Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mira Skoric i Serif Konjevic - "Tragovi secanja": Upuceni u celu pricu tvrde da ce pesma postati veliki hit i da ce, ako ne skinuti sa trona, onda se bar pribliziti pesmi Dina Merlina i Vesne Zmijanac "Jorgovani", koja vec godinama neprikosnoveno vlada kad je rec o duetima.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Mira Skoric-Info

+21
andjeoskog lica vrag
OoOLukaOoO
seki tigar
vitez
srce puno nemira
eXtREMe
vatra
IVAN VIP
Banex
Hagrid
folkshowbiz
monika
beba
Tijana
Laxic
slop
tixy27
Mileeee
*anna*
Me&Myself
VIP Live
25 posters

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 23 od 40]

551Mira Skoric-Info - Page 23 Empty Re: Mira Skoric-Info Pon Mar 16, 2009 11:17 am

Mileeee

Mileeee
Urednik
Urednik

Jedino kad i mi uđemo u prokletu EU Crying or Very sad

http://www.slavica-cukteras.net

552Mira Skoric-Info - Page 23 Empty Re: Mira Skoric-Info Pon Mar 16, 2009 11:21 am

seki tigar

seki tigar

Me&Myself ::Dobro, kod Potez Benda je malo i igrala ulogu estradnog humanitarca. Crying or Very sad
A mislim, kad je mogla one grupu Preldzije da pretstavi u grandu i da pevaju "sve si pare sve si pare za rakiju dao", ne vidim zasto ne bi Sale dozvolio da otpeva duet sa Serifom ( duet koji ce nadam se biti odlican ) koji je salu na stranu dobar pevac i kakvo god imali mislenje o njemu svakako popularan kolko-tolko.
Mada, ko ce je znati.

Ali, ali, ali, meni se mnogoooo svidja tvoj avatar. Embarassed
Taj duet sa Preladzijama joj uopšte nije trebao.

553Mira Skoric-Info - Page 23 Empty Re: Mira Skoric-Info Pon Mar 16, 2009 11:23 am

Mileeee

Mileeee
Urednik
Urednik

Ma njoj moš skakti po glavi, ali ako je nešto naumila napravit će to Crying or Very sad

554Mira Skoric-Info - Page 23 Empty Re: Mira Skoric-Info Pon Mar 16, 2009 11:25 am

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

Pa to je ona uradila zato sto su oni valjda iz okoline Like, pa da ih afirmise malo. Zato sam i spomenula da ona nekima dodje kao estradni humanitarac. Laughing

http://www.mira-skoric.com

555Mira Skoric-Info - Page 23 Empty Re: Mira Skoric-Info Pon Mar 16, 2009 11:26 am

Mileeee

Mileeee
Urednik
Urednik

Znači kada se ja bacim u muzičke vode imam duet s Mirom...evo mi uvertire Laughing

556Mira Skoric-Info - Page 23 Empty Re: Mira Skoric-Info Pon Mar 16, 2009 12:30 pm

seki tigar

seki tigar

Me&Myself ::Pa to je ona uradila zato sto su oni valjda iz okoline Like, pa da ih afirmise malo. Zato sam i spomenula da ona nekima dodje kao estradni humanitarac. Laughing
Članovi Potez benda su valjda iz Prijerdora, znam da pevač i bubnjar jesu, za ostale nisam siguran.

Poslednji izmenio seki tigar dana Pon Mar 16, 2009 1:33 pm, izmenjeno ukupno 1 puta

557Mira Skoric-Info - Page 23 Empty Re: Mira Skoric-Info Pon Mar 16, 2009 12:31 pm

vitez

ili ja ili rakija je meni super duet hehe

558Mira Skoric-Info - Page 23 Empty Re: Mira Skoric-Info Pon Mar 16, 2009 1:00 pm

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

Seki, mislila sam na grupu Preladzije.
Izgleda da sam malo lose izvukla ono sto sam htela reci. Laughing

Vitez, pa dobro, svako ima svoj ukus i ne vredi o njemu raspravljati. Mada i ja volim kad drekne: hajde kuci pijanice ondeo te djavo. Laughing

559Mira Skoric-Info - Page 23 Empty Re: Mira Skoric-Info Pon Mar 16, 2009 10:17 pm

Mileeee

Mileeee
Urednik
Urednik

Opet smo Tea na istome ja sam pjesmu jedno vrijeme slušao samo zato da čujem nju kako drekna Laughing

560Mira Skoric-Info - Page 23 Empty Re: Mira Skoric-Info Uto Mar 17, 2009 11:55 am

tixy27

tixy27

Scandal intervju - Marko Kon

Kakva je Mira Skoric?
Mira je neverovatno mocan vokal, ali i potpuni neurotik...
U kom smislu?
Ima kratak fitilj kada joj nesto nije po meri. To je zena koja nista ne krije i ne cuva u sebi. U stanju je da vikne, da se izdere, da napravi sranje, ali to nikada nije bez razloga i opravdanja. Mi smo se jako dobro skapirali. Secam se njenog prvog pevackog termina, zena samo sto nije progutala mikrofon. Ali smo se malo zaigrali i usli u problem kako da zavrsimo plocu, a da ne zaseremo. Mirce je super, velika lafica.
Je l' ste se svadjali?
Nikada direktno i nikada zbog mene. Svadjali smo se zato sto je neko od ekipe uradio nesto sto se njoj ne svidja, a ja sam branio te ljude kao producent koji ima mandat da to radi. Negde sam i popustio.

561Mira Skoric-Info - Page 23 Empty Re: Mira Skoric-Info Sre Mar 18, 2009 9:54 am

VIP Live

VIP Live
Urednik
Urednik

JK o Miri Skoric

"Meni je delovalo da su se svi ukućani, izuzev Nenada Čanka, usrali od mene. Kada sam ušla u kuću Mira Škorić je zanemela od uzbuđenja, bila je manja od makovog zrna predamnom. Videla je svog idola, videla je osobu koju obožava, kojom je opsednuta. Ja sam tako doživela njen šok. Miru znam u drugom svetlu, ona je vrlo osetljiva i nežna i njeno bahato ponašanje je maska. Ali, smeta mi dvoličnost, boli kada tračare iza leđa", kaže Jelena Karleuša.

Mira Škorić nije htela da me imitira, ja sam je naterala. Onda nije mogla da se seti u kom skeču je šta pričala, pa sam je podsećala. Slatko sam se smejala. Imitiranje je najveći oblik laskanja. Mira prelazi granicu, to postaje opsesivno sa njene strane, ali to je meni odličan marketing. Jedva je skupila hrabrost da me imitira", kaže Karleuša.

KARLEUŠIN SKENER

Mira Škorić - "Poznajem je kao izuzetno pričljivu, lajavu, duhovitu, vrcavu i punu energije. Iznenadilo me je što je u kući čutljiva i povučena. Jedine zvezdane momente je imala imitirajući mene".

Mondo

562Mira Skoric-Info - Page 23 Empty Re: Mira Skoric-Info Sre Mar 18, 2009 9:59 am

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

VIP Live ::Videla je svog idola, videla je osobu koju obožava, kojom je opsednuta.

ali, obozavam je, definitivno!
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

VIP Live :: Miru znam u drugom svetlu, ona je vrlo osetljiva i nežna i njeno bahato ponašanje je maska.

U celoj prici, jedino ovo joj je donekle ok.
Sve u svemu, to je JK! cyclops Crying or Very sad

563Mira Skoric-Info - Page 23 Empty Re: Mira Skoric-Info Sre Mar 18, 2009 10:11 am

seki tigar

seki tigar

Koji skot od žene. Ako se JK može nazvati ženom.

564Mira Skoric-Info - Page 23 Empty Re: Mira Skoric-Info Sre Mar 18, 2009 10:36 am

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

Nemoj tako, pa ona je DIVA. Laughing Crying or Very sad

565Mira Skoric-Info - Page 23 Empty Re: Mira Skoric-Info Sre Mar 18, 2009 10:55 am

tixy27

tixy27

jedva cekam mirin intervju u scandalu nakon izlaska iz kuce. pod uslovom da joj prvo daju da procita sve sto je objavljivano o njoj. Laughing

566Mira Skoric-Info - Page 23 Empty Re: Mira Skoric-Info Sre Mar 18, 2009 6:05 pm

srce puno nemira

srce puno nemira

VIP Live ::JK o Miri Skoric

"Videla je svog idola, videla je osobu koju obožava, kojom je opsednuta.

Muka mi je Rolling Eyes

567Mira Skoric-Info - Page 23 Empty Re: Mira Skoric-Info Sre Mar 18, 2009 9:54 pm

*anna*

*anna*
Urednik
Urednik

Mira Škorić zapretila Mikiju!

Mira Skoric-Info - Page 23 Mira2.th

Iako Mira Škorić i Miki Đurićić već danima ne govore, Miki je uspeo da izazove Mirin gnev. On i Mumin su pričali o tome ko bi mogao njih dvojicu da nominuje i spomenuli su „one dve“, misleći na Sani Armani i Miru Škorić. Sani je to čula, prenela Miri, a pevačica je po Mikiju osula žestoku paljbu. Džaba Mikiju što se pravdao da njeno ime nije ni spominuo... „Mene u usta ne uzimaj! Što dalje od mene! Ti si za mene magla. Ja imam svoje dostojanstvo i neke stvari ne dozvoljavam. Ne obraćaj mi se, to je najbolje i najsigurnije za tebe i tvoju glavu“, siktala je iziritirana pevačica. „Pretiš mi? Evo, umro sam od straha“, uzvratio je Miki.
Posle kratke i žustre rasprave, Miru i Sani je Veliki vrat pozvao u ispovedaonicu i pitao ih ko ih je iznervirao. „Iznervirale su nas dve osobe – osoba A, u vidu magle i druga osoba, osoba B, za koju ne znam šta je, za koju još nisam našla adekvatan nadimak“, rekla je Mira. Za to vreme, u muškoj sobi se vodio zanimljiv razgovor izmedju Mumina i Mikija. „Ma ko je uopšte ona? Kafanska pevaljka, džudža“, konstatovao je Mumin dodajući „za onu drugu“, to jest Sani, da za nju ni ne zna šta je.
Ni Mira, ni Sani, Mikiju ne mogu da oproste što je za jednu rekao da ima najveći ego, a za drugu da je najnezanimljivija ukućanka. Na Mikija je ljut i Kalimero, koji Mikija naziva krelcem, seljačinom, nevidjenom lenštinom, psuje mu pleme seljačko... Miki ga strašno nervira jer ne radi ništa po kući. A kada je Kalimera video kako riba stakla, zaključio je: „Ako se ne udaš posle ove emisije, nećeš nikada!“ Miki i Mumin su posle svega zaključili da su upravo njih dvojica viđeni za nominacije ako ne uspeju nekoga da privuku u svoj „klan“.

http://www.urban-off.com

568Mira Skoric-Info - Page 23 Empty Re: Mira Skoric-Info Sre Mar 18, 2009 11:37 pm

seki tigar

seki tigar

Mira je čas ok sa Muminom, čas na ratnoj nozi.
Da li je ovo bilo u dnevnom pregledu?
Sani je ološ.
Mislim da Mira nije trebala ovako da reaguje.

569Mira Skoric-Info - Page 23 Empty Re: Mira Skoric-Info Čet Mar 19, 2009 1:08 pm

seki tigar

seki tigar

570Mira Skoric-Info - Page 23 Empty Re: Mira Skoric-Info Čet Mar 19, 2009 5:07 pm

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

To je cista sprdnja. Onaj ko se je uclanio a je clan ovog sajta, nek izadje.

571Mira Skoric-Info - Page 23 Empty Re: Mira Skoric-Info Čet Mar 19, 2009 6:20 pm

beba

beba

VIP Live ::JK o Miri Skoric

"Meni je delovalo da su se svi ukućani, izuzev Nenada Čanka, usrali od mene. Kada sam ušla u kuću Mira Škorić je zanemela od uzbuđenja, bila je manja od makovog zrna predamnom. Videla je svog idola, videla je osobu koju obožava, kojom je opsednuta. Ja sam tako doživela njen šok. Miru znam u drugom svetlu, ona je vrlo osetljiva i nežna i njeno bahato ponašanje je maska. Ali, smeta mi dvoličnost, boli kada tračare iza leđa", kaže Jelena Karleuša.

Mira Škorić nije htela da me imitira, ja sam je naterala. Onda nije mogla da se seti u kom skeču je šta pričala, pa sam je podsećala. Slatko sam se smejala. Imitiranje je najveći oblik laskanja. Mira prelazi granicu, to postaje opsesivno sa njene strane, ali to je meni odličan marketing. Jedva je skupila hrabrost da me imitira", kaže Karleuša.

KARLEUŠIN SKENER

Mira Škorić - "Poznajem je kao izuzetno pričljivu, lajavu, duhovitu, vrcavu i punu energije. Iznenadilo me je što je u kući čutljiva i povučena. Jedine zvezdane momente je imala imitirajući mene".

Mondo

ovo da nije smiješno bilo bi žalosno...da netko može bit toliko umišljen i pun sebe,ja to stvarno ne shvaćam...i neću nikad...

572Mira Skoric-Info - Page 23 Empty Re: Mira Skoric-Info Pet Mar 20, 2009 2:50 am

VIP Live

VIP Live
Urednik
Urednik

"Mira je istovremeno dobra domaćica i super hiper ultra maksi šmekerka: dok kuva sarmu, vrti revolver na palcu desne noge, a brže poteže nego Šejn..." Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Ovo sam "mazno" iz ove gore grupe. Ovo za sarmu i pistolj je ludilo Laughing Laughing Laughing Laughing

573Mira Skoric-Info - Page 23 Empty Re: Mira Skoric-Info Sub Mar 21, 2009 10:51 am

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

Mira Škorić: Doktor je čitao moju umrlicu!

Autor: Vesna Tasić

Objavljeno: 21.03.2009 11:25

Mira Škorić je cimerima u Kući Velikog brata pričala o najtežim trenucima u svom životu. Otkrila im je kakvu je dramu preživljavala u bolnici i kako se suočavala sa opakom bolešću... „Prošla sam kroz pakao koji ne bih poželela ni najvećem neprijatelju! Dok sam ja od roditelja krila da imam rak, novine su pisale da sam na onkologiji! Htela sam moje najbliže da poštedim toga i da u bitku krenem sama... A bolnica... Imala sam neverovatnog doktora. Jednog dana je ušao u moju bolničku sobu, držeći u rukama naopako okrenute novine. „Posle kraće i teže bolesti, u trideset trećoj godini, iznenada je preminula Mira Škorić!“ ,čitao je navodno. Šta mu sve nisam rekla – da je moron, kreten, idiot...", priča Mira.
"Skroz me je uništavao. Šta mi sve nije radio... Jednog dana bi mi se predstavljao kao Zorica Brunclik: „Sad će tebe tvoja Zola da leči“, drugi put je glumio Brenu... U stvari, ja sam njega izluđivala svojim besmislenim pitanjima, nije više mogao da me sluša. Kad mu je skroz pukao film, rekao mi je; „Slušaj, obično kancer pojede čoveka. A ti si počela da jedeš kancer! I kancer je počeo da beži od tebe“, prepričavala je pevačica dramu koju je preživela pre nekoliko godina.

574Mira Skoric-Info - Page 23 Empty Re: Mira Skoric-Info Sub Mar 21, 2009 12:35 pm

slop

slop
Urednik
Urednik

Mira Škorić in Šerif Konjević v duetu!
Popularna folk-pop-rock pevka Mira Škorić je po zelo uspešnih duetih z največjimi zvedami nekdanje Jugoslavije (Lepa Brena, Vesna Zmijanac, Aca Lukas, Željko Bebek…) posnela še enega. Tokrat z legendo bosanske folk glasbe Šerifom Konjevićem. Pesem z naslovom “Tragovi sećanja”, ki jo je napisal Velibor Vučurović je že posneta v studiu, in bo najverjetneje krasila nov album Šerifa Konjevića.
Mira Skoric-Info - Page 23 Mira-skoric-in-serif-konjevic-v-duetu-marec-2009-1

http://turbofolk.blog.siol.net/2009/03/20/mira-skoric-in-serif-konjevic-v-duetu/

575Mira Skoric-Info - Page 23 Empty Re: Mira Skoric-Info Sub Mar 21, 2009 12:56 pm

tixy27

tixy27

danas su u goldu pustili deo pesme. izgleda da nije nista narocito.

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 23 od 40]

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu