Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mira Skoric i Serif Konjevic - "Tragovi secanja": Upuceni u celu pricu tvrde da ce pesma postati veliki hit i da ce, ako ne skinuti sa trona, onda se bar pribliziti pesmi Dina Merlina i Vesne Zmijanac "Jorgovani", koja vec godinama neprikosnoveno vlada kad je rec o duetima.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Mira Skoric-Info

+21
andjeoskog lica vrag
OoOLukaOoO
seki tigar
vitez
srce puno nemira
eXtREMe
vatra
IVAN VIP
Banex
Hagrid
folkshowbiz
monika
beba
Tijana
Laxic
slop
tixy27
Mileeee
*anna*
Me&Myself
VIP Live
25 posters

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 36 od 40]

876Mira Skoric-Info - Page 36 Empty Re: Mira Skoric-Info Pet Jul 10, 2009 10:18 pm

Mileeee

Mileeee
Urednik
Urednik

Žalosno je što sam ja za nastup saznao prekasno inače bi ja otišao pa makar me se odrekli jer isto tako mi nisu dali da idem na Slavicu (koju obožavam) da me netko ne bi upucao jer su bile pucnjave u nekom narodnjačkom baru tu, ali otišao sam protiv njihove volje i još mi pošalju poruku i ja imodgovorim: "Ma super mi je evo upravo sam malo pričao s Slavicom" nema sretnijeg od mene, a stara odgovara:"Pazi da te netko ne upuca" Rolling Eyes

Još sam rekao kada upoznam Miru drugi dan me slobodno Bog može uzet

http://www.slavica-cukteras.net

877Mira Skoric-Info - Page 36 Empty Re: Mira Skoric-Info Pet Jul 10, 2009 10:25 pm

Mina

Mina

Onda je ok Smile Ja kad bih išla u susedne zemlje zbog Mire,ne bih išla kod nekoga,nego upalim kola odem na nastup.Kad se završi,vratim se kući i to je to...

Ali najjače "a i da me siluju vrijedilo bi" Laughing Laughing Laughing Laughing :lol
Ne bi vredelo!Biće još nastupa! Mada ne znam kako može muškarac da se siluje(nisam još probala Smile ),jedino ako je gej silovatelj...

Opušteno,biće prilika na nekom dostupnom mestu za sve!

Jadni tvoji roditelji(ovo za pucnjavu)!I nadam se da nećeš bar još 20 god upoznati Miru! I obavezno promeni taj način razmišljanja! Evil or Very Mad

Ja stvarno volim Miru,ali ona mi nije idol(nemam idola),i nisam nešto zaluđena da je upoznam,ako je upoznam extra,ako ne,ništa...Ima bre boljih stvari u životu od Mire!

878Mira Skoric-Info - Page 36 Empty Re: Mira Skoric-Info Pet Jul 10, 2009 10:29 pm

andjeoskog lica vrag

andjeoskog lica vrag
Urednik
Urednik

posle te izjave me ne cudi sto te nisu pustili Smile Smile
uputila me tea na onu temu gde si objasnio tu tuuuuu,jako sam se ismejala.koji si ti kralj Very Happy

879Mira Skoric-Info - Page 36 Empty Re: Mira Skoric-Info Pet Jul 10, 2009 10:35 pm

Mina

Mina

Ma kakav kralj,car! Very Happy
Tu je još napisao neke izvale za Miru,kontenjer i još nešto...ja sam umirala od smeha...hehehe...kad bi birali najvatrenijeg Mirinog fana,to bi bio Mile! Smile

880Mira Skoric-Info - Page 36 Empty Re: Mira Skoric-Info Pet Jul 10, 2009 10:37 pm

Mileeee

Mileeee
Urednik
Urednik

Možeš silovati muškarca kako ne...naravno onaj koga si navela u primjeru gej silovatelj, a ja jadan krhak, građen ko žena Laughing
A za ono upoznavanje to je šala tj. sve je samnom šala tj. ja se oko svega zajebavam nema granice u vezi ničega npr. što je vanjar rekla ono s tu, tuuuuuu....to stvarno treba doživjeti, a ja se userem ko grlica i kažem krivi broj Laughing

Ne znate vi mene još kako Bog zapovijeda...Tea je mislila da sam ja arogantan i umišljen i evo poznamo se već skoro 3 godine. Ljubim sekicu moju Smile

881Mira Skoric-Info - Page 36 Empty Re: Mira Skoric-Info Pet Jul 10, 2009 10:38 pm

Mileeee

Mileeee
Urednik
Urednik

Mina ::Ma kakav kralj,car! Very Happy
Tu je još napisao neke izvale za Miru,kontenjer i još nešto...ja sam umirala od smeha...hehehe...kad bi birali najvatrenijeg Mirinog fana,to bi bio Mile! Smile

Ne, ne Tea je najvatreniji ja sam najblesaviji Laughing

882Mira Skoric-Info - Page 36 Empty Re: Mira Skoric-Info Pet Jul 10, 2009 10:40 pm

andjeoskog lica vrag

andjeoskog lica vrag
Urednik
Urednik

jako sam se smejala Very Happy sta ti bi da kazes da je pogresan broj???

883Mira Skoric-Info - Page 36 Empty Re: Mira Skoric-Info Pet Jul 10, 2009 10:41 pm

andjeoskog lica vrag

andjeoskog lica vrag
Urednik
Urednik

trbao si ti reci miri da dodje po tebe pa da zajedno idete na nastup Smile

884Mira Skoric-Info - Page 36 Empty Re: Mira Skoric-Info Pet Jul 10, 2009 10:43 pm

Mileeee

Mileeee
Urednik
Urednik

vanjar ::jako sam se smejala Very Happy sta ti bi da kazes da je pogresan broj???

strah Laughing
Trebala si ti čuti taj glas:"Mira pri telefonu koga ste trebali??" A ja se skamenio Embarassed

885Mira Skoric-Info - Page 36 Empty Re: Mira Skoric-Info Pet Jul 10, 2009 10:45 pm

Mina

Mina

Meni baš deluješ opušteno,da si zajebant...A arogantan neeee Rolling Eyes Ne znam odakle Tei takav utisak,možda si takav bio pre 3 godine...
Ok,ti si najluđi ili najblesaviji fan! Smile

A ovo za pogršan broj,uplašio se jadan Laughing
Vanjar,mi smo trebale reći Miri da nas poveze!Ipak sam ja iz Bg,a ti bi došla u Bg...A Miletu je lakše da dođe u to mesto sam nego da ga Mira vozi,on joj nije usput(ako je krenula iz Srbije)...

886Mira Skoric-Info - Page 36 Empty Re: Mira Skoric-Info Pet Jul 10, 2009 10:46 pm

andjeoskog lica vrag

andjeoskog lica vrag
Urednik
Urednik

Smile strah Smile nije valjda tako strasna? Smile

887Mira Skoric-Info - Page 36 Empty Re: Mira Skoric-Info Pet Jul 10, 2009 10:49 pm

andjeoskog lica vrag

andjeoskog lica vrag
Urednik
Urednik

jos samo da nas vodi sa sobom na nastupe Smile

888Mira Skoric-Info - Page 36 Empty Re: Mira Skoric-Info Pet Jul 10, 2009 10:50 pm

Mileeee

Mileeee
Urednik
Urednik

Ma Tea samo sere Laughing Neki dan smo se skoro opet posvađali, ali ja sam prekinuo paljbu u zadnji tren Cool

Mogla nas je Mira sve okupiti i na koncert i onda kod mene na ručak u Sisak Very Happy

Ma nije tako strašna nego prepao sam se...nemam pojma šta mi bilo Laughing

889Mira Skoric-Info - Page 36 Empty Re: Mira Skoric-Info Pet Jul 10, 2009 10:52 pm

andjeoskog lica vrag

andjeoskog lica vrag
Urednik
Urednik

nemoj teicu da nam ljutis Smile
dobar ti predlog za koncert i rucak

890Mira Skoric-Info - Page 36 Empty Re: Mira Skoric-Info Pet Jul 10, 2009 10:53 pm

Mina

Mina

Ipak Mira ima glasčinu,ja ga razumem što se uplašio Smile
I treba da nas vodi na nastupe,da se gubimo u prvim redovima,pa još ako smo lepi,ima ljudi zbog nas da dolaze!Stvarno bi mogla neki kombi da organizuje,kad sve nastupa u nekim nepoznatim zabitima(Ljig)... Laughing

891Mira Skoric-Info - Page 36 Empty Re: Mira Skoric-Info Pet Jul 10, 2009 10:54 pm

andjeoskog lica vrag

andjeoskog lica vrag
Urednik
Urednik

pa da imas facebook videla bi da smo lepi Very Happy

892Mira Skoric-Info - Page 36 Empty Re: Mira Skoric-Info Pet Jul 10, 2009 10:57 pm

Mileeee

Mileeee
Urednik
Urednik

Dobar je prijedlog za ručak samo što bi kod mene jeli samo jaja i hrenovke jer toliko sam gurmanski sposoban Laughing

Mino što ovo znači još ako smo lepi...nismo lijepi nego prekrasni svi kao i naša Mirica Very Happy
Ovo za kombi je super ideja...mogli bi obilaziti sva mjesta u bivšoj yugi gdje je Bog davno zaboravio upalit svijetlo (Ljig) Laughing

893Mira Skoric-Info - Page 36 Empty Re: Mira Skoric-Info Pet Jul 10, 2009 11:01 pm

Mina

Mina

Sad možemo Teicu da ogovaramo do mile volje 10 dana,bez cenzure...Buhahhahaha Laughing

Mile misliš na doručak?Ako računamo da se nastup završava u ranim jutarnjim satima... I ne brini se Mile,mi bi napravili nešto,ja se sad kao učim da kuvam Smile Vanja,jel ti znaš?

Vanja Mad C,c,c...imala sam ga na 5min...Moram ovih dana da ga napravim,sad je već postalo nužno...Ali smara me,moram da odaberem slike Rolling Eyes I nemam neke kad sam sama,pošto se uvek slikam u društvu...

894Mira Skoric-Info - Page 36 Empty Re: Mira Skoric-Info Pet Jul 10, 2009 11:02 pm

andjeoskog lica vrag

andjeoskog lica vrag
Urednik
Urednik

ja ne znam da kuvam al sam za da se ode u neki restoran da ne rizikujemo sa vasim specijalitetima
a da pa mira dobro kuva Very Happy

895Mira Skoric-Info - Page 36 Empty Re: Mira Skoric-Info Pet Jul 10, 2009 11:04 pm

Mina

Mina

Ma ja ću da kuvam!A Miri ćemo da ostavimo sudove Laughing Laughing Laughing

896Mira Skoric-Info - Page 36 Empty Re: Mira Skoric-Info Pet Jul 10, 2009 11:05 pm

Mileeee

Mileeee
Urednik
Urednik

Ne ja sam mislio na ručak,ali pošto vi znate kuhat koja bolje kuha neka slobodno ostane Wink Laughing Moja žena treba znati kuhat i hranu, a i kavu Laughing

Vanja jel imam ja tebe na face-u??

897Mira Skoric-Info - Page 36 Empty Re: Mira Skoric-Info Pet Jul 10, 2009 11:06 pm

andjeoskog lica vrag

andjeoskog lica vrag
Urednik
Urednik

nemas mile
ne smemo miri ostavljati sudove da ne bi dobili grdnju Very Happy

898Mira Skoric-Info - Page 36 Empty Re: Mira Skoric-Info Pet Jul 10, 2009 11:07 pm

Mileeee

Mileeee
Urednik
Urednik

Mina ::Ma ja ću da kuvam!A Miri ćemo da ostavimo sudove Laughing Laughing Laughing

Ja ću suđe oprat to je jedino što znam Laughing Čak sam jednom kod frendice oprao suđe i sad me njema cimerica svaki put kad me vidi pita kad ću doći ponovo da ima suđa Laughing

899Mira Skoric-Info - Page 36 Empty Re: Mira Skoric-Info Pet Jul 10, 2009 11:07 pm

Mileeee

Mileeee
Urednik
Urednik

dodaj me Razz

900Mira Skoric-Info - Page 36 Empty Re: Mira Skoric-Info Pet Jul 10, 2009 11:10 pm

andjeoskog lica vrag

andjeoskog lica vrag
Urednik
Urednik

dodala
ja znam samo kafu da kuvam Crying or Very sad

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 36 od 40]

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu