedna od retkih koja je u tom periodu imala velike solisticke koncerte u Beogradu ( Hala Spottova 94god i Hala Pionir 95god ).

A od cega zivi... Laughing Pa zivi se, nije tako strasno ne brini. Laughing Ne znam koliki joj je hronorar jer ona o tome nikada ne prica, ali sa obzirom da zvezde granda u makedoniji pevaju za 3000-5000e ( bar je tako bilo pre par godina ), onda ona kad peva recimo u dijaspori sigurno uzima 10.000-15.000e a mozda i vise ( stvarno ne bih znala da procenim koliko uzima ), sto je slozices se dovoljno da se prezivi. Laughing
Ali mislim da si me pogresno razumela... Nije tacno da ona ne nastupa, samo je stvar u tome sto mi ne znamo bas uvek gde i kada ona nastupa. A turneja koja ide uz album je mnogo drugacija jer ona tada po emisijama promovise pesme, a u istom trenutku i obavestuje gde nastupa. Inace pre nove godine je izdala dupli best of, koji je trenutno jedan od najprodavanijih izdanja grand produkcije, pa valjda je dobro i odavde zaradila. A emotion je osurila. Laughing

Inace ne znam bas kolko trenutno nastupa jer joj treba odmor posle vb-a a i priprema album.. A poslednji nastup za koji mi znamo ( sto opet kazem ne znaci da nije jos negde nastupala do sada ) je onaj u Sarajevu krajem Februara. Ali u svakom slucaju ne radi po principu "moram da pevam svaki vikend", sreca pa nije u tolikoj krizi i je popularna da moze da dobije solidan hronorar, i moze da bira gde ce da peva i da postavlja uslove. Ima momente kad nastupa intezivinije, a ima i momente kada ne nastupa.

http://www.mira-skoric.com

655Mira Skoric-Info - Page 27 Empty Re: Mira Skoric-Info Pet Apr 24, 2009 6:51 pm

srce puno nemira

srce puno nemira

Cudne cene za Zvezde Granda kod vas Very Happy
Mada, zavisi koje... Kod nas su oni iz 2004-e 4.000 evra,a ovi iz 2007-e 1000, a dvoje zajedno za 1800. Very Happy

Sto se Mire tice, za nju nema zime... Very Happy

656Mira Skoric-Info - Page 27 Empty Re: Mira Skoric-Info Pet Apr 24, 2009 7:06 pm

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

Pa za 2004 i govorim, 5000e Slavica Cukteras.

657Mira Skoric-Info - Page 27 Empty Re: Mira Skoric-Info Pet Apr 24, 2009 7:24 pm

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

vanjar ::kupila sam story misleci da je neki mirin intervju u njemu kad ono dve recenice,mada bolje i sladunjava pricica nego onaj tekst u blicu da ne izbija iz grandovih emisija

u potpunosti se slazem! i trebaju takve prica sad, sta nas briga, narod tako i tako pada na takve pricice. zato i jedva cekam da neko skenira pa da procitam. nadam se da je ana kupila, ako ne, kupice. Laughing do kada traje ovaj broj?

658Mira Skoric-Info - Page 27 Empty Re: Mira Skoric-Info Pet Apr 24, 2009 7:25 pm

srce puno nemira

srce puno nemira

Me&Myself ::Pa za 2004 i govorim, 5000e Slavica Cukteras.

Kod nas su jeftiniji, vama verovatno dizu cene zbog putnih troskova Very Happy

659Mira Skoric-Info - Page 27 Empty Re: Mira Skoric-Info Pet Apr 24, 2009 7:38 pm

andjeoskog lica vrag

andjeoskog lica vrag
Urednik
Urednik

mislim da traje do utorka.ima par slika i taj tekst

660Mira Skoric-Info - Page 27 Empty Re: Mira Skoric-Info Pet Apr 24, 2009 8:12 pm

Tijana

Tijana
Urednik
Urednik

Mira Skoric-Info - Page 27 Scannen0007 Mira Skoric-Info - Page 27 Scannen0012 Mira Skoric-Info - Page 27 Scannen0013 Mira Skoric-Info - Page 27 Scannen0015 Mira Skoric-Info - Page 27 Scannen0018

I 'slika': Laughing

Mira Skoric-Info - Page 27 Scannen0014

661Mira Skoric-Info - Page 27 Empty Re: Mira Skoric-Info Pet Apr 24, 2009 8:33 pm

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

Pa ovo je isto kao u izadnje za Srbiju, samo sto je naslov promljenjen. Laughing Djaba smo te mucili.. Ali hvala za "astrologa". Very Happy

662Mira Skoric-Info - Page 27 Empty Re: Mira Skoric-Info Pet Apr 24, 2009 8:36 pm

srce puno nemira

srce puno nemira

nije "zamolila" nego "molila"... ccc, novinarcici... Very Happy

663Mira Skoric-Info - Page 27 Empty Re: Mira Skoric-Info Pet Apr 24, 2009 9:23 pm

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

Nemoj da mi diras Vesnu Milanovic. Laughing

664Mira Skoric-Info - Page 27 Empty Re: Mira Skoric-Info Pet Apr 24, 2009 9:25 pm

srce puno nemira

srce puno nemira

to onaj student prava?

665Mira Skoric-Info - Page 27 Empty Re: Mira Skoric-Info Pet Apr 24, 2009 9:33 pm

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

Ne znam ja to. Crying or Very sad Laughing

P.S. Inace Tihomir otvara novinarsku skolu. Pa ima li dalje? Crying or Very sad

666Mira Skoric-Info - Page 27 Empty Re: Mira Skoric-Info Sub Apr 25, 2009 12:41 am

srce puno nemira

srce puno nemira

Sto bre, kad moze Sanja Marinkovic sa svojom "Oficinom", moze valjda i on Laughing

I posle zasto ja NI U LUDILU necu da studiram novinarstvo Laughing
Pa posle da imam isto zvanje kao neko kome je Tihomir Tepic bio direktor skole Laughing

667Mira Skoric-Info - Page 27 Empty Re: Mira Skoric-Info Sub Apr 25, 2009 5:46 pm

Mina

Mina

E,jel zna neko gde Mira zivi?Posto ja prolazim svaki dan preko autokomande,pa da obratim paznju...

668Mira Skoric-Info - Page 27 Empty Re: Mira Skoric-Info Sub Apr 25, 2009 7:35 pm

vitez

ljudi ko je izabro slike za ovaj sajt?????

669Mira Skoric-Info - Page 27 Empty Re: Mira Skoric-Info Ned Apr 26, 2009 12:07 am

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

Koje slike? Zasto? Twisted Evil Laughing

670Mira Skoric-Info - Page 27 Empty Re: Mira Skoric-Info Ned Apr 26, 2009 6:14 am

VIP Live

VIP Live
Urednik
Urednik

Sada su svi krenuli da otvaraju skole novinarstva, mislim strasno ali dobro lova je lova.
Pitam se samo kada ce Suzana Mancic i Severina da otvore skolu zna se vec za sta, tu je lova Laughing Laughing Laughing

671Mira Skoric-Info - Page 27 Empty Re: Mira Skoric-Info Ned Apr 26, 2009 10:00 am

Mileeee

Mileeee
Urednik
Urednik

Pogodite koga sam sinoć opet gnjavio (osim nemanje)?? Laughing

http://www.slavica-cukteras.net

672Mira Skoric-Info - Page 27 Empty Re: Mira Skoric-Info Ned Apr 26, 2009 10:18 am

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

MS? Laughing

673Mira Skoric-Info - Page 27 Empty Re: Mira Skoric-Info Ned Apr 26, 2009 10:44 am

Mileeee

Mileeee
Urednik
Urednik

Embarassed Embarassed Embarassed

Poslao sam joj da se još nismo čuli otkad je izašla da joj želim svu sreću pri snimanju albuma i da se vidimo u areni. I evo meni poruke: "Hvala ti do neba Mile. U kaosu sam otkad sam izašla" i ja poslao još nešto, a ona meni:"Za razliku od ostalih imam karakter, sekunde jedne nisam glumila. Ništa ja nisam pogriješila", a pošto se ja svima najavljujem da stižem u Beograd u 6. mjesecu zafrkavao sam ju da moram negdje ručat, a da sam čuo da ona dobro kuha, a ona meni:"Kuvam jedino kada moram, ha, ha tako da ćeš biti moj mili gost" i onda ja napisao da ć ja zapamtit da se ne brine i onda mi napisala da je u Bosni da sam njen gost kada dođem i da će me zvat ovih dana. Embarassed

http://www.slavica-cukteras.net

674Mira Skoric-Info - Page 27 Empty Re: Mira Skoric-Info Ned Apr 26, 2009 10:45 am

Tijana

Tijana
Urednik
Urednik

Me&Myself ::Pa ovo je isto kao u izadnje za Srbiju, samo sto je naslov promljenjen. Laughing Djaba smo te mucili.. Ali hvala za "astrologa". Very Happy
Haha, nema na cemu. Very Happy

675Mira Skoric-Info - Page 27 Empty Re: Mira Skoric-Info Ned Apr 26, 2009 10:46 am

Tijana

Tijana
Urednik
Urednik

Mile, kad ce svadba? Laughing Laughing

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 27 od 40]

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu