Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mira Skoric i Serif Konjevic - "Tragovi secanja": Upuceni u celu pricu tvrde da ce pesma postati veliki hit i da ce, ako ne skinuti sa trona, onda se bar pribliziti pesmi Dina Merlina i Vesne Zmijanac "Jorgovani", koja vec godinama neprikosnoveno vlada kad je rec o duetima.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Mira Skoric-Info

+21
andjeoskog lica vrag
OoOLukaOoO
seki tigar
vitez
srce puno nemira
eXtREMe
vatra
IVAN VIP
Banex
Hagrid
folkshowbiz
monika
beba
Tijana
Laxic
slop
tixy27
Mileeee
*anna*
Me&Myself
VIP Live
25 posters

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 35 od 40]

851Mira Skoric-Info - Page 35 Empty Re: Mira Skoric-Info Čet Jul 02, 2009 8:04 pm

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

Znam o cemu pricam, to bi bio dobar medijski poteg za grand. Pa sta su oni sve uradili dok da dovedu Kemala, zato je onda i iz frizider izlazio.
Da je Mira prosle godine dovela nekog iz hrvatske i snimila pesmu koju su trebale da snime, onda bi uzela 1. mesto - znamo kako je islo glasanje.
Ali posto nije, ona je bila tamo u fazonu "ko god da pobedi, radovacu se sa njom" i osvojila 9 mesto ili koje vec.

http://www.mira-skoric.com

852Mira Skoric-Info - Page 35 Empty Re: Mira Skoric-Info Čet Jul 02, 2009 8:56 pm

srce puno nemira

srce puno nemira

Ma OK je to, svako ko je sa strane a posebno ko nije folker "dize cenu"...
I svakako da bi pobedila.

Ali isto tako smatram da je taj stav bezveze i da u tom slucaju mogu ja da odem tamo i pevam sa Grasom i da pobedim pa makar pevao "Seks kolekciju", sto je meni nebuloza.

Ali nazalost takve stvari se desavaju i desavace se i srecom da Mira ipak nije dovela njega jer bi mi se smucila da je pobedila na taj nacin.

853Mira Skoric-Info - Page 35 Empty Re: Mira Skoric-Info Čet Jul 02, 2009 9:04 pm

Mina

Mina

Kemal je smorio kolko se pojavljivao... A to nije bilo zbog Granda,nego zato što je valjda imao koncert u Bg,pa ga je trebalo izreklamirati,a bile su zg na tom koncertu,da bi stekle iskustvo i približele se toj zabavnoj publici...
Ja ne razumem kako neko osim zg može da drastično podigne rejting?!A Kemal je zreo da se isključi iz javnog života...ne slažem se za "dizanje cene",možda ako bi došla Marija Šerifović,Željko Joksimovićali,Severina ili neka baš velika zvezda... cela ova priča je nevažna...

Ta pobeda na Grandovom festivalu nije uopšte bitna i ne treba se nervirati oko toga,taj festival je važan da bi se pesma prezentovala,a najvažnije je da se publici svidi...Ja Miru hoću tamo solo!Ne treba joj još jedan duet u ovoj godini...

Evo,da vas malo nasmejem-ja sam mislila da je ovaj Kemal bio u JV Laughing Ali morate mi oprostiti,jer sam tek na ovom forumu saznala da je postojao JV,a nisam čula ni za jednog drugog Kemala Embarassed Laughing

854Mira Skoric-Info - Page 35 Empty Re: Mira Skoric-Info Čet Jul 02, 2009 9:12 pm

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

Upravo zbog toga sto je Kemal pripadao nekoj starijoj generaciji i mlada puno ne zna za njega, cilj je i jeste bio da se privuce i te neka generacija, mozes misliti cim je i tata gledao s vremena na vreme grand ( nije da on ne zna grandovce, ali ne prati to toliko )a svaka publika je poen plus za grandu i sama vidis da oni vise ne ciljaju na muziku, nego na marketing, odnosno ne stoji vise etiketa da grand mora biti narodnjacka izdavacka kuca i tacka.
Nije dzaba i ona taktika prosle godine sto je pobedio Svilar kao klasicni zabavnjak, a ove godine Lazic kao klasicni narodnjak. Nisu te pobede nimalo slucajne. Ocito je sta to pokusava grand posljednjih par godina - da privuce sve generacije i da to bude izdavacka kuca gde ce sve biti na jednom mestu, a publika klasicnih grandovca je sada postala samo deo.
Popovic uvek cilja na veliko. Moramo priznati da uspeva u tome, e sad naravno da ne moze to preko noci, jos uvek ima kojekakvih mutacija, ali bice to sredjeno polako.

855Mira Skoric-Info - Page 35 Empty Re: Mira Skoric-Info Čet Jul 02, 2009 9:27 pm

Mina

Mina

Bilo bi extra kad bi Grand ubacio i rokere i ostale muzičke pravce Very Happy Zato što ima sjajnu organizaciju i reklamu...Moj omiljeni bend(Kraljevski apartman) postoji oko 15godina,a ja sam za njega saznala pre 3 godine i kolko sam njihovih svirki propustila? Crying or Very sad Mada oni su kao Mira,saznaš posle mesec dana da su negde nastupali,a svirke imaju jedanput godišnje...Rolling Eyes

856Mira Skoric-Info - Page 35 Empty Re: Mira Skoric-Info Čet Jul 02, 2009 9:31 pm

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

Malo je onih pravih rokera koji bi pristali na tavko nesto makar se i stvari nekada u grandu okrenuli za 180 stepeni, hteli mi to da priznamo ili ne. Njihova sujeta je prevelika. Ali opet za to je narod kriv, "etikete" u Srbiji igraju veliku ulogu jer malo njih razmisljaju svojom glavom.

857Mira Skoric-Info - Page 35 Empty Re: Mira Skoric-Info Čet Jul 02, 2009 9:37 pm

Mina

Mina

Nije to sujeta!Nisu rokeri sujetni!
Već oni drugačije gledaju na život,njima je važna samo gitara,ljubav prema muzici...A Grand je totalno u drugom fazonu,samo lova,lova,lova,lova,lova,lova,lova,lova... I to je jedina ali i nepremostiva prepreka da bi rokeri bili u Grandu...

858Mira Skoric-Info - Page 35 Empty Re: Mira Skoric-Info Čet Jul 02, 2009 10:37 pm

srce puno nemira

srce puno nemira

Pa ne bih se bas slozio.

Ima rockera koji jesu takvi kao sto kazes... Oni sviraju za sebe i za one koji ih slusaju i to je to.
Ali velika vecina je onih, ne samo rokeri nego i drugi pravci a posebno reperi, koji su u fazonu "Nikad moja noga u Grand ne bi krocila" i pljuju Grand i sve uspesnije od sebe...

A i ne verujem da ce drugi zanrovi mnogo u Grand, posebno ako pocne City Club...

859Mira Skoric-Info - Page 35 Empty Re: Mira Skoric-Info Čet Jul 02, 2009 10:47 pm

Mina

Mina

City klub?Šta je to?nešto tipa city records?

Vidiš da se Grand menja,sad imaš i narodnjake i zabavnjaka i folkera i nešto između,nađe se i nešto što liči na rok(Mira prvenstveno)...

Repere i rokere ne stavljaj u isti koš!
Ne pljuju rokeri Grand,kako da pljuješ nešto što ne znaš šta je?!Sad,da vidiš rokera u Grandu je i ponižavanje i besmislica,ja govorim o Grandu za 10 pa i više godina.A ima dosta rokera-metalaca koji vole Miroslava Ilića,Tozovca...Tako da ne pljuju oni kvalitet!

860Mira Skoric-Info - Page 35 Empty Re: Mira Skoric-Info Čet Jul 02, 2009 10:49 pm

srce puno nemira

srce puno nemira

City Club je kao Grand Show, samo sa pevacima City-a.

Grand je oduvek imao i folk i narodno, samo sto sad ima i pop-a, sto je prvenstveno zasluga ZG.

Negativ i Van Gogh spadaju u rok, zar ne? A cini mi se da sam nacuo da nisu bas nastrojeni narodnjacima...

861Mira Skoric-Info - Page 35 Empty Re: Mira Skoric-Info Čet Jul 02, 2009 11:00 pm

andjeoskog lica vrag

andjeoskog lica vrag
Urednik
Urednik

gledala sam ivanu negativ u nekoj emisiji i pevala je neki bas stari narodnjak
vole oni stare narodne pesme a umeju i da kazu ako neko dobro peva

862Mira Skoric-Info - Page 35 Empty Re: Mira Skoric-Info Čet Jul 02, 2009 11:02 pm

Mina

Mina

Laughing Da,oni su više hard rok,metalci...ali ja kad kažem rok mislim na sve te podele...

Ivana(Negativ) je baš izjavila kako voli po neki put da ode u kafanu i naruči narodnjake,i otpevala je neku pesmu,mada ne mogu da se setim koju...da li nešto od Tozovca...ne znam...ne bih da lupam...
Za VG ne znam...

Ja sad pričam za ljude koje znam,koji slušaju metal,i Miroslav Ilić je osoba koju cene i poštuju,baš oni metalci koji se i tako oblače... i imaju duge kose...

863Mira Skoric-Info - Page 35 Empty Re: Mira Skoric-Info Čet Jul 02, 2009 11:12 pm

srce puno nemira

srce puno nemira

znam da se skoro pricalo da ce negativ izdati za grand, ali ipak nisu...

a skoro je magazin bio na grandu

864Mira Skoric-Info - Page 35 Empty Re: Mira Skoric-Info Čet Jul 02, 2009 11:15 pm

Mina

Mina

hahhahahahha,za Grand?teško...

Magazin više naginje na zabavno,neki pop sa elementima roka...

865Mira Skoric-Info - Page 35 Empty Re: Mira Skoric-Info Čet Jul 02, 2009 11:19 pm

srce puno nemira

srce puno nemira

ma vise se ne zna ko pije a ko placa

pa samardzic i nikolicka su veci folkeri od pola granda iako izdaju za city...

ma...

866Mira Skoric-Info - Page 35 Empty Re: Mira Skoric-Info Pet Jul 03, 2009 4:09 pm

Mina

Mina

Kaže mi drugarica iz Australije da ima druga Iračanina(iz Iraka) koji ima Mirine pesme na mobilnom!!!A od srpskog zna sve psovke i kako si... hehhe,eto Miru slušaju i u Iraku(mada taj dečko živi u Australiji) Very Happy

867Mira Skoric-Info - Page 35 Empty Re: Mira Skoric-Info Sub Jul 04, 2009 7:12 am

tixy27

tixy27

Najbolji srpski teniser Novak Đoković objavio je na svom sajtu listu omiljenih pesama bez kojih ne može da zamisli noćni provod. Među kafanskim željama nalazi se pesma Mire Škorić „Ne daj me, majko”, te hitovi Tome Zdravkovića „Dotako sam dno života” i „Kafana je moja istina”…

Mira Skoric-Info - Page 35 Djokovict.th

868Mira Skoric-Info - Page 35 Empty Re: Mira Skoric-Info Pet Jul 10, 2009 7:10 pm

Mileeee

Mileeee
Urednik
Urednik

Mira danas ima koncert u Bosanskoj Gradišci i ja sam trebao ići kod dvoje poznanika i starci mi ne daju. Crying or Very sad

http://www.slavica-cukteras.net

869Mira Skoric-Info - Page 35 Empty Re: Mira Skoric-Info Pet Jul 10, 2009 7:28 pm

andjeoskog lica vrag

andjeoskog lica vrag
Urednik
Urednik

Crying or Very sad

870Mira Skoric-Info - Page 35 Empty Re: Mira Skoric-Info Pet Jul 10, 2009 7:31 pm

srce puno nemira

srce puno nemira

Siroti kum... Sad

871Mira Skoric-Info - Page 35 Empty Re: Mira Skoric-Info Pet Jul 10, 2009 8:55 pm

Mileeee

Mileeee
Urednik
Urednik

Prelomni trenutak je bio kad sam dobio Mirinu poruku: "Da, vozim" Crying or Very sad

872Mira Skoric-Info - Page 35 Empty Re: Mira Skoric-Info Pet Jul 10, 2009 9:47 pm

andjeoskog lica vrag

andjeoskog lica vrag
Urednik
Urednik

sta god to znacilo Crying or Very sad
nadam se da ces nas obavestiti kad bude pevala negde u srbiji

873Mira Skoric-Info - Page 35 Empty Re: Mira Skoric-Info Pet Jul 10, 2009 10:00 pm

Mina

Mina

Mileeee ::Mira danas ima koncert u Bosanskoj Gradišci i ja sam trebao ići kod dvoje poznanika i starci mi ne daju. Crying or Very sad

Što ti ne daju?!Ti si muško i imaš 20god!Aj da meni ne daju,pa da razumem...A to je blizu tvoje granice...Bedak što ne ideš...

MIRA IZLAZI U GRAND REVIJI,paralelni intervju sa Šerifom Very Happy

874Mira Skoric-Info - Page 35 Empty Re: Mira Skoric-Info Pet Jul 10, 2009 10:09 pm

Mileeee

Mileeee
Urednik
Urednik

Vanjar poslao sam joj poruku jel ima nastup u Bosni, a ono ona odgovorila.

Problem je u tome Mino što sam ja trebao ići kod frenda i frendice koje znam samo preko neta, a oni meni da ja njih ne znam, ne mogu ići sam, što ako mi naprave nešto...debilno, a i da me siluju vrijedilo bi. Crying or Very sad

No da mi frend nije otišao na more DANAS mogao bi njega nagovoriti jer bi mu rekao da bi mu platio gorivo, ma sve živo samo da me vozi, ali ne on otišao danas na more Crying or Very sad

875Mira Skoric-Info - Page 35 Empty Re: Mira Skoric-Info Pet Jul 10, 2009 10:13 pm

andjeoskog lica vrag

andjeoskog lica vrag
Urednik
Urednik

bas bedak Crying or Very sad
bice jos prilike.razumem i tvoje roditelje ali mirin nastup Smile pa ti bi bio najveseliji!

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 35 od 40]

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu