Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mira Skoric i Serif Konjevic - "Tragovi secanja": Upuceni u celu pricu tvrde da ce pesma postati veliki hit i da ce, ako ne skinuti sa trona, onda se bar pribliziti pesmi Dina Merlina i Vesne Zmijanac "Jorgovani", koja vec godinama neprikosnoveno vlada kad je rec o duetima.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Mira Skoric-Info

+21
andjeoskog lica vrag
OoOLukaOoO
seki tigar
vitez
srce puno nemira
eXtREMe
vatra
IVAN VIP
Banex
Hagrid
folkshowbiz
monika
beba
Tijana
Laxic
slop
tixy27
Mileeee
*anna*
Me&Myself
VIP Live
25 posters

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 24 od 40]

576Mira Skoric-Info - Page 24 Empty Re: Mira Skoric-Info Sub Mar 21, 2009 1:10 pm

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

Crying or Very sad tixy je pocela i gold da prati, sumljiva si mi ti. Laughing

vidim sad na teletkstu da ima sutra u 14:00h gold magazin, moracu da gledam sutra. Laughing

http://www.mira-skoric.com

577Mira Skoric-Info - Page 24 Empty Re: Mira Skoric-Info Sub Mar 21, 2009 1:13 pm

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

slop ::
Popularna folk-pop-rock pevka Mira Škorić

Ovo je slop pisao, 100%. drunken

578Mira Skoric-Info - Page 24 Empty Re: Mira Skoric-Info Sub Mar 21, 2009 1:13 pm

srce puno nemira

srce puno nemira

eh nisam gledao... sto li ne prica mira o tome u kuci...
a mozda i prica pa da nam ne pustaju kad nema live stream...
tj jos bolje sto ga nema Very Happy

579Mira Skoric-Info - Page 24 Empty Re: Mira Skoric-Info Sub Mar 21, 2009 1:32 pm

OoOLukaOoO

OoOLukaOoO

e ja sam snimio ajd kad ubacim na yt postavicu!

580Mira Skoric-Info - Page 24 Empty Re: Mira Skoric-Info Sub Mar 21, 2009 1:35 pm

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

Hvala Luka, vec se je i Maxx ponudio. Very Happy Obozavam vas. Laughing
Stavi pa da pogledamo to. Spasili ste me, inace morala bi sutra da gledam gold, a nekako... ne bi. Laughing

581Mira Skoric-Info - Page 24 Empty Re: Mira Skoric-Info Sub Mar 21, 2009 1:36 pm

OoOLukaOoO

OoOLukaOoO

582Mira Skoric-Info - Page 24 Empty Re: Mira Skoric-Info Sub Mar 21, 2009 1:37 pm

beba

beba

i ja sad gledala gold...i bio dijelić pjesme...ne čini se loše...samo ja ne volim konjića,duboko se ispričavam,konjevića...

583Mira Skoric-Info - Page 24 Empty Re: Mira Skoric-Info Sub Mar 21, 2009 1:39 pm

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

584Mira Skoric-Info - Page 24 Empty Re: Mira Skoric-Info Sub Mar 21, 2009 1:44 pm

beba

beba

e pa ti mene zaje*aješ...ja taman napišem post,ona otvori posebnu temu za duet...

585Mira Skoric-Info - Page 24 Empty Re: Mira Skoric-Info Uto Mar 24, 2009 1:34 pm

VIP Live

VIP Live
Urednik
Urednik

Podjebačica
Pevačica Mira Škorić u kući VIP Ol stars Velikog Brata sprdala se sa Karleušinim muzičkim opusom

Da se pevačice Mira Škorić i Jelena Karleuša ne podnose, odavno je poznato svakome ko je iole upućen u domaća estradna dešavanja. Iako su prvog dana u kući Velikog Brata razmenile nekoliko kurtoaznih rečenica i čak se ovlaš izljubile, one ipak nisu mogle da sakriju koliko jedna drugu zaista ne podnose. Zbog toga i ne čudi ponašanje Mire Škorić, koja je preksinoć, tokom žurke u kući na Košutnjaku, pravila sprdačinu sa „svetim likom i delom“ JK, na veliko oduševljenje Sani Armani i Ivane Škorić.

Naime, tokom čitave večeri ukućani su slušali muziku raznih žanrova, pa su u sitne sate, kako to obično biva, na red došli narodnjaci. Smenjivale su se razne pesme, a onda je počela Karleušina numera „Upravo ostavljena“, što je za Miru bio signal da skoči na noge lagane, približi „bubicu“ ustima i počne da krešti!!! Zavijala i ispuštala neprijatne zvuke, slične onima kad tramvaj gazi mačku, što je ostale ukućane zasmejavalo do suza. U podsmevanju su prednjačile Sani i Ivana, koje su vrištale od smeha dok je folkerka naricala stihove Karleušine pesme.

Ismevanje pevanja JK potrajalo je punih 15 minuta, a dok je Mira interpretirala pesmu „Upravo ostavljena“, Ivana Škorić je konstatovala: „Jebote, pa ti si ceo tekst pesme naučila napamet“! Poznatoj folkerki se jako dopalo zajebavanje koleginice i zasmejavanje Sani Armani i Ivane Škorić, pa je od Velikog Brata tražila da pusti Jeleninu pesmu „Još te volim“, jer je neprestalno kroz nos cvilela „Pospana, pospana, pospana...“
Kako će na ovo reagovati žena fudbalera Duška Tošića, ostaje da vidimo, a kad bi se kojim slučajem Karleuša vratila u kuću, nema sumnje da bi perje letelo po čitavom Košutnjaku.

Kurir

586Mira Skoric-Info - Page 24 Empty Re: Mira Skoric-Info Sre Mar 25, 2009 12:06 pm

beba

beba

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

587Mira Skoric-Info - Page 24 Empty Re: Mira Skoric-Info Pet Mar 27, 2009 12:16 pm

VIP Live

VIP Live
Urednik
Urednik

Palo napušavanje

Mira Škorić u prisustvu Mace, Filipa i Kalimera pljuvala Tijanu Stajšić, u čiju je odbranu stao Gru

Drugu nedelju trećeg serijala „Ol stars VIP Veliki Brat“ obeležili su prvi sukobi među ukućanima. Iako je dosad odlično vladala sobom, Miri Škorić pukao je film zbog ukućanke Tijane Stajšić, koja po njenom mišljenju ništa ne radi, već po ceo dan izigrava glumicu, što je javno i priznala na nominacijama. U prisustvu Mace, Kalimera i Filipa, Mira je osula drvlje i kamenje na njih govoreći im da ona vrlo dobro zna zašto im Tijana odgovara!

- Tijana i ja nismo osobe iz istog miljea, nikada nećemo ni biti, ona vama odgovara, a ja znam i zašto - siktala je Mira.

Ostali ukućani su ćutali, a u Tijaninu odbranu stao je jedino Gru, koji je Miri rekao:
- Ti imaš ozbiljan problem sa svojim egom, izgleda da je Miki bio u pravu kada te je nominovao zbog toga.
Posle toga pevačica je kao oparena skočila i rekla:
- Sad mi je jasno zašto je braniš. I tebe je opčinila, bolje ti je da odeš u advokate jer si odličan u tome!
Pošto su još neko vreme nastavili da se prepiru oko Stajšićeve, Gru se, uvidevši da se Mira baš naoštrila, obratio muškim ukućanima:

- Ne mogu da verujem! Kako možete da slušate ovu pljuvačinu? Vi mirno sedite i slušate, a sa Tijanom ste super!
Uvidevši da će prepirka uzeti maha, Maca je brže-bolje ustao i otvorio vrata prostorije kako bi se provetrila, uz opasku da u njoj ima mnogo negativne energije, koja treba da što pre izađe napolje.

Inače, otkako je održano javno nominovanje, mnoge maske su pale i među VIP ukućanima je zavladala vidna netrpeljivost. Ako je suditi po sukobu između Mire i Grua, imaćemo još mnogo kavgica, koje gledaoci s nestrpljenjem iščekuju...

Kurir

588Mira Skoric-Info - Page 24 Empty Re: Mira Skoric-Info Ned Mar 29, 2009 5:43 pm

*anna*

*anna*
Urednik
Urednik

ГОРАН СТОЈИЋЕВИЋ КАРАМЕЛА КОМЕНТАРИШЕ УКУЋАНЕ
Мира ће посути Микија водом

Прво је почео сукоб око врсте музике коју слушају, почео је да је вређа, Мира није конфликтна личност, она се склања од оних који јој не одговарају, рекао нам је Карамела

Најпознатији имитатор Горан Стојићевић Карамела, за „Правду" је рекао да ће његова дугогодишња пријатељица Мира Шкорић физички да се обрачуна са Микијем уколико настави да је нервира.
- Пошто је један од укућана који је највише нервира Мики, лако може да му се деси да га полије водом. Неће му дозволити да је неко из Купинова вређа. Она је 20 година име у нашем јавном животу, и сигурно њега неће толерисати.
Зашто је Мики нервира?
- Прво је почео сукоб око врсте музике коју слушају. Почео је да је вређа. Мира није конфликтна личност, она се склања од оних који јој не одговарају, никада није правила ексцесе. Није га прва дирала, то је сигурно.
Да ли је то што видимо у кући „Великог брата", стварно Мира?
- Мира се понаша природно, али још увек се не види њено право лице, још је рано. Она још увек испитује ситуацију. Мира је веома занимљива и веома духовита.
Сви се плаше Мирине преке нарави?
- Нема Мира никакву преку нарав, она само сваком у лице каже шта мисли, и веома је импулсивна. То никако не значи да је зла.
Како коментаришеш поздрав Мире и Карлеуше, при првом сусрету?
- Ја добро знам да њих две нису ни у каквом личном сукобу. Мира је Цецина другарица, а Карлеуша и Цеца се не подносе, отуд и та нека нетрпељивост. Мира није желела да дође до сукоба између њих две, док је Јелена била у кући, па је оном имитацијом покушала да сукоб предупреди шалом, али многи су то лоше схватили.

http://www.urban-off.com

589Mira Skoric-Info - Page 24 Empty Re: Mira Skoric-Info Uto Mar 31, 2009 4:51 am

VIP Live

VIP Live
Urednik
Urednik

Mira Škorić je moj najveći fan!

Jelena Karleuša tvrdi da je uopšte ne pogadja što je Mira Škorić u kući Velikog brata danima imitira. “Mira Škorić spade u moje najveće fanove! Ljudi su očekivali da ćemo se nas dve sukobiti… Ja ono njeno kreveljenje ne bih nazvala imitiranjem, već karikiranjem. Meni to laska! Kada čovek nekog imitira konstantno, na svakom koraku, u svakoj emisiji, on pokazuje svoju opsesiju tom ličnošću i daje joj kompliment! Imitiraju se samo oni koji su specifični. Ja sam Miri zahvalna za marketing. Ne znam zašto su ljudi očekivali da ćemo se mi pokrviti kada ja svoje fanove izuzetno cenim i poštujem”, kaže Jelena za naš sajt.
Za većinu ostalih ukućana, pevačica kaže da su svoje zvezdane trenutke u Kući doživeli imitirajući ili ogovarajući baš nju. “Šta bi Srbi ili ljudi u okolnim republikama radili, koga bi ogovarali da nema mene? Voleli me ljudi ili ne, ja sam magistrirala šou-biznis i znam savršeno dobro da iskoristim svaki moment”, tvrdi Karleuša.

Svet

590Mira Skoric-Info - Page 24 Empty Re: Mira Skoric-Info Uto Mar 31, 2009 4:52 am

VIP Live

VIP Live
Urednik
Urednik

VELIKI SKANDAL U "VELIKOM BRATU":
MIRA ŠKORIĆ: MIKI, ZAVRŠIĆEŠ U GEPEKU!!

Folkerka uputila Mikiju Đuričiću klasičnu mafijašku pretnju! Škorićka zbog ovoga nije ni opomenuta!

U kući „Velikog brata" postaje sve opasnije, a živci ukućana sve su tanji. Jedno od najtežih pravila prekršila je Mira Škorić, koja je u naletu besa Mikiju Đuričiću u više navrata fizički pretila, a najgoru pretnju - da će pčelar iz Kupinova „završiti u gepeku", organizatori ovog šoua nisu kaznili.

Sukob Mire i Mikija datira skoro od samog početka, a kulminirao je nakon što se Đuričić sukobio s Milićem Vukašinovićem. Dvoje pevača u više navrata govorili su o Mikiju uvredljive stvari, a u jednom trenutku pevačica mu je direktno pripretila da može da bude nađen u gepeku ako nastavi da je nervira.

- Dala sam mu cigarete, a on me posle sat vremena pljuje. Ne bi, bre, mogao da sedi sa mnom nigde, a ne da budemo zajedno u kući. Ja sam institucija, bre, imam ime i prezime - opravdala je folkerka svoju ljutnju, dok je Miki u ispovedaonici objasnio da se oseća nesigurno jer neprestano trpi uvrede i pretnje.

- Nisam tu ženu uzeo u usta. Poslednja dva dana sklanjam se od ljudi, separatisao sam se, ali stalno me napadaju, nazivaju me raznim imenima. Ne znam šta je toj ženi - žalio se Miki Velikom bratu, zatraživši da organizatori Miru kazne zbog pretnji.

Press

591Mira Skoric-Info - Page 24 Empty Re: Mira Skoric-Info Pet Apr 03, 2009 4:23 pm

*anna*

*anna*
Urednik
Urednik

Mira Skoric-Info - Page 24 1dab3031626281 Mira Skoric-Info - Page 24 0baaaa31626285Mira Skoric-Info - Page 24 50633a31626287

592Mira Skoric-Info - Page 24 Empty Re: Mira Skoric-Info Pet Apr 03, 2009 4:35 pm

*anna*

*anna*
Urednik
Urednik

Mira Skoric-Info - Page 24 9e35f431627857 Mira Skoric-Info - Page 24 7f347231627863 Mira Skoric-Info - Page 24 Bc133a31627865

593Mira Skoric-Info - Page 24 Empty Re: Mira Skoric-Info Pet Apr 03, 2009 4:55 pm

Mileeee

Mileeee
Urednik
Urednik

Joj ana mrzim te Crying or Very sad

http://www.slavica-cukteras.net

594Mira Skoric-Info - Page 24 Empty Re: Mira Skoric-Info Pet Apr 03, 2009 5:02 pm

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

Mirna i povucena? Ovi njeni ocito ne citaju novine i sta se sve pise o njoj po novinama. Dobro je sto su se bar javili i sto su je podrzali, iako moram priznati da je intervju neverovatno monoton.

595Mira Skoric-Info - Page 24 Empty Re: Mira Skoric-Info Pet Apr 03, 2009 5:09 pm

Mileeee

Mileeee
Urednik
Urednik

Joj pitaj Boga jel su uopće pričali s mamom i sestrom Rolling Eyes

http://www.slavica-cukteras.net

596Mira Skoric-Info - Page 24 Empty Re: Mira Skoric-Info Sre Apr 15, 2009 12:50 pm

beba

beba

„Ja sam bila higijeničarka u kući i ponosna sam na to“
Mira Škorić, čistačica, bre!

by Kurir,Izjava dana

597Mira Skoric-Info - Page 24 Empty Re: Mira Skoric-Info Pon Apr 20, 2009 5:45 pm

beba

beba

„Bila sam najlepša ukućanka“
Mira Škorić, samouverena

Izjava dana,Kurir

598Mira Skoric-Info - Page 24 Empty Re: Mira Skoric-Info Pon Apr 20, 2009 5:47 pm

Me&Myself

Me&Myself
Urednik
Urednik

Izgleda da su to samo Kurirovci culi i niko vise. Crying or Very sad

599Mira Skoric-Info - Page 24 Empty Re: Mira Skoric-Info Pon Apr 20, 2009 7:28 pm

beba

beba

ah štaš...oni i vak i nak pišu šta ima padne na pamet...njima nije potrebno da nešto čuju...

600Mira Skoric-Info - Page 24 Empty Re: Mira Skoric-Info Uto Apr 21, 2009 11:39 am

srce puno nemira

srce puno nemira

Ne znam gde je Press ovde, pa ajd da pitam Very Happy

Imate li scan nove Grand Revije, ima paralelni intervju Mira-Mia... Da znam da li da se trudim da popravljam skener, posto nesto ne radi kako valja u poslednje vreme, verovatno program papio neki virusic... njam Very Happy

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 24 od 40]

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu