šta im fali?
Uvek daleko doguraju
Uvek daleko doguraju
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Me&Myself ::Ma Mira je tu najmanji problem, mi nismo official site pa samim tim nema sta ona da se ljuti, a mi jos manje da brinemo da li ce nesto sa ovog foruma biti izvuceno iz konteksta i objavljeno kao nesto negativno ili sta ja znam.
Ovde je problem pristup novinara koji sebi uzimaju za pravo da rade sta hoce. Urednicki tim ovog fan kluba je stvarno spreman za saradnju i pomoc jer na kraju krajeva fan sajtovi i sluze za promociju. A i uopste nije bitna neka slika jer verujem da Mirini fanovi nisu takvi kojima je centar sveta neka Mirina slika jer zena ima pesme i glas, i to je ono osnovno. Par puta su recimo i na "Svet Plus" u nekim prilozima isle slike koje su takodje "delo" fanova i postavljeni su na ovom sajtu i na zvanicnom facebook profilu ovog sajta. Ali u ovom slucaju, kada vec postoji "copyright by www.mira-skoric.com", onda pokazi malo da si profesionalac, da imas dostojanstvo i najbitnije - pocit prema nama., Ovaj sajt ima zvanicnu mail adresu, urednici mogu vrlo lako da se kontaktiraju preko privatne poruke, i tako moze da se uspostavi kontakt i da se lepo potrtazi slika, a kada se sve to tako ljubazno uradi svakako da ce covek izaci u susret. Sve ima svoju proceduru, a ne ovako igracemo lopovi i policajci.
Mileeee ::Mi smo samo fan forum jedne pjevačice koja ne zna upaliti kompjuter
Me&Myself ::Bas su novine navalili na Miru, vise nemaju jadni ni sta da pisu, valjda joj je to dovoljan znak da treba vec jednom da se pojavi na nekoj televiziji ili da objavi neki intervju.
Doduse, moramo priznati da je skandal imao ok pristup prema Miri, videcemo sta ce biti sada kad su vec zvanicno deo svetovog tima. A gde je ta slika? A kad smo vec kod tih slika, ima jos jedna na sajtu...
Nije mi jasno cemu to "kradjenje" slika?
Na ovom forumu covek ne sme vise ocito nista da postavi kao kolekcija fanova, jer ni copyright se ne moze ispostovati. Sve oni mora da vide... Jos i da uzmu. A bas je bilo lepo dok nije bila centar medijske paznje.
» Mira Skoric » News » Mira Skoric-Info
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu