Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mira Skoric i Serif Konjevic - "Tragovi secanja": Upuceni u celu pricu tvrde da ce pesma postati veliki hit i da ce, ako ne skinuti sa trona, onda se bar pribliziti pesmi Dina Merlina i Vesne Zmijanac "Jorgovani", koja vec godinama neprikosnoveno vlada kad je rec o duetima.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Mira Skoric-Info

+21
andjeoskog lica vrag
OoOLukaOoO
seki tigar
vitez
srce puno nemira
eXtREMe
vatra
IVAN VIP
Banex
Hagrid
folkshowbiz
monika
beba
Tijana
Laxic
slop
tixy27
Mileeee
*anna*
Me&Myself
VIP Live
25 posters

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 31 od 40]

751Mira Skoric-Info - Page 31 Empty Re: Mira Skoric-Info Pon Maj 25, 2009 12:00 pm

slop

slop
Urednik
Urednik

Laughing šta im fali?
Uvek daleko doguraju Cool Laughing Laughing Laughing Laughing

752Mira Skoric-Info - Page 31 Empty Re: Mira Skoric-Info Pon Maj 25, 2009 12:02 pm

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

Pa kad se hrane paskimm sirom Laughing Laughing Laughing Laughing

Nego da se mi vratimo cuvenom clanku. Cool

slop ::stigo slop Laughing

novi EXPRESS
Mira Skoric-Info - Page 31 1756388_mirasarajevo1sajt Mira Skoric-Info - Page 31 1756389_mirasarajev2sajt

http://www.mira-skoric.com

753Mira Skoric-Info - Page 31 Empty Re: Mira Skoric-Info Pon Maj 25, 2009 6:51 pm

oljaolja

oljaolja

na sajtu schandala u hitu nedelje

MIRO, KO ĆE NAJEBATI?
Ne znamo ko je ovako razljutio Miru Škorić, pa je složila facu k’o mornar Popaj u najboljim danima, ali ne želimo ni da je pitamo. Da ne prođemo k’o kolateralna greška. A kakav joj je izraz lica i šta bi to moglo da bude.... pronaćićete na stranicama najnovijeg broja SCANDALa ili na wap portalu m.scandal.rs

754Mira Skoric-Info - Page 31 Empty Re: Mira Skoric-Info Pon Maj 25, 2009 7:21 pm

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

Bas su novine navalili na Miru, vise nemaju jadni ni sta da pisu, valjda joj je to dovoljan znak da treba vec jednom da se pojavi na nekoj televiziji ili da objavi neki intervju.
Doduse, moramo priznati da je skandal imao ok pristup prema Miri, videcemo sta ce biti sada kad su vec zvanicno deo svetovog tima. A gde je ta slika? A kad smo vec kod tih slika, ima jos jedna na sajtu...
Mira Skoric-Info - Page 31 1757638_mirasbysajt
Nije mi jasno cemu to "kradjenje" slika?

Mira Skoric-Info - Page 31 1745485_5
Na ovom forumu covek ne sme vise ocito nista da postavi kao kolekcija fanova, jer ni copyright se ne moze ispostovati. Rolling Eyes Sve oni mora da vide... Jos i da uzmu. Rolling Eyes A bas je bilo lepo dok nije bila centar medijske paznje. Rolling Eyes

755Mira Skoric-Info - Page 31 Empty Re: Mira Skoric-Info Pon Maj 25, 2009 7:29 pm

srce puno nemira

srce puno nemira

katastrofa...

756Mira Skoric-Info - Page 31 Empty Re: Mira Skoric-Info Pon Maj 25, 2009 7:33 pm

Mina

Mina

Ko bi pomislio da SKANDAL,tako snalažljiv časopis,koji ima neverovatne novinare i fotografe koji sve vide i otkriju;tabloid od koga se ništa ne može sakriti,KRADE sa našeg sajta???????????

Što mi jadni fanovi jedva sakupimo(u ovom slučaju Tea),oni koriste u komercijalne svrhe,da li će Tea videti deo para za ovu sliku?....ne....

I sad treba Mira da se naljuiti na nas,i Tein izvor(koga nećemo imenovati)?!

Neće se Mirkana na nas naljutiti,al će nas dobro istabadžiti(ne znam pravi glagol,a da se slaže sa Tabadžić) Laughing

757Mira Skoric-Info - Page 31 Empty Re: Mira Skoric-Info Pon Maj 25, 2009 7:55 pm

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

Ma Mira je tu najmanji problem, mi nismo official site pa samim tim nema sta ona da se ljuti, a mi jos manje da brinemo da li ce nesto sa ovog foruma biti izvuceno iz konteksta i objavljeno kao nesto negativno ili sta ja znam.
Ovde je problem pristup novinara koji sebi uzimaju za pravo da rade sta hoce. Urednicki tim ovog fan kluba je stvarno spreman za saradnju i pomoc jer na kraju krajeva fan sajtovi i sluze za promociju. A i uopste nije bitna neka slika jer verujem da Mirini fanovi nisu takvi kojima je centar sveta neka Mirina slika jer zena ima pesme i glas, i to je ono osnovno. Par puta su recimo i na "Svet Plus" u nekim prilozima isle slike koje su takodje "delo" fanova i postavljeni su na ovom sajtu i na zvanicnom facebook profilu ovog sajta. Ali u ovom slucaju, kada vec postoji "copyright by www.mira-skoric.com", onda pokazi malo da si profesionalac, da imas dostojanstvo i najbitnije - pocit prema nama., Ovaj sajt ima zvanicnu mail adresu, urednici mogu vrlo lako da se kontaktiraju preko privatne poruke, i tako moze da se uspostavi kontakt i da se lepo potrtazi slika, a kada se sve to tako ljubazno uradi svakako da ce covek izaci u susret. Sve ima svoju proceduru, a ne ovako igracemo lopovi i policajci.

758Mira Skoric-Info - Page 31 Empty Re: Mira Skoric-Info Pon Maj 25, 2009 8:32 pm

Mina

Mina

Me&Myself ::Ma Mira je tu najmanji problem, mi nismo official site pa samim tim nema sta ona da se ljuti, a mi jos manje da brinemo da li ce nesto sa ovog foruma biti izvuceno iz konteksta i objavljeno kao nesto negativno ili sta ja znam.
Ovde je problem pristup novinara koji sebi uzimaju za pravo da rade sta hoce. Urednicki tim ovog fan kluba je stvarno spreman za saradnju i pomoc jer na kraju krajeva fan sajtovi i sluze za promociju. A i uopste nije bitna neka slika jer verujem da Mirini fanovi nisu takvi kojima je centar sveta neka Mirina slika jer zena ima pesme i glas, i to je ono osnovno. Par puta su recimo i na "Svet Plus" u nekim prilozima isle slike koje su takodje "delo" fanova i postavljeni su na ovom sajtu i na zvanicnom facebook profilu ovog sajta. Ali u ovom slucaju, kada vec postoji "copyright by www.mira-skoric.com", onda pokazi malo da si profesionalac, da imas dostojanstvo i najbitnije - pocit prema nama., Ovaj sajt ima zvanicnu mail adresu, urednici mogu vrlo lako da se kontaktiraju preko privatne poruke, i tako moze da se uspostavi kontakt i da se lepo potrtazi slika, a kada se sve to tako ljubazno uradi svakako da ce covek izaci u susret. Sve ima svoju proceduru, a ne ovako igracemo lopovi i policajci.

Tea,baš si pametna!!!Ne mogu da verujem da neko ko je mladji od mene 2-3 godine,tako razmišlja Shocked Ne vezano za ovaj komentar,nego inače kako "pametuješ" po sajtu.Jesi sigurna da si mi rekla istinu,da imaš 16-17 god?

Inče,za ovo kratko vreme kolko sam na sajtu,baš sam primetila da ima mnogoooo pametnih ljudi! Pa valjda,kakva fan ikona,takvi i fanovi Very Happy

759Mira Skoric-Info - Page 31 Empty Re: Mira Skoric-Info Uto Maj 26, 2009 9:03 am

*anna*

*anna*
Urednik
Urednik

"Tajne srpskog džet-seta 2" izazvale paniku među zvezdama!

Retko koji književnik može da se pohvali posećenošću promocije svog romana, kao što je to pošlo za rukom novinaru Aleksandru Saši Ignjatoviću. Elem, predstavljanju njegove knjige „Tajne srpskog džet – seta 2“, okupilo je u klubu „Elington’s“ hotela „Hajat“ sam krem domaće javne scene. Da li iz straha da što pre saznaju da li su njihove dugo čuvane tajne iz privatnog života otkrivene ili pak srećni što ih u drugom delu knjige nema ni u naznakama, tek u pomenutom klubu su se pojavili Tanja Savić, Radmila Manojlović, Miki Perić, Jadranka Barjaktarević, Milan Dinčić Dinča, Dajana Paunović, Tina Ivanović, Nemanja Stevanović, Renato Henc, Lokica, Tanja Vojtehovska, Mia Borisavljević, Dragana Katić, Mira Škorić, Hani, Vesa Jevrosimović, Raka Marić, Olja Karleuša, „Kreativ bend“, ali i najmlađe zvezde „Granda“, Slobodan Vasić, Milan Topalović Topalko, Petar Mitić i Jelena Jovanović. Bili su tu i predstavnici skoro svih srpskih medija, ali i iz zemalja iz okruženja, pa je Ignjatović, osim primanja čestitki, veče proveo i u davanju intervjua. Za oficijalni deo programa bio je zadužen Boško Jakovljević, a o knjigi su između ostalih, govorili i producent „Grand produkcije“ Saša Žika Jakšić i Leontina Vukomanović, koja je istakla da ne bi volela da se ikada nađe na udaru Ignjatovićevog pera. Da bi atmosfera bila na zavidnom nivou, pobrinuli su se članovi benda „Magla“, a kako je veče odmicalo tako su se mikrofona latili i pevači folk i pop muzike. Inače, baš kao i prethodna i ova knjiga je odštampana u 100. 000 primeraka i izdata pod etiketom „Grand produkcije“, a po ceni od 199 dinara već danas je možete nabaviti na svakom kiosku.

http://www.urban-off.com

760Mira Skoric-Info - Page 31 Empty Re: Mira Skoric-Info Uto Maj 26, 2009 5:00 pm

Mileeee

Mileeee
Urednik
Urednik

Ali stvarno je bruka što samo mi znamo za ovo jer da i nešto hoćemo napraviti mogu reći da smo mi od njih dobili slike pokvarenjaci jedni. A i šta Tea kaže kao da su nepismeni...pa nismo mi tu babaroge da im ne bi ustupili sliku da lijepo zamole, ali ne. Ide se preko svega i uzima se bez ikakvoga pogovora i non šalantno se prave pametni, a i šta mi možemo jadnici. Mi smo samo fan forum jedne pjevačice koja ne zna upaliti kompjuter Crying or Very sad

http://www.slavica-cukteras.net

761Mira Skoric-Info - Page 31 Empty Re: Mira Skoric-Info Uto Maj 26, 2009 5:09 pm

Mina

Mina

Mileeee ::Mi smo samo fan forum jedne pjevačice koja ne zna upaliti kompjuter Crying or Very sad

hehhehehehhehehehhehhehhehe
Laughing Laughing Laughing

Upravu si! Crying or Very sad

762Mira Skoric-Info - Page 31 Empty Re: Mira Skoric-Info Uto Maj 26, 2009 8:43 pm

beba

beba

e a kojim slikama je riječ???

763Mira Skoric-Info - Page 31 Empty Re: Mira Skoric-Info Uto Maj 26, 2009 8:49 pm

Mina

Mina

Me&Myself ::Bas su novine navalili na Miru, vise nemaju jadni ni sta da pisu, valjda joj je to dovoljan znak da treba vec jednom da se pojavi na nekoj televiziji ili da objavi neki intervju.
Doduse, moramo priznati da je skandal imao ok pristup prema Miri, videcemo sta ce biti sada kad su vec zvanicno deo svetovog tima. A gde je ta slika? A kad smo vec kod tih slika, ima jos jedna na sajtu...
Mira Skoric-Info - Page 31 1757638_mirasbysajt
Nije mi jasno cemu to "kradjenje" slika?

Mira Skoric-Info - Page 31 1745485_5
Na ovom forumu covek ne sme vise ocito nista da postavi kao kolekcija fanova, jer ni copyright se ne moze ispostovati. Rolling Eyes Sve oni mora da vide... Jos i da uzmu. Rolling Eyes A bas je bilo lepo dok nije bila centar medijske paznje. Rolling Eyes

Slobodno malo prelistaš unazad... Smile

764Mira Skoric-Info - Page 31 Empty Re: Mira Skoric-Info Uto Maj 26, 2009 8:52 pm

beba

beba

a vidla sam...samo mi bilo čudno da su te slike...mislila sam da je nešto drugo...ipak hvala...

765Mira Skoric-Info - Page 31 Empty Re: Mira Skoric-Info Uto Maj 26, 2009 11:15 pm

*anna*

*anna*
Urednik
Urednik

ALO
Mira Skoric-Info - Page 31 6473ef37021347

http://www.urban-off.com

766Mira Skoric-Info - Page 31 Empty Re: Mira Skoric-Info Sre Maj 27, 2009 12:20 am

Mina

Mina

Čudi me da nisu stavili naslov "Mira u panici"... Suspect

767Mira Skoric-Info - Page 31 Empty Re: Mira Skoric-Info Sre Maj 27, 2009 4:52 am

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

DŽET-SET OPET U PANICI!

Na promociji knjige „Tajne srpskog džet-seta 2" Aleksandra Saše Ignjatovića javne ličnosti bojažljivo su prelistavale šokantno izdanje

Novinar i urednik Pressa Aleksandar Saša Ignjatović promovisao je „Tajne srpskog džet-seta 2", nastavak najčitanijeg prošlogodišnjeg književnog dela u Srbiji.

Na promociji u klubu „Elingtons" beogradskog hotela „Hajat" okupio se sam krem srpskog džet-seta, a većina javnih ličnosti je bojažljivo prelistavala novo izdanje intrigantne knjige strepeći da sebe ne prepozna u nekoj od šokantnih priča.

Autor provokativnog dela otkrio je da se sada još hrabrije bavi mračnom stranom džetseterske medalje, iako je posle prve knjige dobijao anonimne telefonske pretnje.

- I sada očekujem žestoku reakciju onih o kojima sam pisao, ali verujem da će džetseteri i ovog puta biti promućurni i da neće dozvoliti da nekom preteranom reakcijom otkriju da je baš o njima reč - kaže Ignjatović, i otkriva da će knjiga uskoro dobiti i TV izdanje: - O TV emisiji još je rano govoriti, postoje neke ideje, ali je zato vrlo aktuelan internet sajt www.javnatajna.com, koji će kroz nekoliko dana biti potpuno redizajniran i obogaćen novim sadržajima. Knjiga je, ipak, trenutno u prvom planu.

Iako je za autora bio gotovo „nemoguć" prošlogodišnji tiraž od 100.000 primeraka, on je dostigao ovu, za srpske uslove magičnu cifru, pa su autor i izdavač sada već sigurni da će drugi deo ostvariti barem približan uspeh.

Promociju je vodio Boško Jakovljević, a prisutnima su se obratili, kako se sama predstavila, „ljubiteljka Sašinih dela" Leontina Vukomanović, potom recenzent prvog dela Marina Koprivica, profesor na Filozofskom fakultetu u Nikšiću, novinar Vesna Milanović i producent „Granda" Saša Jakšić Žika, koji je stigao u društvu verenice Dajane Paunović.

Među zvanicama bili su „grandovci" Mira Škorić, Tanja Savić, Radmila Manojlović, Mia Borisavljević, Tina Ivanović, Olja Karleuša, Milan Dinčić Dinča, Milica Todorović, Nemanja Stevanović, Slobodan Vasić, Milan Topalović, Jelena Jovanović..., kao i brojne javne ličnosti, među kojima Vesa Jevrosimović, Tanja Vojtehovski-Stevanov, Sonja Mitrović Hani sa ćerkom Sandrom, Luis, Lokica Stefanović sa ćerkom Ognjenom Zekić, Biljana Ristić, Duška Jovanić, Suzana Mančić, Dragana Katić, Raka Marić, Aca Seltik, Miki Perić, Žarko Jokanović i Milica Milša, Vesna da Vinča u društvu misice Mirjane Božović, junak „Srpskih ožiljaka" Vladimir Rajičić, Ivan Ivanović, Sandra Lalatović, Ivan Ivačković, trio „Pasaž", Čeda Čvorak i mnogi drugi... Za muziku je bio zadužen sjajni bend „Magla", koji je učestvovao na nedavno završenom festivalu klupskih bendova „Battle of the bands".

Uprkos krizi i devalvaciji dinara u prethodnih godinu dana, i „Tajne srpskog džet-seta 2" se od 19. maja prodaju po „staroj" ceni od 199 dinara. Knjiga je istovremeno u prodaji u Srbiji i Republici Srpskoj, a krajem jula stiže i u Crnu Goru.

768Mira Skoric-Info - Page 31 Empty Re: Mira Skoric-Info Sub Maj 30, 2009 11:19 am

Tijana

Tijana
Urednik
Urednik

Svet Plus - broj 115.

Mira Skoric-Info - Page 31 Scannen0001

769Mira Skoric-Info - Page 31 Empty Re: Mira Skoric-Info Sub Maj 30, 2009 12:07 pm

Mina

Mina

Hehehhehe,baš mi je simpatičan njihov odnos!
Mira,kao zvezda,i treba da ima oko sebe potrčke i uvlakače...

Ali mi nje jasno jer joj se on stvarno uvlači,ili ne?Šta vi mislite?

I da mi je znati šta je Mira pevala,kad je kleko i poljubio joj ruku?!?!?!Jel zna neko?

770Mira Skoric-Info - Page 31 Empty Re: Mira Skoric-Info Sub Maj 30, 2009 1:32 pm

oljaolja

oljaolja

Very Happy Laughing Very Happy jako smesan clanak.

771Mira Skoric-Info - Page 31 Empty Re: Mira Skoric-Info Čet Jun 04, 2009 6:46 am

tixy27

tixy27

Prođe leto četres peto!
Džej Ramadanovski proslavio rođendan ludom žurkom sa velikim brojem prijatelja

Mira Skoric-Info - Page 31 Thumb1203cobra.th

Omaleni folker Džej Ramadanovski proslavio je preksinoć 45. rođendan ludom žurkom za kolege i prijatelje u prestoničkom restoranu „Verige“. Vedar i nasmejan, raspevani slavljenik dočekivao je zvanice i još s vrata svakome nazdravljao sa čašom u ruci. Vidno zadovoljan, domaćin je sve vreme zbijao šale, što na svoj račun, što na račun prisutnih, što je sve goste izuzetno zabavljalo i dovodilo do suza od smeha.

Prvi koji se latio mikrofona bio je mlađani pevač Stevica Anđelković, koji je svojim glasom mogao da održi lekciju pevanja znatno starijim i iskusnijim kolegama. On je nakon bloka pesama mikrofon prepustio iskusnijem Sinanu Sakiću, koji je atmosferu dodatno zagrejao. Posle otpevanih najnovijih muzičkih miksova, mikrofona su se latili Mira Škorić i Aca Lukas, koji su u duetu napravili pravi mini-koncert, a najveće oduševljenje kod prisutni izazvali su pesmom Saše Matića „Poklonite mi nju za rođendan“, koja je sve prisutne digla na noge, a slavljenika dovela do ludila.
Inače, na Džejevoj žurki primetili smo i bosanskog pevača Šerifa Konjevića, koji je samo zbog dorćolskog zvrka došao u Beograd i tako ovo slavlje još više uveličao. Među prisutnima viđeni su Đani, Vanesa Šokčić i mnogi drugi, koji su uživali u bogatoj trpezi i luksuznim pićima, pa su se uz dobru pesmu veselili do ranih jutarnjih sati.

772Mira Skoric-Info - Page 31 Empty Re: Mira Skoric-Info Čet Jun 04, 2009 9:41 am

Mina

Mina

Oću da na mom rođendanu Aca i Mira drže mini koncert! Sad

Mira baš aktivna ovih dana(zato je ovako loše vreme),neka,neka...

773Mira Skoric-Info - Page 31 Empty Re: Mira Skoric-Info Čet Jun 04, 2009 11:34 am

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

Svidja mi se sa svetlijom kosom, dodje joj lice do izarazaja.

774Mira Skoric-Info - Page 31 Empty Re: Mira Skoric-Info Čet Jun 04, 2009 11:39 am

tixy27

tixy27

da, deluje dosta mladje.
i konacno je obrve dovela u red.

775Mira Skoric-Info - Page 31 Empty Re: Mira Skoric-Info Čet Jun 04, 2009 11:45 am

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

obrve nisam ni primetila, eto jos jedna super stvar. Cool
al stvarno je extra sa svetlijom kosom, mogla bi jos malo da je osvetli, samo da ne pretera pa da ode u plavushe. Laughing ali jos malo ne bi skodilo, stvarno izgleda prelepo sa ovakvom nijansom.

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 31 od 40]

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu