Jedino kad i mi uđemo u prokletu EU
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Taj duet sa Preladzijama joj uopšte nije trebao.Me&Myself ::Dobro, kod Potez Benda je malo i igrala ulogu estradnog humanitarca.
A mislim, kad je mogla one grupu Preldzije da pretstavi u grandu i da pevaju "sve si pare sve si pare za rakiju dao", ne vidim zasto ne bi Sale dozvolio da otpeva duet sa Serifom ( duet koji ce nadam se biti odlican ) koji je salu na stranu dobar pevac i kakvo god imali mislenje o njemu svakako popularan kolko-tolko.
Mada, ko ce je znati.
Ali, ali, ali, meni se mnogoooo svidja tvoj avatar.
Članovi Potez benda su valjda iz Prijerdora, znam da pevač i bubnjar jesu, za ostale nisam siguran.Me&Myself ::Pa to je ona uradila zato sto su oni valjda iz okoline Like, pa da ih afirmise malo. Zato sam i spomenula da ona nekima dodje kao estradni humanitarac.
Poslednji izmenio seki tigar dana Pon Mar 16, 2009 1:33 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
VIP Live ::Videla je svog idola, videla je osobu koju obožava, kojom je opsednuta.
VIP Live :: Miru znam u drugom svetlu, ona je vrlo osetljiva i nežna i njeno bahato ponašanje je maska.
VIP Live ::JK o Miri Skoric
"Videla je svog idola, videla je osobu koju obožava, kojom je opsednuta.
VIP Live ::JK o Miri Skoric
"Meni je delovalo da su se svi ukućani, izuzev Nenada Čanka, usrali od mene. Kada sam ušla u kuću Mira Škorić je zanemela od uzbuđenja, bila je manja od makovog zrna predamnom. Videla je svog idola, videla je osobu koju obožava, kojom je opsednuta. Ja sam tako doživela njen šok. Miru znam u drugom svetlu, ona je vrlo osetljiva i nežna i njeno bahato ponašanje je maska. Ali, smeta mi dvoličnost, boli kada tračare iza leđa", kaže Jelena Karleuša.
Mira Škorić nije htela da me imitira, ja sam je naterala. Onda nije mogla da se seti u kom skeču je šta pričala, pa sam je podsećala. Slatko sam se smejala. Imitiranje je najveći oblik laskanja. Mira prelazi granicu, to postaje opsesivno sa njene strane, ali to je meni odličan marketing. Jedva je skupila hrabrost da me imitira", kaže Karleuša.
KARLEUŠIN SKENER
Mira Škorić - "Poznajem je kao izuzetno pričljivu, lajavu, duhovitu, vrcavu i punu energije. Iznenadilo me je što je u kući čutljiva i povučena. Jedine zvezdane momente je imala imitirajući mene".
Mondo
» Mira Skoric » News » Mira Skoric-Info
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu