Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mira Skoric i Serif Konjevic - "Tragovi secanja": Upuceni u celu pricu tvrde da ce pesma postati veliki hit i da ce, ako ne skinuti sa trona, onda se bar pribliziti pesmi Dina Merlina i Vesne Zmijanac "Jorgovani", koja vec godinama neprikosnoveno vlada kad je rec o duetima.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Mira Skoric-Info

+21
andjeoskog lica vrag
OoOLukaOoO
seki tigar
vitez
srce puno nemira
eXtREMe
vatra
IVAN VIP
Banex
Hagrid
folkshowbiz
monika
beba
Tijana
Laxic
slop
tixy27
Mileeee
*anna*
Me&Myself
VIP Live
25 posters

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 25 od 40]

601Mira Skoric-Info - Page 25 Empty Re: Mira Skoric-Info Uto Apr 21, 2009 12:17 pm

andjeoskog lica vrag

andjeoskog lica vrag
Urednik
Urednik

jao nek neko to skeniraaaaa
jel to nova grand revija?

602Mira Skoric-Info - Page 25 Empty Re: Mira Skoric-Info Uto Apr 21, 2009 3:28 pm

srce puno nemira

srce puno nemira

Da, nova Grand revija u kojoj je i Best of kao poklon...

Pokusacu ja da sredim skener pa da skeniram, ali vam odmah kazem da je intervju uzasno dosadan... Obe odgovaraju na ista pitanja tipa - da li bi usla ponovo, sta ti je bilo najlepse, sa kim ces se druziti, ko ti je odgovarao u kuci, da li ce ti ovo uticati na karijeru i blablabla dosadna, stereotipna pitanja...

603Mira Skoric-Info - Page 25 Empty Re: Mira Skoric-Info Uto Apr 21, 2009 3:38 pm

andjeoskog lica vrag

andjeoskog lica vrag
Urednik
Urednik

za ocekivati ali u svakom slucaju ako sredis skener postavi nam miru(miu ne moras) :-)

604Mira Skoric-Info - Page 25 Empty Re: Mira Skoric-Info Uto Apr 21, 2009 5:05 pm

srce puno nemira

srce puno nemira

hehehe... vazi Very Happy

605Mira Skoric-Info - Page 25 Empty Re: Mira Skoric-Info Uto Apr 21, 2009 6:32 pm

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

Ovo je tema i za press ne brini, skeniraj ako mozes. Laughing
Ana je u nekoj guzvi, trebala je odavno da nam skenira i "Svet", ali bice ovih dana. Malo odmora posle burnog meseca provedenog pored malih ekrana i teror emisije veliki brat nece nam skoditi, pa i da se malo uljenimo na forumu. Laughing

http://www.mira-skoric.com

606Mira Skoric-Info - Page 25 Empty Re: Mira Skoric-Info Uto Apr 21, 2009 10:22 pm

*anna*

*anna*
Urednik
Urednik

Mira Skoric-Info - Page 25 C2839033338772 Mira Skoric-Info - Page 25 84e18a33338774Mira Skoric-Info - Page 25 C8578033338956 Mira Skoric-Info - Page 25 55866a33339204Mira Skoric-Info - Page 25 7a5b9a33339288

http://www.urban-off.com

607Mira Skoric-Info - Page 25 Empty Re: Mira Skoric-Info Uto Apr 21, 2009 10:34 pm

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

Hvala *anna*. Laughing

Novi SVET: ''Ako Miri Skoric ne pomaze sminka, Karleusi ne pomazu ni sve plasticne operacije''.

by facebook.

Videcemo sutra ko je sta izjavio, valjda Karamela. Crying or Very sad
"Svet" je bas navalio sa Mirom, videcemo sta ce ispasti od svega ogova na kraju.

608Mira Skoric-Info - Page 25 Empty Re: Mira Skoric-Info Uto Apr 21, 2009 10:49 pm

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

Ima Miru i u "Story"...

609Mira Skoric-Info - Page 25 Empty Re: Mira Skoric-Info Uto Apr 21, 2009 11:50 pm

andjeoskog lica vrag

andjeoskog lica vrag
Urednik
Urednik

hahaha super izjava!jedva cekam da ustanem i kupim stampu

610Mira Skoric-Info - Page 25 Empty Re: Mira Skoric-Info Uto Apr 21, 2009 11:53 pm

srce puno nemira

srce puno nemira

Eto vidis da se niko nije ulednjio, hvala Ana Very Happy

Ja cu pokusati sutra da sredim ovo sa skenerom, nece pa nece, ne znam sta mu je...

611Mira Skoric-Info - Page 25 Empty Re: Mira Skoric-Info Sre Apr 22, 2009 6:32 am

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

KARAMELA: AKO MIRI NE POMAŽE ŠMINKA, KARLEUŠI NE POMAŽU NI SVE PLASTIČNE OPERACIJE!

Autor: "Svet"

Objavljeno: 22.04.2009 07:00
Na popularnom sajtu „Jutjub” njegove imitacije gledanije su od spotova većine folkerki koje predstavlja na komičan, ali i surovo realan način. Jer, kad padnu maske, i najveće zvezde imaju mane, koje je on uočio deleći s njima hotelske sobe po belom svetu, ali i garderobu. Upravo zbog toga, Goran Stojićević Karamela tačno zna gde treba da udara. Mnoge zvezde je naljutio, neke su mu oprostile, a neretko su padale i teške reči. Posle dvadeset godina uspešne karijere postigao je mnogo i postao sve samo ne sažaljiv. I dalje ih ne štedi, a kako stvari stoje, izgleda da nikada i neće. Ako ih ne oplete karikirajući njihov lik i delo, onda ih izrešeta u svojoj autorskoj emisiji “Servis Karamela”, ali i u otvorenim razgovorima sa novinarima.

„Servis Karamela“ je za kratko vreme postigao veliki uspeh i rekordnu gledanost. Da li je neko odbio gostovanje?
Moram priznati da me do sada niko nije odbio. Jedino sam s Cecom kontaktirao dva puta, ali nismo uspeli da se uskladimo oko termina. Smatram da dovoljno vredim i da moje ime nešto znači u svetu šou-biznisa, i zbog to ne želim nikoga da molim. Možda sam to i radio na početku karijere, kada mi je pomoć bila neophodna, ali sam zahvalan svima onima koji su mi pružili podršku. Nivo emisije sam podigao onog trenutka kada sam u nju počeo da dovodim glumce, političare i sportiste, a to mi je mnogo veća satisfakcija nego kad radim sa pevačima.

Ko ti je napravio najveći rejting?
Kako ko, pa ja! (smeh) Dao si mi odličan šlagvort da kažem da Jelena Karleuša preteruje kad kaže, a to često čini, da jedino ona pravi visok rejting. Mislim da ipak ja prednjačim u tome, a evo i zašto. Kada sam gostovao u emisiji “Vi pitate” kod Rade Radenović, rejting je bio 10, što je znatno više u odnosu na rajting koji su napravili gosti poput Tanje Savić, Isidore Bjelice, pa i Karleuše. Ipak, nisam od onih koji to potenciraju. Evidentno je da sam zanimljiv, elokventan i dovoljno provokativan da mogu da držim pažnju gledalaca.

Zar nisi nedavno izjavio da je JK najveća zvezda ne samo u Srbiji, već i na celom Balkanu, a sad kažeš da ona ne diže gledanost?
Jesam to izjavio, ali isključivo da bih joj napravio reklamu. Ako si zaista pomislio da to i mislim, onda ti nisi normalan. (smeh) Od mene se očekuje da budem zabavan i duhovit, jer sve je to šou-biznis. Jelenu poznajem od njene dvanaeste godine i mogu ti otkriti da je ona još kao klinka čitala moje intervjue i pažljivo posmatrala kako se to radi, tako da je taj segment šou-biznisa zapravo naučila od mene. Imala je najboljeg profesora i upravo zato je i najbolja.

Pa šta joj onda zameraš?
Ona je okej osoba, ali joj nikako ne leže priče o avionima, kamionima, palatama, vilama... Ne može da izjavljuje da ima privatni avion, a kolege je redovno viđaju na JAT-ovim linijama! Ne znam čemu te priče. Mnogo je bolje kada čovek ima nekoliko lokala koje može da izdaje i onda ne mora da ide da peva pošto poto. Takođe, nisu mi jasne ni pevačice koje se porode a posle dva meseca krenu na tezge, dok po novinama puštaju priče da su se udale za budže koji su puni love. To mi je apsolutni hit! Iako se pravdaju time da su se uželele publike, smatram da obožavaoci nikome ne mogu da zamene njegovo dete i da je pravi razlog zapravo taj što su ostale bez para. Kako kaže ona pesma grupe „Models“: „Pare, pare, pare, volim samo pare, mojoj duši napaćenoj samo pare fale...“

Znaš i sam da su garderoba i ostali prateći elementi za negu beba veoma skupi.
Jeste sve to skupo, ali mnoge od njih napucavaju cene. Po meni je nedopustivo da neko ističe da njegova beba nosi štikle. Možda će ovo zvučati grubo, ali smatram da je to jedna velika navlaka za pedofile. Kada bebi od pet meseci obuješ štiklice, to deluje kao da zagovaraš pedofiliju, a ti bolesnici se primaju. Šta sledeće možemo očekivati! Da izjavi kako je Atini kupila haltere, jer ako je pazarila naočare i štiklice, još jedino nedostaju halteri i podvezice. Ne želim da radim takve stvari da bih dobio naslovnu stranu. Samo sam jednom slikao mog Vasilija i više nikada. Kada on jednog dana završi fakultet, onda neka se eksponira kako mu volja, jer će tada imati dovoljno pameti da sam odluči o tome kako želi da se prezentuje u javnosti. Ukoliko bude imao tih ambicija, naravno.

Kada ćeš Karleušu zvati u emisiju, pošto ti je toliko inspirativna?
Dogovarali smo se oko toga, ali je u međuvremenu zatrudnela pa smo to malo pomerili. Svakako će biti gost u mojoj emisiji.

Zar zaista misliš da će ti posle svega što si rekao doći u emisiju?
A šta sam ja to izjavio?! Sve što sam rekao je poučno i edukativno. Nisam mislio ništa loše, niti sam imao nameru da je uvredim.

Hoćeš li i Seku Aleksić da „servisiraš“?
Ne! Seku ipak nećete imati prilike da vidite u mojoj emisiji. Isključivo zovem goste koji imaju i drže nivo. Narodne pevačice su, po meni, degradirane. Ugostio sam Miru Škorić, Indiru Radić, Snežanu Đurišić, Zoricu Brunclik, Stoju, Nadu Topčagić, a to je sama elita folk scene i imena koja s ponosom pominjem. Biram isključivo ljude koji imaju zanimljivu priču. „Zvezde Granda“ su mi apsolutno nezanimljive, osim Slavice Ćukteraš. O čemu ja da pričam četrdeset minuta sa Tanjom Savić kad ona ne zna ni kako joj se baba zove! Kad sam to čuo, automatski sam je precrtao sa spiska potencijalnih gostiju.

Posle intervjua u kojem si izjavio da bi Luj Viton, da je živ, Seki Aleksić zabranio da nosi njegove modele, od nje ti je stigla predtužba. Da li je zbog toga eskiviraš?
Ma kakvi. Kada sam ja nosio „luj viton“ krpice, ona nije ni postojala. Malo mi je pase ta priča o firmiranoj garderobi, jer je nosim čitavog života i to je sasvim normalno za nekoga ko se bavi javnim poslom. Nisam hteo da kažem da ona ne zaslužuje da nosi taj brend, ali pošto sam čuo da ima sopstvenu liniju garderobe, onda bi trebalo da nosi i reklamira svoje modele. Bar bih ja tako postupio. Smatram da sam čovek od ukusa, a kada neko pretera sa velikim amblemima, zastavama i grbovima na garderobi, onda mi to smeta. I pored toga, Seka i ja imamo korektan odnos i nikada se nismo svađali, već mislim da je loše savetuju ljudi koji je okružuju. Suludo je tužakati se sa kolegama zbog nekih izjava koje nisu epohalnog karaktera. Čujem da će novac koji naplati sudskim putem da uloži u svoj humanitarni fond. Pa Lepa Brena je održala najviše humanitarnih koncerata od svih pevača, a to nikada nije pomenula. Ne treba da glumiš ludilo i tužakaš kolege za svaku izjavu koja ti nije po volji. Madona, Britni Spirs i ostale svetske face to nikada ne bi uradile.

Nastavak intervjua u novom broju magazina "Svet"

612Mira Skoric-Info - Page 25 Empty Re: Mira Skoric-Info Sre Apr 22, 2009 8:49 am

*anna*

*anna*
Urednik
Urednik

8. juli 1970. 22:35 Beograd

Mira je rođena u znaku Raka, s podznakom u Ovnu i Mesecom u Devici. Najegzaktniji aspekt u njenoj natalnoj karti jeste sekstil između Venere i Jupitera. Ovakav kontakt ove dve planete smatra se najlepšim darom s neba koji čovek može da dobije od zvezda. Venera u Lavu govori o tome da je Mira izuzetno strastvena žena koja se ne stidi svojih emocija i koja vrlo otvoreno stavlja do znanja ljudima da li joj se dopadaju ili ne. Sem toga, Venera u Lavu ističe to da kod Mire postoji izrazita želja za javnim životom, kao i velika potreba da joj se drugi dive i da je svi vole. Mira je otvorena i hrabra ne samo „na jeziku“ nego i u životu uopšte. Izražena samostalnost i snalažljivost verovatno su i uzrok tome što Mira živi bez „jače“ polovine.
Većinu svoje zarade troši na kuću i porodicu i obožava da usreći one koje voli. Odana je kao prijatelj, poznaje mnogo ljudi i nikada se ne takmiči sa onim koje smatra prijateljima. Nije joj bitno da bude bolja od drugih, već da bude dobra sa drugima.
Što se tiče emocija, Mira je tu i dostojanstvena. Pretpostavljamo da je jednom davno imala bolno iskustvo, ali ipak će ostvariti i jednu veoma harmoničnu vezu, i to sa muškarcem koji jeste iz sveta šou-biznisa, ali koji nije poznat javnosti onoliko koliko je poznata Mira. Tačnije rečeno, njegov posao i ne zahteva popularnost da bi bio uspešan u njemu.
Bez obzira na sve uspone i padove, sudeći po planeti koja vlada Mirinom karijerom, sigurni smo da će još dugo biti u ovom poslu i da će direktno sa top-lista otići u starosnu penziju jednog dana. Veoma pozitivan preokret u karijeri desiće joj se tokom jeseni ove godine, pa nas ne bi iznenadilo da baš u tom periodu izda novi album koji će doživeti veliki uspeh.

http://www.urban-off.com

613Mira Skoric-Info - Page 25 Empty Re: Mira Skoric-Info Sre Apr 22, 2009 9:02 am

tixy27

tixy27

Mira Skoric

Prosle nedelje na par krpica za toplije prolecne dane spucala 1.200 evra.

Scandal

614Mira Skoric-Info - Page 25 Empty Re: Mira Skoric-Info Sre Apr 22, 2009 9:26 am

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

ima se, moze se. Laughing

615Mira Skoric-Info - Page 25 Empty Re: Mira Skoric-Info Sre Apr 22, 2009 1:25 pm

srce puno nemira

srce puno nemira

Doticni gospodin "wonna be pjevacica" alijas karamela mi se smucio vise!

Propala budaletina koja vodi neku znj emisijicu na znj televizijici za koju pola Srbije ni ne zna da postoji!
I posle on dize nekome rejting, helllloooo o cemu mi to pricamo?!
A toliko je "omiljen" da se tresao celu emisiju "stranci u noci" zbog toga sta ce reci oni koji se ukljucuju, a njegovu "rejting 10" emisiju ne znam nikoga ko je gledao, dok su emisiju sa JK, hteo on to da prizna ili ne, gledali svi!
Zivi od stare slave koju je zadobio na imena daleko bitnijih i popularnijih od sebe!
I ne dao Bog da Tanja ili Seka gostuju kod njega u emisiji jer apsolutno IMENA kao sto su njih dve ne treba da dizu cenu propalom imitatoru i pokretnoj vreci plastike!

Pitam se samo koliko ga pojedinci placaju za neke izjave... Budala narkomanska...

616Mira Skoric-Info - Page 25 Empty Re: Mira Skoric-Info Sre Apr 22, 2009 2:30 pm

tixy27

tixy27

slazem se sa svim u vezi doticnog "umetnika". samo mi jedna stvar nije jasna. sta treba da se desi da bi mira uvidela kakvo djubre od coveka ima pored sebe. jer upravo joj je taj njen "veliki prijatelj" namestio onu bljuvotinu od teksta u kuriru dva dana nakon ulaska u kucu.

617Mira Skoric-Info - Page 25 Empty Re: Mira Skoric-Info Sre Apr 22, 2009 3:14 pm

srce puno nemira

srce puno nemira

Kakvu bljuvotinu joj je on namestio?!
Nisam u toku...

618Mira Skoric-Info - Page 25 Empty Re: Mira Skoric-Info Sre Apr 22, 2009 5:49 pm

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

dobro, nemojte tako... samo pretpostavljamo da je neko blizak "obavestio", ali niko nije siguran ko je to tako da... drzite se cuvenog: niko nije krivac dok se ne dokaze suprotno. Laughing

ja jos uvek nisam procitala ceo tekst u svet-u.
ok je to sto se je oglasio, samo stvarno zna da izabere pogresan tajming. taman je mira oprala obraz sa karleusom tj dokazala je da ona NE RADI iza ledja, sada gledamo ovaj naslov... ovako ispada da se mira krije iza karamelinih ledja, a on pljuje karleusu i ostale kao da mu to mira narucuje. slicno je bilo i sa draganom pre kolko tamo godina, on ima probleme sa njom posle one pretnje, a u javnosti ispada da je mira opsednuta sa njom i da ona njemu ustvari diktira imitacije i slicne gluposte, samo jer je ljubomorna i se bavi bajatim ljubavnim pricama. u tome je najveci problem, sto medijski rat sa nekom tamo uvek vode drugi namesto mire, a narodu se to pogresno servira i automatski se dobija drugacija slika.

619Mira Skoric-Info - Page 25 Empty Re: Mira Skoric-Info Sre Apr 22, 2009 6:25 pm

tixy27

tixy27

ne bira on nikakav tajming kad ce da se oglasi. nego novinari znaju da je on dezurna ovca za sisanje zeljna medijske paznje i da ce uvek da nasedne. samo ga vesto iskoriste.

620Mira Skoric-Info - Page 25 Empty Re: Mira Skoric-Info Sre Apr 22, 2009 7:40 pm

srce puno nemira

srce puno nemira

Karamela bolje da ne prica nista o Karleusi - oboje (ili obe, jos nije utvrdjeno) su isti/iste!

Zeljni medijske paznje preko ledja boljih i daleko popularnijih od sebe, arogantni, puni sebe, zvezde u svom imaginarnom svetu luj vitona i jednom recju - zlo koje su samo devedesete mogle da stvore.

621Mira Skoric-Info - Page 25 Empty Re: Mira Skoric-Info Sre Apr 22, 2009 7:52 pm

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

Sto se luj vijtona tice, nije tako. Karamela ima para za sto zivota jer potice iz situjirane familije, on ako hoce moze da sedi kuci i da nista ne radi. Znaci nije problem u parama, niti u marketingu, nego u njemu, ili u tome sto tixy kaze - ispada ovca za sisanje. E sad, on ima cudan karaktar i vrlo cesto se ponasa kao malo dete, ali meni je ok lik. Hocu reci - i Mia je glupa, ali nije zlocesta osoba. Ja bas i ne verujem da je ono u Kuriru plasirao Karamela, sem ako nije bio na "apaurinima" naravno...

622Mira Skoric-Info - Page 25 Empty Re: Mira Skoric-Info Sre Apr 22, 2009 8:01 pm

oljaolja

oljaolja

mira je izgleda dala intervju za novi broj storya

Mira Škorić: Sanjam da budem voljena

Pošto je tokom poslednjih trinaest godina isključivo posvećena ćerki Milici, folk pevačica Mira Škorić sve češće potajno čezne o muškarcu s kojim bi provela ostatak života, iako više nikada ne želi da stane pred oltar

623Mira Skoric-Info - Page 25 Empty Re: Mira Skoric-Info Sre Apr 22, 2009 8:01 pm

Mina

Mina

srce puno nemira ::

Zeljni medijske paznje preko ledja boljih i daleko popularnijih od sebe, arogantni, puni sebe, zvezde u svom imaginarnom svetu luj vitona i jednom recju - zlo koje su samo devedesete mogle da stvore.

Sto?Pa ne bi bilo zanimljivo bez njih... Kad bi svi bili normalni i sto bi Mira rekla-korektni,ne bi bilo zabave,ko bi popunjavao naslovnice? Uvek su ekscentrici zanimljivi!Od Karleuse ne bih znala ni jednu pesmu da je Mira ne imitira,ali mi je zanimljiva kao pojava. U fazonu ja sam vrh,hehehhehe

624Mira Skoric-Info - Page 25 Empty Re: Mira Skoric-Info Sre Apr 22, 2009 8:05 pm

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

oljaolja ::mira je izgleda dala intervju za novi broj storya

Mira Škorić: Sanjam da budem voljena

Pošto je tokom poslednjih trinaest godina isključivo posvećena ćerki Milici, folk pevačica Mira Škorić sve češće potajno čezne o muškarcu s kojim bi provela ostatak života, iako više nikada ne želi da stane pred oltar

Da, cula sam da je dala intervju ali nisam znala o cemu se radi. Rekli su mi da to i nije bas neki intervju, nego jedna recenica od koju su oni napravili celu pricu. Ali izgleda da je pozitivan tekst. Hvala olja. Very Happy

625Mira Skoric-Info - Page 25 Empty Re: Mira Skoric-Info Sre Apr 22, 2009 8:06 pm

oljaolja

oljaolja

nema na cemu.pozdrav

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 25 od 40]

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu