Mira Skoric i Serif Konjevic - "Tragovi secanja": Upuceni u celu pricu tvrde da ce pesma postati veliki hit i da ce, ako ne skinuti sa trona, onda se bar pribliziti pesmi Dina Merlina i Vesne Zmijanac "Jorgovani", koja vec godinama neprikosnoveno vlada kad je rec o duetima.
Broj poruka : 255 Godina : 30 Location : Žepče,Bosna Datum upisa : 08.03.2008
crne hlače sa nekim metalnim kaišom...bijela obična majica...preko neki kao džemper crni,šta li...i crna marama neka duga...a na nogama ne znam šta je...
Broj poruka : 3447 Location : Svi bi da stajali u stavu MIRNO! Datum upisa : 06.01.2008
Ma dacu ja njoj i volje i sveti volje. Muka mi je vise. Pored svih izvodjaca tamo trebala je i te kako da se potrudi da blista u svakom smislu te reci, a ne da celu emisiju ne vadi ruke iz dzepova. Treba da joj zabranimo da ubuduce nosi nesto sto ima dzepova sa strane. Skroz je u pravu Mile ponekad kad kaze njoj da dovedes fotelju u sred emisije ona bi posteno zaspala, pa makar bila i Madonna sa njom u emisiji, boli je uvo.
Broj poruka : 3447 Location : Svi bi da stajali u stavu MIRNO! Datum upisa : 06.01.2008
Mirela. Ajde smislite zeni jos neki nadimak, malo ih ima. Mirka, Mirkana, Mikica, Skoricka, Skoro... A bas je lepo zvucalo kad je rekla "Zovem se Mirjana Skoric". Od danas je zovem Mirjana.
Hvala prebacicu snimak u download sekciji.
Isla je reportaza sa Cecinog rodjendana kod Amidza. Od Mire ni traga ni glasa, zamalo sam se uplasila nije valjda da nije dosla, kad ono vidim Milicu u kadru.